Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig3 500 Ft
Mindenkinek éjfél után4 500 Ft
VIP4 990 Ft

Partyajánló

Grand Opening Eggxtrem @ Flört, Siófok

Fellépők
Dátum 2012. április 8.
Helyszín Flört, Siófok, Sió utca 4.
Stílus House, Tech-house, Minimal, Minimal Techno
Grand Opening EggxtremAz unalmas húsvéti punnyadás ellen egy igazán ütős, délelőttbe nyúló GRAND OPENING-gel indítjuk az idei szezont! Ígéretünkhöz híven ezen a bulin is olyan külföldi fellépőket mutatunk be Nektek, akik még nem jártak a Flörtben, de sikereik és zenei munkásságuk garantálja, hogy fellépésük "GRAND"-dá teszi majd az "OPENING"-et!Flört, Siófok, Sió utca 4.

Grand Opening Eggxtrem @ Flört, Siófok

Az unalmas húsvéti punnyadás ellen egy igazán ütős, délelőttbe nyúló GRAND OPENING-gel indítjuk az idei szezont!
Ígéretünkhöz híven ezen a bulin is olyan külföldi fellépőket mutatunk be Nektek, akik még nem jártak a Flörtben, de sikereik és zenei munkásságuk garantálja, hogy fellépésük "GRAND"-dá teszi majd az "OPENING"-et!

Az izraeli származású DJ/Producer GUY J már több alkalommal is lenyűgözte a hazai közönséget: Ableton live szettek, varázslatos zenei utazások bizonyítják egy valódi tehetség ő, aki méltán küzdötte fel magát Hernan, Sasha és Tiga közé. A nehézsúlyú BEDROCK RECORDS-hoz 2007-ben nyert felvételt, zenéit a legnagyobbak tolják a bulikban, 2008-ban az Esperanza című albuma emelte magasba, melynek címadó track-jét a fél világ fújta. Zenéit, melyen több műfaj
hatásai érezhetőek, végigkíséri egy meleg szexis, dallamos hang, megtalálhatóak köztük a táncparkett orientált darabok, a house alapokon érezhető az ambient és techno hatás. Folyamatosan fenntartja a dallamos, érzelmes hangokat, talán ezzel is építette fel hírnevét, hiszen bár Tel Aviv a bázisa, a négy fal között nem sokat tartózkodik, folyamatosan járja a világot: Brazíliától Moszkváig hirdeti a minőségi elektronika igéjét.

Az est másik főszereplője a svéd születésű CHRISTIAN SMITH, szintén DJ és Producer. Fiatal éveit Németországban és Amerikában töltötte, így több kultúra hatását ötvözve alakult ki zenei világa, a németeknél a Sven Väth által fémjelzett techno és korai house hangzás ihlette meg. Az állandó utazásból adódó széles világlátás átjön zenéjén is, rendkívül ritmikus, jó nagy adag funk hangzással és jó nagy adag nyers energiával átitatva. Bár székhelyét áttette Brazíliába, még sem veszítette el kapcsolatát az európai party-kultúrával. Szakmai életrajza úgy néz ki, mint egy DJ kívánságlistája: a 2008-as „Drumcode” labellel fémjelzett indulás után a John Digweed kiadójánál (BEDROCK) megjelentetett három single hatalmas siker lett a klubokban, majd az ezt követő RENAISSANCE-kiadvány is méltó a nagy elődökhöz. Egyik nagy fesztiválról a másikra utazik, végigjárja és végigjátssza a világ legjelentősebb klubjait, munkássága 2010-ben egy önálló albumon teljesedett ki (Director’s Cut-Tronic). A szakma legnagyobbjai támogatják karrierje során (Digweed, Cox, Hawtin…). Munkássága bizonyítja, hogy lehet még új hangot hozni a house és techno széles, de zsúfolt spektrumán belül is, csak tehetség, kitartás és eredetiség kell
hozzá.

A party hazai fellépői között is találunk meglepetést, hiszen a megszokott Flörthöz köthető nevek mellett itt lesznek még a BADGIRLS csapat képviseletében a dél-magyarországi közönség kedvencei: PUT DUFF és JAMES COLE.

PUT DUFF anno 17 évesen lett a Flört rezidense, már akkor is dinamikus szettjeivel és közönségorientált játékával lett kedvenc. Digweed-től Sasha-ig számos külföldi sztár mellett lépett fel hazánk legjelentősebb klubjaiban.

JAMES COLE a Badgirls project másik oszlopos tagja is tiszteletre méltó karriert tudhat magáénak, egy igazi „reneszánsz ember”, aki amellett, hogy DJ és
promoter, grafikusként, designer-ként és fesztiválszervezőként is biztos helyet foglal el a hazai party-kultúrában.

A Grand Opening warm up szettjét a „flörtös hangzás” nagy mestere, KÜHL Tomi prezentálja.

Az est házigazdája DANDY, aki 2012-ben is biztos pont a klub elektronikus zenei vonalában.

Infovonal és asztalfoglalás: 0620.333.33.03

Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó