Pulzar

Partyajánló

D F F R N T L Y Halloween W/ Fatima Hajji @ DFFRNTroom

Fellépők
Dátum 2019. október 31.
Helyszín DFFRNTroom
Stílus Techno
D F F R N T L Y Halloween W/ Fatima HajjiFatima Hajji tempós technójával indul meg a novemberi hosszú hétvége! A felelős mindezért a DFFRNTroom programszervező csapata, a DFFRNTLY crew.DFFRNTroom

D F F R N T L Y Halloween W/ Fatima Hajji @ DFFRNTroom

Fatima Hajji tempós technójával indul meg a novemberi hosszú hétvége!

A felelős mindezért a DFFRNTroom programszervező csapata, a DFFRNTLY crew.

Áll a techno bál Budapest legfrissebb techno orientált klubjában. A DFFRNTroom ugyanis nem csak minden szombatunkat, hanem további estéinket is megküldi a tempósabb szórakozás jegyében.

A szeptemberben nyitó klub programját először október 26-ig láttuk, amikor is Gary Beck veszi uralma alá a rácsos pult előtt gyülekező raverek táncoltatását, de a programszervező DFFRNTLY csapat még Dustin Zahn fellépése előtt betolta a köztudatba, hogy nagy Halloween együttlétre készülhetünk!

A minden porcikát átmozgató október 31., csütörtök estén az a Fatima Hajji áll majd a pultba, aki arab-spanyol hevességével tette magáévá a techno keményebb, impulzívabb vonalát, és ezt az elmúlt közel két évtizedben olyan helyeken és fesztiválokon mutatta meg, mint az Awakenings, a Tomorrowland, a Solar, a Nature One, a berlini Tresor, az ibizai Privilege, vagy a Fabric.

Komoly tempós, ipari hangzásra számíthatunk. Talán ez lesz a DFFRNTroom igazi próbája, mert ilyen BPM-en még senki nem játszott, ez az egy fix!

Fatima Hajji után egyből jön majd a folytatás, hiszen november 2-án jön Kaiser, majd szépen sorban Wex 10, WNDRLST és idén még Juliet Fox is tiszteletét teszi a rácsok mögött!

Fatima Hajji fellépésére jegyek online elérhetőek, október 31-ig ezt a szettet ajánljuk tőle:

https:/​/​www.youtube.com/​watch?v=rCxFGMQy2i8

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó