Pulzar

Partyajánló

Dffrntroom pres. [ W E X 1 0 ] @ DFFRNTroom

Fellépők
Dátum 2019. november 9.
Helyszín DFFRNTroom
Stílus Techno
Dffrntroom pres. [ W E X 1 0 ]Francia techno bemutatót rendez a stílus új szoba klubja. A francia WEX 10 minden bizonnyal leporolja majd a DFFRNTroom padlóját.DFFRNTroom

Dffrntroom pres. [ W E X 1 0 ] @ DFFRNTroom

Francia techno bemutatót rendez a stílus új szoba klubja.

A francia WEX 10 minden bizonnyal leporolja majd a DFFRNTroom padlóját.

Kereken a 10. eseményéhez ér két hónapos életútja alatt a DFFRNTroom, a klub, mely úgy vonult be Budapest techno történelmébe, hogy az egyik pillanatban még nyár volt, majd a következőben már a sötét szobájukban találtuk magunkat.

Az elmúlt hetekben 8 nemzetközi fellépővel találkozhattunk a techno szentélyként is sokat emlegetett klub programjában, ahol a pultban megfordultak rég látott arcok és új, eddig még Budapest számára ismeretlen tehetségek is.

Most utóbbi vonalon folytatódik a menet vágás a vasak között, ahova november 9-én a kilencedik nemzetközi artistként a francia WEX 10 érkezik, aki mostanság sokat tűnik fel Chris Liebing podcast sorozatának mixeiben és Adam Beyer, Carl Cox, vagy épp Amelie Lens az egyik legígéretesebb feltörekvő producernek tartja.

Minösszesen 5 év alatt ért el idáig, hiszen 2013-ban jelent meg első kiadványa a Naked Lunch címkéjén, majd jött a további közel 200 megjelenés olyan címkéken, mint a Tronic, az Analogeffekt, a DSR Digital, az Abstract, a Trauma, a Codex és hasonlók.

Jellemzően gyárias, ipari technoval tér be a nevével fémjelzett eseményekre, legyen az szabadtéri fesztivál, vagy egy sötét, falakkal körbe vett tánctér. A mostani, első budapesti utaztatása alkalmával is erre számítunk tőle, amire jegyeket itt találunk elővételben!

Minden további infóért érdemes ellátogatni a DFFRNTroom közösségi oldalára, ahol azt is megtudhatod, hogy mikor lép fel Hadone, Rikhter, WNDRLST, vagy épp Juliet Fox!

www.facebook.com/​events/​796305180820371/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó