Pulzar

Partyajánló

Farsang @ Flört, Siófok

Fellépők
Dátum 2011. február 12.
Helyszín Flört, Siófok, Sió utca 4.
Stílus Tech-house, House, Progressive House, Techno,
Tech-house
FarsangHa február, akkor FLÖRT FARSANG! Nincs olyan partyarc az országban, akinek ne lenne legalább egy olyan élménye, amire ne mondta volna azt az elmúlt 10 évben, hogy "igen az a Flörtös február életem bulija volt"!Flört, Siófok, Sió utca 4.

Farsang @ Flört, Siófok

Ha február, akkor FLÖRT FARSANG! Nincs olyan partyarc az országban, akinek ne lenne legalább egy olyan élménye, amire ne mondta volna azt az elmúlt 10 évben, hogy "igen az a Flörtös február életem bulija volt"!

Ugyanez a helyzet a nagy öreg NICK WARREN-el, nincs olyan partyarc az országban, akinek a szívét legalább egyszer ne öntötte volna el az az érzés, amit csak a GLOBAL UNDERGROUND nagyágyúja tud művelni a közönséggel. És most itt a kettő az egyben verzió : 2011 FEBRUÁR : FLÖRT FARSANG NICK WARREN-el !! Ezúttal csak a klubot kell ünnepi maskarába öltöztetni, hiszen Nick az évek során sokat öregedett, így jelmeznek elfogadjuk tőle az ősz hajszálakat, de higgyétek el a látszat csal : öreg ember, nem vén ember - ezt bizonyítja NICK WARREN ismét a Flört falai között a teljes hazai élvonallal. Chriss Ronson , Yvel and Tristan - velünk lesz a teljes Foundation személyzet, és Dandy a klub rezidense is titeket vár megint egy vérbeli Flörtös szettel.



2011.02.12 FLÖRT THE CLUB - FARSANG


NICK WARREN
DANDY
CHRISS RONSON
YVEL & TRISTAN


Jönnél, de még nincs szállásod? Akkor a következőket ajánljuk Neked:


www.elitmaster.hu
www.szallassiofok.hu


Extra: Mega Visual Show, Sexy táncosok és special BOMBA ajándékok!

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó