Pulzar

Partyajánló

DFFRNTroom pres. Alexander Kowalski

Fellépők
Dátum 2019. szeptember 14.
Stílus House, Techno
DFFRNTroom pres. Alexander KowalskiÚj, techno orientált klubnyitással kezdődhet meg a klubszezon. A DFFRNTroom szeptember 14-én startol majd el egy berlini arc fellépésével.

DFFRNTroom pres. Alexander Kowalski

Új, techno orientált klubnyitással kezdődhet meg a klubszezon.

A DFFRNTroom szeptember 14-én startol majd el egy berlini arc fellépésével.

Újabb techno klubtérrel bővül Budapest, de senki nem számított erre a szeptemberi hírre, még maga az elkövető DFFRNTLY csapat sem. Tavaly ilyenkor még első kastély techno eseményükre készülhettünk, majd most szinte napra pontosan egy évvel később saját klubot nyitnak.

A DFFRNTroom hírét alig néhány napja kommunikálták, melyre a nyitóesemény elindítása volt a legmegfelelőbb mód, ami szeptember 14-én, szombaton kerül megrendezésre, de a helyszín pontos címét még takargatják.

Addig is viszont tudjuk, hogy ki indítja be a klub négypernégy menetrendjét, hiszen az egykor a berlini Tresor-ban debütáló Alexander Kowalski érkezik behangolni a táncteret, kiegészülve a DFFRNTLY csapatból Julian Marcell és Kitti Kay szereplésével.

A klubról annyit lehet tudni, hogy 100%-ban underground lesz, főként a techno vonalból táplálkozva, de a melodic techno és house esszenciáját is felhasználva, belülről ehhez hű kialakítással, tűéles hangtechnikával, kevés, de ütős világítással és heti rendszerességgel nyitva a kapukat szigorúan 300 fős létszámok előtt.

Ez már elég lehet ahhoz, hogy csatlakozzunk a nyitóeseményhez és megváltsuk a jegyünket, minden további infóért pedig érdemes ellátogatni a DFFNRTLY csapat közösségi oldalára!

Jegyek:

Elővétel 3.000 HUF

Kapunyitás: 22.00

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó