Pulzar

Partyajánló

VAULT ▣ Stephan Bodzin live @ TEREM Budapest

Fellépők
Dátum 2017. április 28.
Helyszín TEREM Budapest
Stílus Techno, Minimal
VAULT ▣ Stephan Bodzin liveSoha nem volt kérdéses Stephan Bodzin pályafutása. A kezdetek kezdetén zenész apját követve színházaknak írt zenét, de hamar eldőlt, hogy az elektronikus zene irányába húzza a szíve. Erősen melodikus, szívbemászó dallamait telített basszus kiséri. DJ Hell saját elnevezéssel tiszteleg Bodzin különleges hangzásvilágának, csak így hívja: a brémai sound. Aki olyan szintre jutott produceri pályafutásán, hogy a Depeche Mode-nak készíthessen remixet, igazán elérte a csúcsot. Stephan mégis folyamatosan fejleszti magát. Saját kiadója, a “Herzblut” árulkodik fáradhatatlan zeneszeretetéröl: mindent szívvel-lélekkel. Míg hű marad saját stíluselemeihez, turnéi során folyton keresi az újat, minden produkciója különleges élmény.TEREM Budapest

VAULT ▣ Stephan Bodzin live @ TEREM Budapest

Soha nem volt kérdéses Stephan Bodzin pályafutása. A kezdetek kezdetén zenész apját követve színházaknak írt zenét, de hamar eldőlt, hogy az elektronikus zene irányába húzza a szíve. Erősen melodikus, szívbemászó dallamait telített basszus kiséri. DJ Hell saját elnevezéssel tiszteleg Bodzin különleges hangzásvilágának, csak így hívja: a brémai sound. Aki olyan szintre jutott produceri pályafutásán, hogy a Depeche Mode-nak készíthessen remixet, igazán elérte a csúcsot. Stephan mégis folyamatosan fejleszti magát. Saját kiadója, a “Herzblut” árulkodik fáradhatatlan zeneszeretetéröl: mindent szívvel-lélekkel. Míg hű marad saját stíluselemeihez, turnéi során folyton keresi az újat, minden produkciója különleges élmény.

Ami most következik, egyenlő egy egészen új fejezettel: Bodzin összeköti a hang és a látvány világát. Akció-reakció, zene és vizuál folyamatos kommunikációban egymással, az élmény így válik teljessé. A TEREM Budapest-ben az audió- és fénytechnika legfinomabb kibontakozására minden lehetőség adott. Így nem meglepő, de annál nagyobb öröm számunkra, hogy Stephan Bodzin új müvészprojektjét elsőként Magyarországon, méghozzá a budapesti Vault-on mutatja be, és mi lehetünk az átfogó varázslat első tanui.

Stephan Bodzin - special audiovisual live set

▣ Tickets: https://oneticket.hu/vault-pres-stephan-bodzin-live-237

www.facebook.com/​events/​408476976211263/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó