Pulzar

Partyajánló

Anjunadeep Budapest @ TEREM Budapest

Fellépők
Dátum 2017. május 5.
Helyszín TEREM Budapest
Stílus House
Anjunadeep BudapestFor our first party in Hungary, we're team up with Budapest Calling for their 4th Birthday celebrations.TEREM Budapest

Anjunadeep Budapest @ TEREM Budapest

For our first party in Hungary, we're team up with Budapest Calling for their 4th Birthday celebrations.

Anjunadeep Budapest | 5 May

TEREM Budapest

-

Dom Donnelly

Lane 8

YOTTO

+ support: Indigo Theory

Lane 8 makes his Budapest debut fresh from taking his This Never Happened concept to Australia and India, and his recent Anjunadeep collaboration with Kidnap Kid. Helsinki's Yotto returns to Budapest following a string of headline shows in North America, and joining them on the night is Anjunadeep A&R Dom Donnelly.

RA TICKETS: https://www.residentadvisor.net/event.aspx?946053

www.facebook.com/​events/​775217549319335/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2018-09-28] Corvin Club x TEREM Budapest pres. Fatima Hajji
     

    Fatima Hajji egzotikus szépsége és zenei vénája arab felmenőinek is köszönhető a latin ősök mellett. Fatima a kemény, dinamikus, de intelligens techno feltétlen híve és képviselője, aki tornádóként söpört végig először Spanyolországban, majd az öreg kontinensen, s végül csaknem az egész világon. Silver M néven saját lemezkiadót működtet és ugyanezen a néven rendezvénysorozatot is pörget Ibizán, Amszterdamban és Barcelonában is.
  • [2018-09-21] Corvin Club x TEREM Budapest pres. Nakadia by After Dark
     

    Nakadia kiemelkedő előadói karriert tudhat háta mögött már most, annak ellenére, hogy 2002-ben egészen más tervekkel érkezett Európába; nem volt szüksége másra, csak egy klubélményre és egy találkozásra DJ Marusha-val, ahhoz hogy belevágjon szelektori tervei megvalósításába.
  • [2018-09-07] Corvin Club x Terem pres. The Reopening w/ Spektre
     

    Az őszi szezon nem kezdődhet Corvin nélkül, szerény technotthonunk bár négy emelettel lejjebb költözik, de a lokációváltozást illetően egyértelműen emelkedő pályára áll; Budapest egyik legjobb technikai és beltéri adottságaival felvértezett helyszínéből tervezünk vérbeli klubot faragni, a szóbanforgó rendezvényhelyszín pedig nem más, mint a Terem!
  • [2017-11-04] Max Cooper presents MESH LIVE
    @ TEREM Budapest

    Ősszel Max Cooper turnéra indítja eddigi legsokoldalúbb projektjét, a MESH LIVEot. A MESH célja, hogy átjárást biztosítson a zene, a képzőművészetek és a tudomány diszciplínái között, olyan művészek bevonásával, akik nem félnek a saját és a művészetük határait feszegetni. A MESH egy élő, folyamatosan változó és fejlődő installáció, egy interaktív tapasztalat, amitől a sorozat minden állomása egyedi és megismételhetetlen élménnyé válik.
  • [2017-10-28] Samsung Galaxy Note8 pres. CRAZY P
    @ TEREM Budapest

    A brit house meghatározó, már-már ikonikus bandája szombaton immár harmadik alkalommal látogat Budapestre, hogy a Teremben összegyűlt közönségnek is megmutassa mi is a valódi underground disco. A Crazy P neve egyet jelent az igényes diszkózenével, amit mi sem bizonyít jobban, mint a folyamatos teltházas fellépéseik Európa szerte.
  • [2017-05-12] Samsung Galaxy S8 I S8+ pres. Gorgon City (UK) DJ set
    @ TEREM Budapest

    A két világsztár londoni zenész, Matt és Kye, azaz GORGON CITY először Budapesten!!
  • [2017-04-28] VAULT ▣ Stephan Bodzin live
    @ TEREM Budapest

    Soha nem volt kérdéses Stephan Bodzin pályafutása. A kezdetek kezdetén zenész apját követve színházaknak írt zenét, de hamar eldőlt, hogy az elektronikus zene irányába húzza a szíve. Erősen melodikus, szívbemászó dallamait telített basszus kiséri. DJ Hell saját elnevezéssel tiszteleg Bodzin különleges hangzásvilágának, csak így hívja: a brémai sound. Aki olyan szintre jutott produceri pályafutásán, hogy a Depeche Mode-nak készíthessen remixet, igazán elérte a csúcsot. Stephan mégis folyamatosan fejleszti magát. Saját kiadója, a “Herzblut” árulkodik fáradhatatlan zeneszeretetéröl: mindent szívvel-lélekkel. Míg hű marad saját stíluselemeihez, turnéi során folyton keresi az újat, minden produkciója különleges élmény.
  • [2017-04-22] TEREM presents DEEP IN THE CITY w/ C L A P T O N E
    @ TEREM Budapest

    CLAPTONE, a house zene egyik legnagyobb ikonja, a misztikus aranymaszkos figura elhozza a TEREM Budapestbe április 22-én azt az elektronikus zenei hangzásvilágot, amivel az egész világot megbabonázta.
  • [2017-04-08] Acousticum by Absolut ▣ CRAZY P Soundsystem (UK)
    @ TEREM Budapest

    CRAZY P a brit disco, house és soulful pop zene koronázatlan királyai, akik már 7 saját albumon vannak túl, és ezekből a legjobb zenéket a banda két alapembere fogja prezentálni nekünk a TEREM Budapestben!
  • [2017-03-18] TEREM pres ▣ Finnebassen ▣
    @ TEREM Budapest

    TEREM pres. FINNEBASSEN (NOR) ▣ 03/18
  • [2017-03-14] VAULT ▣ Ellen Allien ▣
    @ TEREM Budapest

    DJ, zenész, label boss, divattervező. Egy számtalanul sokoldalú kreatív galaxis világító központja. Berlin szülte azt a bizonyos technót, annak a bizonyos technónak Ellen Allien az anyja. A művésznő az elektronikus zenei világ élvonalának egyik lefontosabb tagja, mégis a 90es évek óta a mai napig éli a valódi undergroundot. Legnagyobb büszkeséggel tesszük közzé az örömhírt: A Berlinette hamarosan nálunk bizonyítja kimagasló és változatos zenei tehetségét!
  • [2017-03-11] ABSOLUT presents ACOUSTICUM Live Session vol.2
    @ TEREM Budapest

    ACOUSTICUM Live sorozat következő állomásán a világsztár holland csapat, a Kraak & Smaak alapembere Mark Kneppers érkezik DJ szettel és egy gyönyörű, elbűvölő hangú énekesnővel, valamint az Egyesült Államokból látogat meg minket Slow Hands, a rendkívül kreatív, abszolút multifunkciós gitáros, énekes, DJ, producer, egyszemélyes zenekar.
  • [2017-03-10] Budapest Calling & Truesounds pres. Sascha Braemer
    @ TEREM Budapest

    Tavasszal visszatér mindannyiunk nagy kedvence: SASCHA BRAEMER !
  • [2017-02-18] ▣ TEREM pres. José Padilla & Miguel Campbell ▣
    @ TEREM Budapest

    Két legendás zenész egy este a TEREM Budapestben. Élmény, house zene, finom koktélok, audiovizuális utazás, egy tökéletes éjszaka!
  • [2017-02-11] Acousticum Live
    @ TEREM Budapest

    ACOUSTICUM néven egy rendhagyó elektronikus zenei sorozat veszi kezdetét a TEREM Budapest falai között. Szeretnénk valami újat, egyedit mutatni Nektek, amire eddig még nem volt példa a hazai klub kultúrában, amikor a koncertek élményét ötvözzük a reggelig tartó bulik feelingjével! Művészi, magával ragadó, és nagyon bulis!
  • [2017-02-10] BUDAPEST CALLING presents ALL STAR Night
    @ TEREM Budapest

    A 2017-es évnyitó bulira összehoztuk a nagy csapatot! Felrázzuk a várost a téli álomból!
  • [2017-02-04] Dennis Ferrer ▣ TEREM Opening Ceremony
    @ TEREM Budapest

    Február 4-én megvalósul egy álom, egy eget rengető bulival megnyitja kapuit a TEREM Budapest!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó