Pulzar


Kövess minket!

Partyajánló

Corvin Club x TEREM Budapest pres. Nakadia by After Dark

Fellépők
Dátum 2018-09-21
Stílus House, Techno
Corvin Club x TEREM Budapest pres. Nakadia by After DarkNakadia kiemelkedő előadói karriert tudhat háta mögött már most, annak ellenére, hogy 2002-ben egészen más tervekkel érkezett Európába; nem volt szüksége másra, csak egy klubélményre és egy találkozásra DJ Marusha-val, ahhoz hogy belevágjon szelektori tervei megvalósításába.
Az esemény résztvevői:
Ezen a bulin nem volt egy Pulzaros sem :(

Corvin Club x TEREM Budapest pres. Nakadia by After Dark

Nakadia kiemelkedő előadói karriert tudhat háta mögött már most, annak ellenére, hogy 2002-ben egészen más tervekkel érkezett Európába; nem volt szüksége másra, csak egy klubélményre és egy találkozásra DJ Marusha-val, ahhoz hogy belevágjon szelektori tervei megvalósításába.

Új helyszínünkre egyik állandó vendégbrandünk, az After Dark jóvoltából érkezik hozzánk újra. Naka az első külföldi fellépő volt a rendezvénysorozat történetében és már akkor is legendás show-t adott, amit azóta is emleget a nagyérdemű. Az idei SZIGET Fesztiválos fellépése se volt semmi a Colosseumban az elmondások szerint, de a magyar közönség jórésze sajnos lemaradt róla, ezért érdemes fontolóra venni a megjelenést.

LINE UP:
Nakadia
Botek
Disease Of Your Mind
X

TICKETS:
Early-bird: 2.000 HUF
Presale: 2.500 HUF

VIP:
Presale: 5.000 HUF

Deadcode: https://goo.gl/v6nL9D
Resident Advisor: https://goo.gl/JKo26n

www.facebook.com/events/373707926499416/

Helyszín

Még több party ezen a helyszínen

  • [2018-09-28] Corvin Club x TEREM Budapest pres. Fatima Hajji
     

    Fatima Hajji egzotikus szépsége és zenei vénája arab felmenőinek is köszönhető a latin ősök mellett. Fatima a kemény, dinamikus, de intelligens techno feltétlen híve és képviselője, aki tornádóként söpört végig először Spanyolországban, majd az öreg kontinensen, s végül csaknem az egész világon. Silver M néven saját lemezkiadót működtet és ugyanezen a néven rendezvénysorozatot is pörget Ibizán, Amszterdamban és Barcelonában is.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2018 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó