Pulzar

Partyajánló

Farsang @ Flört, Siófok

Fellépők
Dátum 2011-02-12
Helyszín Flört, Siófok, Sió utca 4.
Stílus Tech-house, House, Progressive House
FarsangHa február, akkor FLÖRT FARSANG! Nincs olyan partyarc az országban, akinek ne lenne legalább egy olyan élménye, amire ne mondta volna azt az elmúlt 10 évben, hogy "igen az a Flörtös február életem bulija volt"!Flört, Siófok, Sió utca 4.

Farsang @ Flört, Siófok

Ha február, akkor FLÖRT FARSANG! Nincs olyan partyarc az országban, akinek ne lenne legalább egy olyan élménye, amire ne mondta volna azt az elmúlt 10 évben, hogy "igen az a Flörtös február életem bulija volt"!

Ugyanez a helyzet a nagy öreg NICK WARREN-el, nincs olyan partyarc az országban, akinek a szívét legalább egyszer ne öntötte volna el az az érzés, amit csak a GLOBAL UNDERGROUND nagyágyúja tud művelni a közönséggel. És most itt a kettő az egyben verzió : 2011 FEBRUÁR : FLÖRT FARSANG NICK WARREN-el !! Ezúttal csak a klubot kell ünnepi maskarába öltöztetni, hiszen Nick az évek során sokat öregedett, így jelmeznek elfogadjuk tőle az ősz hajszálakat, de higgyétek el a látszat csal : öreg ember, nem vén ember - ezt bizonyítja NICK WARREN ismét a Flört falai között a teljes hazai élvonallal. Chriss Ronson , Yvel and Tristan - velünk lesz a teljes Foundation személyzet, és Dandy a klub rezidense is titeket vár megint egy vérbeli Flörtös szettel.2011.02.12 FLÖRT THE CLUB - FARSANG


NICK WARREN
DANDY
CHRISS RONSON
YVEL & TRISTAN


Jönnél, de még nincs szállásod? Akkor a következőket ajánljuk Neked:


www.elitmaster.hu
www.szallassiofok.hu


Extra: Mega Visual Show, Sexy táncosok és special BOMBA ajándékok!

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó