Pulzar

Művész

Fatima Hajji

Fatima Hajji

Boszorkányos szépségű és ügyességű spanyol techno hercegnő, Fatima Hajji, több mint 10 év alatt hatalmas utat tett meg szülővárosából, Salamancából indulva.

 Egzotikus szépsége és zenei vénája arab felmenőinek is köszönhető a latin ősök mellett. Fatima az első pillanattól a kemény, dinamikus, de intelligens techno feltétlen híve és képviselője, aki tornádóként söpört végig először szülővárosán, majd az öreg kontinensen, s végül csaknem az egész világon. Az erőteljes hangzásokba huncutul becsempészett melódiák nemcsak a testet, de a lelket is magával ragadják, így a hölgy totálisan képes szettjeivel uralni a közönséget, és a hatás mindig és mindenütt frenetikus, ahol csak fellép. Fatima Hajji számára is 2007 volt az egyik legjelentősebb mérföldkő, hiszen ekkor kezdett el zenéket is írni, sőt saját kiadót is ebben az évben indított Darkrow-val, Standbite Music néven. A hölgy 2003 óta a Phrenetic Agency művésze, tavaly óta pedig a neves Shape Bookings tagja is. Idén új arcát mutatta meg a világnak, amikor Amitta Hajji néven a finomabb hangzású techno vonal mentén kezdett el zenéket kreálni, amivel újabb rajongói rétegeket érintett meg. Ám mindezek ellenére Miss Hajji szíve most a technoért dobog, a miénk pedig érte.

https://soundcloud.com/fatimahajji

Archív partyajánlók

Zenei stílusok

 • Hard Techno

  A kilencvenes évek közepén, Németországban kialakult stílus a korai, monoton techno hangzást vegyítette a hardcore producerek által alkalmazott technikákkal. Kialakulása erőteljesen összeköthető a Schranz alapjaival.
 • Techno

  Az első időszakban általában a Roland TB303/TR808 / TR909 dobhangmintákból egyszerű 4/4-es lábdobbal, és az első analóg szintetizátorokkal majd virtual analog hangszerekkel készítették a művészek ilyen stílusú zenét.

Ajánlott letöltések

 • [2012-01-16] Collective Machine - January 2012

   Collective Machine January 20121.Jose M & Taco Man-From Apes To Humans (Original Mix) The Room 2.Kenny Ground-Sugar (Dj Max Remix) Elegant Bit 3.Smoke Sykes-Full Of Life (Hollen Remix) Variante Music 4.DJ Wld-For Your Play (Original Mix) Jonk Records 5.Alex Gori-Arumba (Original Mix) Diva Records 6.Todd Terry and Davide Benedetti-You Can't Do This (Original Mix) Cadenza 7.Ron Costa-Crackhouz (Original Mix) Monique Spéciale 8.Hollen-Cuano El Ritmo (Maximiljan Remix) Prospect Records 9.Matt Klast & Sebastian Diossa-Malecom (Original Mix) Attary Records 10.DJ Wld-For Your Play (Danny Serrano Remix) Jonk Records 11.Ahautzab-Dance Everybody (David Glass Midnight Remix) Prospect Records 12.Filsonik-Tamur (Original Mix) Desolat 13.Hollen-Frankus (Collective Machine Remix) Potobolo Records 14.Jairo Delli-BB Music (Dubtechie Remix) Six Sound Records 15.Hollen & Collective Machine-Junction (Original Mix) Unsigned 16.Collective Machine-Mr X (Original Mix) Monique Spéciale 17.Collective Machine-Rollercoaster (Original Mix) Monique Spécialewww.facebook.com/Collectivemachine
 • [2004-01-20] 2003.05.09. Beszélgetés #3

  23 perc, 14 Mb

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó