Pulzar

Partyajánló

Dffrntroom pres. W N D R L S T @ DFFRNTroom

Fellépők
Továbbá még: AGA2L, NVKP
Dátum 2019. december 7.
Helyszín DFFRNTroom
Stílus Techno
Dffrntroom pres. W N D R L S TWNDRLST végül szombaton szedi szét a techno szentélyt. A DFFRNTroom-ban december 6-ra időzített program szombatra került át, de jobb is így!DFFRNTroom

Dffrntroom pres. W N D R L S T @ DFFRNTroom

WNDRLST végül szombaton szedi szét a techno szentélyt.

A DFFRNTroom-ban december 6-ra időzített program szombatra került át, de jobb is így!

Hetek óta ismert, hogy a hollandok legaktuálisabb indusztriális techno fenoménja, WNDRLST érkezik december elején a DFFRNTroom-ba, hogy megint valami új behatást kapjunk a techno vérvonalra.

Azonban most az eddig péntekre időzített, brutális menetszéllel érkező program átszervezésre került szombatra, mivel korábban nem került a figyelem központjába, hogy december 7-én munka nap van és a lelkes rajongóknak egy ilyen vágta után szinte lehetetlen lenne bemenni dolgozni.

A DFFRNTroom eleget téve a közönség tömeges kérésének, illetve szerencsésen egyeztetve WNDRLST menedzsmentjével, sikeresen átszervezte a programot december 7., szombat estére, így már mindenki ott lehet majd a fiatal rotterdami első hazai fellépésén.

Amire érdemes is jegyet váltani, hiszen az ipari techno élére 2018-ban álló művész bő egy év leforgása alatt annyit tett bele a szcénában, mint mások hosszú évek alatt. Zenéi sorra jelennek meg, melyekre nem a népszerű Beatport-ot választja, hanem inkább Bandcamp oldalát tolja, a FNOOB Techno Radio rezidense, saját kiadót vezet Occult Rhytms néven és olyan már befutott nevek támogatását élvezi, mint Dax J, Paula Temple, Rebekah, SNTS vagy I Hate Models.

Remek alkalom lesz, hogy ledobjuk a terheket magunkról, akár csak egy éjszakára is, melyet WNDRLST mellett Kitti Kay, AGA2L és NVKP szereplése támogat meg.

A szombatot követően pedig december 14-én Julian Marcell egész éjszakás szettjével, majd december 26-án egy igazi karácsonyi ajándékkal, Juliet Fox érkezésével folytatódik a DFFRNTroom techno őrülete.

www.facebook.com/​events/​3054457064628694/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó