Pulzar

Partyajánló

Corvin Club x TEREM Budapest pres. Fatima Hajji

Fellépők
Dátum 2018. szeptember 28.
Stílus Techno
Corvin Club x TEREM Budapest pres. Fatima HajjiFatima Hajji egzotikus szépsége és zenei vénája arab felmenőinek is köszönhető a latin ősök mellett. Fatima a kemény, dinamikus, de intelligens techno feltétlen híve és képviselője, aki tornádóként söpört végig először Spanyolországban, majd az öreg kontinensen, s végül csaknem az egész világon. Silver M néven saját lemezkiadót működtet és ugyanezen a néven rendezvénysorozatot is pörget Ibizán, Amszterdamban és Barcelonában is.

Corvin Club x TEREM Budapest pres. Fatima Hajji

Fatima Hajji egzotikus szépsége és zenei vénája arab felmenőinek is köszönhető a latin ősök mellett. Fatima a kemény, dinamikus, de intelligens techno feltétlen híve és képviselője, aki tornádóként söpört végig először Spanyolországban, majd az öreg kontinensen, s végül csaknem az egész világon. Silver M néven saját lemezkiadót működtet és ugyanezen a néven rendezvénysorozatot is pörget Ibizán, Amszterdamban és Barcelonában is.

Az erőteljes hangzásba ravaszul csempészett melodikus témákkal hajlamos az ember testét-lelkét megkavarni, de csak a jóízlés és a tánctér határain belül; az impulzív és frenetikus hatás tehát garantált, hisz nem az első megbuliztatott közönség lesz a Corviné szeptember 28-án éjszaka.

LINE UP:
Fatima Hajji
Mateo & Spirit
Steam Shape

TICKETS:
Early-bird: 2.000 HUF
Presale I: 2.500 HUF
Presale II: 3.000 HUF

VIP:
Presale I: 5.000 HUF
Presale II: 6.000 HUF

Oneticket: https:/​/​goo.gl/​qrCygx
Resident Advisor: https:/​/​goo.gl/​e4Qfk6

www.facebook.com/​events/​346873055856670/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó