Pulzar

Party

Christmas Classic Special

Party helye Siófok, Flört
Készült 2007. december 25.

Christmas Classic Special

Party stílusa

  • Progressive House

    A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
  • House

    A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Fellépők

Kapcsolódó cikkek

  • Marc Marzenit és Lank a Super 8 Radio Show-ban

    Két zseniálisan eklektikus elektronikus zenei egyéniség mutatkozik be március 20-án Six és Senon Nugen Fm-es műsorában, a Super 8 Radio Show-ban: a spanyol Marc Marzenit és a hazai színekben Lank.
  • Marc Marzenit és Lank a Super 8 Radio Show-ban

    Két zseniálisan eklektikus elektronikus zenei egyéniség mutatkozik be március 20-án Six és Senon Nugen Fm-es műsorában, a Super 8 Radio Show-ban: a spanyol Marc Marzenit és a hazai színekben Lank.
  • PrimeFM – a house helye!

    Újra itt a nagy csapat! Immár egy hónapja, hogy elindult egy új online rádió Magyarországon, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. Nemcsak a fülnek, de a szemnek is megadja, ami jár neki… A PrimeFM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit, szórakoztatva nevel, és persze nevelve szórakoztat.
  • DJ Camp 2011 - A Visszaszámlálás megkezdődött!


    Augusztus elsején kezdődik a DJ Camp, ahol jóformán hazánk valamennyi ismert lemezlovasa fellép a tábor ideje alatt. A nappali partikat este tábortüzes beszélgetések,  szabad formájú oktatások, happy hours a Jaegermeister és a Bomba jóvoltából, valamint a fellépőkkel eltöltött közös programok követik.
  • Budapest Groove évvégi interjú

    Budapest Groove – egy új formula négy régi, kedves ismerőssel. Rich, Rizkid, Kormix és Kornél – még a nevül is szimmetrikus, nem csak a gondolataik, a zenéik és a habitusuk. Mind a négyen elszántak, sokat dolgoznak a közönségért, és bármennyi akadályt is gördít eléjük e nagy mókamester, a Sors, ők szinte már olimpikonokként ugorják át ezeket a kisebb-nagyobb akadályokat. Hogy miért és hogyan? Erre válaszoljanak ők! De nem csak erről, másról is szót ejtettünk az alábbi csevejen… Egy hallatlanul érdekesnek ígérkező szilveszteri partiról… Lapozzátok át most velük együtt a 2010-es naptárat, hogy aztán együttakasszátok le a szögről a Cinema Szilveszteren!
  • T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010 LINE UP

    A 2010-es T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL line up-ja órára lebontva.
  • PAUL VAN DYK - VOLUME WORLD TOUR 2009

    Itt az idő, közeleg a nagy nap, amikor a Grammy-díjas, a világ első számú lemezlovasának többször is megválasztott PAUL VAN DYK két év kihagyás után újra elkápráztatja magyarországi rajongóit.
  • Sterbinszky interjú

    Sterbinszkyt és Mauro Picottót több éves munkakapcsolat köti össze: egy sikeres remix Mauro Picotto "Lizard" című megaslágerére nemzetközi sikereket hozott Sterbynek Ibizától Argentínáig. Most ismét egy közös munka áll előttük, egy közös budapesti fellépés május 30-án, melynek alkalmából Karesz egy interjút adott a buli szervezőinek, amit mi is leközlünk veletek. myspace.com/thelushgroove
  • Emlékeztetőül! I Love Deep / Dokk Club

    Egy teljes hétvége a mélyebb hangzások bűvöletében.
  • I Love Deep játék

    Nyerj VIP belépőt az november 15-én megrendezésre kerülő I LOVE DEEP-re!
  • Indul az S11 Tools Zeneszerkesztő Iskola

    Rövidesen megnyitja kapuit az S11 Tools zeneszerkesztő iskola. Sterbinszky és a Sequence 11 projektben a szerzőtársa, Borsos Gábor vadonatúj kezdeményezése keretén belül a jelentkezők a komputeres zeneírás, azaz a zenei programozás fortélyait sajátíthatják el.
  • Sanfranciscobeat Interjú a Velvet Cafétól

    A 2007.11.02.án a K2-ben induló, Velvet Café vendégei, SanFranciscoBeat és Lank a Strictly! tagjai - lesznek...
  • Sterbinszky interjú

    Sterbinszky azon kevés hazai lemezlovasok társaságába tartozik, aki megjárta már a hadak útját, most mégis egy új projektbe kezd. Túl egy Grammy jelölésen és számtalan megjelenésen még mindig ég a tűz a szemében.
  • Sterbi új rezidenciája: E-Klub - Budapest

    Ismét nagy nagy dobásra készül Sterbinszky! A Népliget szívében ugyanis új rezidencia "épült" hazánk egyik legnépszerűbb lemezlovasának.
  • Sterbinszky megjutalmazza a szavazókat!

    Gőzerővel zajlik a VIVA Comet szavazás és természetesen minden jelölt kisebb kampányt is indít a maga módján. Sterbinszky az ország legrégebbi és legismertebb lemezlovasa úgy döntött, hogy éppen ideje már az oly régóta hűséges rajongótábort kicsit megajándékozni. Szeretné kompenzálni azt, hogy érte kampányolnak, ezért megbeszélte VIVA vezetőségével, hogy az első három, rá legtöbbet szavazó telefonszámát kivételesen megkaphatja.
  • Idei VIVA COMET-jelöltjek

    Karányi, Sterbinszky, Yonderboi és Varga Zsuzsa... Kedden hozták nyilvánosságra az egyetlen hazai zenecsatorna, a VIVA TV COMET díjainak idei jelöltjeit, melyek közül több kategóriában is számos művésszel képviselteti magát a CLS Records.

Ajánlott videók

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó