Pulzar

Végleges a Bónusz fellépők névsora

A kör bezárult: az utolsó nevekkel is kiegészült a 2011. október 15-i TELEKOM BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL fellépőinek a névsora. Az immár teljes line-up értelmében a HUNGEXPO négy óriási arénájában több, mint 40 külföldi és hazai művész fog színpadra lépni.

 Magyarországon először láthatjuk-hallhatjuk Richie Hawtin legendás alteregóját, PLASTIKMAN-t, aki a legújabb fejlesztésű 1.5-ös formátumú live-show-jával készül elkápráztatni a közönséget. A tekintélyes line-up-ot erősíti a globális techno-szcéna vezéralakja, CARL COX is, aki a hamarosan megjelenő szerzői nagylemezéhez kapcsolódó turné keretében látogat Budapestre. Velünk lesz a brit dj / producer ikon, SASHA, és a nemzetközi trance-világ egyik legkörülrajongottabb bálványa, FERRY CORSTEN is. Érkezik a legújabb Cocoon mixalbum elkövetője ADAM BEYER, az elmúlt években a legnagyobb sztárok közé emelkedő JORIS VOORN, és a brit techno-live-act, a SPEKTRE is. Az est kiemelkedő attrakciójának ígérkezik a New York-i house keresztapa, DENNIS FERRER, az üstökösként feltűnő techno-titán, GARY BECK, valamint az olasz electro-house duó, a CROOKERS fellépése is. A trance kedvelők legnagyobb örömére GARETH EMERY, és a Hollandiából érkező JOCHEN MILLER sem marad ki a Telekom Bónusz fesztivál fellépőgárdájából. Igazi zenei csemegére számíthatunk a svéd produkciós duótól, a DADA LIFE-tól, valamint a Bedrock kiadó oszlopos tagjának számító GUY J-től is. Továbbá fellép a jelenkor egyik legnagyobb tehetségének tartott MAYA JANE COLES, s ugyancsak a köszönthetjük Telekom Bónusz-on a BELZEBASS formációt is. A külföldi szekciót erősíti még DJ OBSERVER Ausztriából, és MICHAL BREETH Szlovákiából.

A grandiózus line-up-ban természetesen hazánk legkiválóbb művészei is helyet kaptak, úgy mint: HOT X, BUDAI, PALOTAI, JAY LUMEN, STERBINSZKY, CHRISS, ANDRO, COYOTE, DANDY, YVEL & TRISTAN, JUTASI, IGOR DO'URDEN, NAGA & BETA, COLLINS, POLI, JUNKIE & HAWKY, PROFILE 25, LUDMILLA, NORA NAUGHTY, JAMES COLE, POLEPOSITION, SIKZTAH, STEREO KILLAZ, WONDAWULF, BERGI & SVINDLER, és MONKEY 6.

A rendezvénnyel és a fellépő művészekkel kapcsolatos friss hírekért, és információkért érdemes nyomon követni a rendezvény hivatalos weboldalát, a
www.bonuszfesztival.hu -t, illetve a www.deadcode.hu - t. 

helyszín: Hungexpo
cím: 1101 Budapest , Albertirsai út 10.
bejárat: 1. kapu
kapunyitás: 19:00, start: 20:00, end: 08:00 

www.bonuszfesztival.hu , english version: www.bonuszfestival.com

www.sziget.hu

www.facebook.com/​bonuszfestival

info@deadcode.hu

00 36 30 30 30 220


Archív partyajánlók

Kapcsolódó cikkek

  • FeldwarFest - interjú a szervezővel

    2011. május 21-én kerül megrendezésre az ötödik FeldWarFest. A festői környezet és a jó társaság mellett a jó zene évről-évre mind több embert vonz Dunaföldvárra. A szervezőt kérdezve rá kellett jönnünk, hogy ez az egész – minden túlzás nélkül – a szolgálatról, s nem a pénzről szól. De mesélje el Nektek a történetet maga Radovics Milos, a FeldWarFest atyja!
  • Tripla szülinap és 15 éves jubileum a Strictly!-nél

    Háromszoros szülinapozást indít kilátásba a Weekday Progression sorozat, a Nyugati téri Retropolis klubban! Eredetileg a Strictly! két tagja, Chris Drifter és Goyes ragadta meg az alkalmat, hogy február 10-én megünnepelje a születésnapját. Előbb a Justmusic.Fm csütörtök esti Strictly! műsorában egy-egy fertály óra erejéig meg is kezdik a a melegítést, hogy aztán a két vízöntő jegyében született DJ/producer a Retropolis lemezjátszói mögött öntse ki - víz helyett - a szívét nektek a zenéken keresztül. Mivel azonban még egy szigorú csapattag, nevezetesen Daveslim is ezekben a napokban ünnepelte világra jöttének évfordulóját, így a duplánál is több ok kerekedett a pazar hepajra. A szigorú triumvirátushoz csatlakozik még az ominózus alkalomból a Budapest Groove szülőatyja, az egykori „időgép-mester", Rich, valamint a Mistiquemusicos Paul Martinez…
  • Cinetrip VJ Torna Budapest 2010

    Október 18. és 22. között a Cinetrip csapata ismét megrendezi a VJ Tornát, a VJ szcéna legkiemelkedőbb hazai seregszemléjét és nemzetközi zsűri előtti megmérettetését.

Ajánlott videók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó