Pulzar

Partyajánló

Max Cooper presents MESH LIVE @ TEREM Budapest

Fellépők
Dátum 2017. november 4.
Helyszín TEREM Budapest
Stílus Techno, House
Max Cooper presents MESH LIVEŐsszel Max Cooper turnéra indítja eddigi legsokoldalúbb projektjét, a MESH LIVEot. A MESH célja, hogy átjárást biztosítson a zene, a képzőművészetek és a tudomány diszciplínái között, olyan művészek bevonásával, akik nem félnek a saját és a művészetük határait feszegetni. A MESH egy élő, folyamatosan változó és fejlődő installáció, egy interaktív tapasztalat, amitől a sorozat minden állomása egyedi és megismételhetetlen élménnyé válik.TEREM Budapest

Max Cooper presents MESH LIVE @ TEREM Budapest

Ősszel Max Cooper turnéra indítja eddigi legsokoldalúbb projektjét, a MESH LIVEot. A MESH célja, hogy átjárást biztosítson a zene, a képzőművészetek és a tudomány diszciplínái között, olyan művészek bevonásával, akik nem félnek a saját és a művészetük határait feszegetni. A MESH egy élő, folyamatosan változó és fejlődő installáció, egy interaktív tapasztalat, amitől a sorozat minden állomása egyedi és megismételhetetlen élménnyé válik.

“This tour is all about dropping the audience right inside my audio-visual world.”

LINE UP:

Max Cooper

Chriss Ronson

TICKETS:

Elővétel / Presale: 4000 Ft

Helyszínen / At the door : 5000 Ft

Right here: http:/​/​bit.ly/​2xjlzjI

*******************************************************************

MAX COOPER /UK./

A Belfastban született zenész utóbbi tíz éve leginkább arról szólt, hogy tökélyre fejlessze a rá jellemző komplex, szálkás, mégis melodikus techno hangzást. Közben azért arra is maradt ideje, hogy olyan kortárs legendákkall kollaboráljon, mint Michael Nyman vagy Nils Frahm.

http://bit.ly/1hgM6kE

*******************************************************************

CHRISS RONSON /HU./

Új név, új zene, de a régi őserő. A techno és house műfaján lavíroz, de a klasszikusokat sem hagyja otthon soha. Otthon sem unatkozik, épp egy új live projekten dolgozik, saját középtempós klubestjeiről sem feledkezik meg /közben edz mint a bolond és újból szingli /.

www.facebook.com/​events/​119088945463210/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó