Pulzar

Partyajánló

BUDAPEST CALLING presents ALL STAR Night @ TEREM Budapest

Fellépők
Dátum 2017. február 10.
Helyszín TEREM Budapest
Stílus Tech-house, House, Deep-House
BUDAPEST CALLING presents ALL STAR NightA 2017-es évnyitó bulira összehoztuk a nagy csapatot! Felrázzuk a várost a téli álomból!TEREM Budapest

BUDAPEST CALLING presents ALL STAR Night @ TEREM Budapest

A 2017-es évnyitó bulira összehoztuk a nagy csapatot! Felrázzuk a várost a téli álomból!

A Budapest Calling kedvencei szinte már legendának számítanak a budapesti éjszakában, megszámolni se tudnánk mennyi felejthetetlen éjszakát szereztek nekünk ők együttvéve. Lexer, David K és Tom B….mosolyogva fogjuk ezeket a neveket emlegetni az unokáknak. :)

Nem is szeretnénk hosszasan regélni róluk, hiszen már ismeritek őket. Örök emlék marad például David K és Tom B 4 órás back to back szettje a raqparton, vagy Lexer tavalyi szezonnyitó bulija, ami egy igazi energiabomba volt, majd felrobbant a tánctér. Egy biztos, hogy sikítva, tapsolva, ugrálva tomboltuk végig az összes bulijukat. és ez nem lesz másképp most sem! ;)

A triumvirátus kiegészül az egyik legújabb felfedezettel, a Raumakustik srácokkal, akik először érkeznek kis hazánkba. A páros egyre nagyobb népszerűségnek örvend világszerte. Nem véletlenül játsszák és remixelik olyan sztárok a zenéiket, mint Jamie Jones, Martinez Brothers vagy Format:B. Ők fogják feltenni a pontot az i-re az este végén.

Február 10-én egy 8 órás zenei kalandban lesz részünk, egy utazásban a house zene világába kezdve a finomabb deep housetól a keményebb techhouseig, és talán a végén egy kis technoba is belefutunk. Pontosabban beletáncolunk! Zseniális előadók mind, és a legjobb zenéiket fogják elhozni nekünk, mint mindig!

Szavak helyett beszéljenek inkább a kedvenc zenéik, lentebb találsz pár linket, amire hangolódhatsz.

Hogy még inkább fokozzuk a hangulatot, a város vadiúj rendezvényhelyszínét, a TEREM Budapestet is bemutatjuk Nektek!

Nagyon rég vártunk már ennyire bulit, most minden csillag összeállt! :)

■ Lineup:

Lexer

David K

Tom B

Raumakustik

Indigo Theory (live)

■ Belépő:

Early-bird: 2500 Ft (limitált!)

>> https://oneticket.hu/lexer-david-k-tom-b-raumakustik-by-bpcalling-162

Online elővétel: 3000 Ft (limitált!)

Online elővétel II. // helyszínen: 3500 Ft

www.facebook.com/​events/​392092137802041/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2018-09-28] Corvin Club x TEREM Budapest pres. Fatima Hajji
   

  Fatima Hajji egzotikus szépsége és zenei vénája arab felmenőinek is köszönhető a latin ősök mellett. Fatima a kemény, dinamikus, de intelligens techno feltétlen híve és képviselője, aki tornádóként söpört végig először Spanyolországban, majd az öreg kontinensen, s végül csaknem az egész világon. Silver M néven saját lemezkiadót működtet és ugyanezen a néven rendezvénysorozatot is pörget Ibizán, Amszterdamban és Barcelonában is.
 • [2018-09-21] Corvin Club x TEREM Budapest pres. Nakadia by After Dark
   

  Nakadia kiemelkedő előadói karriert tudhat háta mögött már most, annak ellenére, hogy 2002-ben egészen más tervekkel érkezett Európába; nem volt szüksége másra, csak egy klubélményre és egy találkozásra DJ Marusha-val, ahhoz hogy belevágjon szelektori tervei megvalósításába.
 • [2018-09-07] Corvin Club x Terem pres. The Reopening w/ Spektre
   

  Az őszi szezon nem kezdődhet Corvin nélkül, szerény technotthonunk bár négy emelettel lejjebb költözik, de a lokációváltozást illetően egyértelműen emelkedő pályára áll; Budapest egyik legjobb technikai és beltéri adottságaival felvértezett helyszínéből tervezünk vérbeli klubot faragni, a szóbanforgó rendezvényhelyszín pedig nem más, mint a Terem!
 • [2017-11-04] Max Cooper presents MESH LIVE
  @ TEREM Budapest

  Ősszel Max Cooper turnéra indítja eddigi legsokoldalúbb projektjét, a MESH LIVEot. A MESH célja, hogy átjárást biztosítson a zene, a képzőművészetek és a tudomány diszciplínái között, olyan művészek bevonásával, akik nem félnek a saját és a művészetük határait feszegetni. A MESH egy élő, folyamatosan változó és fejlődő installáció, egy interaktív tapasztalat, amitől a sorozat minden állomása egyedi és megismételhetetlen élménnyé válik.
 • [2017-10-28] Samsung Galaxy Note8 pres. CRAZY P
  @ TEREM Budapest

  A brit house meghatározó, már-már ikonikus bandája szombaton immár harmadik alkalommal látogat Budapestre, hogy a Teremben összegyűlt közönségnek is megmutassa mi is a valódi underground disco. A Crazy P neve egyet jelent az igényes diszkózenével, amit mi sem bizonyít jobban, mint a folyamatos teltházas fellépéseik Európa szerte.
 • [2017-05-12] Samsung Galaxy S8 I S8+ pres. Gorgon City (UK) DJ set
  @ TEREM Budapest

  A két világsztár londoni zenész, Matt és Kye, azaz GORGON CITY először Budapesten!!
 • [2017-05-05] Anjunadeep Budapest
  @ TEREM Budapest

  For our first party in Hungary, we're team up with Budapest Calling for their 4th Birthday celebrations.
 • [2017-04-28] VAULT ▣ Stephan Bodzin live
  @ TEREM Budapest

  Soha nem volt kérdéses Stephan Bodzin pályafutása. A kezdetek kezdetén zenész apját követve színházaknak írt zenét, de hamar eldőlt, hogy az elektronikus zene irányába húzza a szíve. Erősen melodikus, szívbemászó dallamait telített basszus kiséri. DJ Hell saját elnevezéssel tiszteleg Bodzin különleges hangzásvilágának, csak így hívja: a brémai sound. Aki olyan szintre jutott produceri pályafutásán, hogy a Depeche Mode-nak készíthessen remixet, igazán elérte a csúcsot. Stephan mégis folyamatosan fejleszti magát. Saját kiadója, a “Herzblut” árulkodik fáradhatatlan zeneszeretetéröl: mindent szívvel-lélekkel. Míg hű marad saját stíluselemeihez, turnéi során folyton keresi az újat, minden produkciója különleges élmény.
 • [2017-04-22] TEREM presents DEEP IN THE CITY w/ C L A P T O N E
  @ TEREM Budapest

  CLAPTONE, a house zene egyik legnagyobb ikonja, a misztikus aranymaszkos figura elhozza a TEREM Budapestbe április 22-én azt az elektronikus zenei hangzásvilágot, amivel az egész világot megbabonázta.
 • [2017-04-08] Acousticum by Absolut ▣ CRAZY P Soundsystem (UK)
  @ TEREM Budapest

  CRAZY P a brit disco, house és soulful pop zene koronázatlan királyai, akik már 7 saját albumon vannak túl, és ezekből a legjobb zenéket a banda két alapembere fogja prezentálni nekünk a TEREM Budapestben!
 • [2017-03-18] TEREM pres ▣ Finnebassen ▣
  @ TEREM Budapest

  TEREM pres. FINNEBASSEN (NOR) ▣ 03/18
 • [2017-03-14] VAULT ▣ Ellen Allien ▣
  @ TEREM Budapest

  DJ, zenész, label boss, divattervező. Egy számtalanul sokoldalú kreatív galaxis világító központja. Berlin szülte azt a bizonyos technót, annak a bizonyos technónak Ellen Allien az anyja. A művésznő az elektronikus zenei világ élvonalának egyik lefontosabb tagja, mégis a 90es évek óta a mai napig éli a valódi undergroundot. Legnagyobb büszkeséggel tesszük közzé az örömhírt: A Berlinette hamarosan nálunk bizonyítja kimagasló és változatos zenei tehetségét!
 • [2017-03-11] ABSOLUT presents ACOUSTICUM Live Session vol.2
  @ TEREM Budapest

  ACOUSTICUM Live sorozat következő állomásán a világsztár holland csapat, a Kraak & Smaak alapembere Mark Kneppers érkezik DJ szettel és egy gyönyörű, elbűvölő hangú énekesnővel, valamint az Egyesült Államokból látogat meg minket Slow Hands, a rendkívül kreatív, abszolút multifunkciós gitáros, énekes, DJ, producer, egyszemélyes zenekar.
 • [2017-03-10] Budapest Calling & Truesounds pres. Sascha Braemer
  @ TEREM Budapest

  Tavasszal visszatér mindannyiunk nagy kedvence: SASCHA BRAEMER !
 • [2017-02-18] ▣ TEREM pres. José Padilla & Miguel Campbell ▣
  @ TEREM Budapest

  Két legendás zenész egy este a TEREM Budapestben. Élmény, house zene, finom koktélok, audiovizuális utazás, egy tökéletes éjszaka!
 • [2017-02-11] Acousticum Live
  @ TEREM Budapest

  ACOUSTICUM néven egy rendhagyó elektronikus zenei sorozat veszi kezdetét a TEREM Budapest falai között. Szeretnénk valami újat, egyedit mutatni Nektek, amire eddig még nem volt példa a hazai klub kultúrában, amikor a koncertek élményét ötvözzük a reggelig tartó bulik feelingjével! Művészi, magával ragadó, és nagyon bulis!
 • [2017-02-04] Dennis Ferrer ▣ TEREM Opening Ceremony
  @ TEREM Budapest

  Február 4-én megvalósul egy álom, egy eget rengető bulival megnyitja kapuit a TEREM Budapest!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó