Pulzar

FeldwarFest flyer

Belépő
23.00-ig1 200 Ft
23.00 után1 500 Ft

Partyajánló

FeldwarFest @ Várudvar

Fellépők
Dátum 2011. május 21.
Helyszín Várudvar, Dunaföldvár
Stílus Deep House, House, Progressive House, Tech-house,
Techno
FeldwarFestDunaföldváron idén nyáron is mindenkit vár a FeldwarFest! A különleges környezetben felállított DJ-pultban ezúttal Andrewboy, Light, Daveslim, Mark’Off, Szlivon és Benji a talpalávalót, a VJ-pultban pedig SeNoN és Six a látnivalót szolgáltatja!Várudvar
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: net_mnml
összes résztvevő megtekintése

FeldwarFest @ Várudvar

Dunaföldváron idén nyáron is mindenkit vár a FeldwarFest! A különleges környezetben felállított DJ-pultban ezúttal Andrewboy, Light, Daveslim, Mark’Off, Szlivon és Benji a talpalávalót, a VJ-pultban pedig SeNoN és Six a látnivalót szolgáltatja!

 Festői környezet, káprázatos fényjáték, lehengerlő line up és egyedülállóan felszabadult hangulat: a FeldwarFest már ötödik alkalommal örvendezteti meg a környékbeli partiarcokat remekbeszabott rendezvényeivel. A május 21-i éjszakán minden, az imént felsorakoztatott jellemző százszázalékos mértékben teljesül. A festői környezet immár védjegyévé vált a FeldwarFestnek, ez vitathatatlan és megdönthetetlen tényező és vonzerő. A fényjáték, a különleges megvilágítások művészi variációi az idei fesztiválon is az egyik legérdekesebb momentumaként vonulnak be az emlékezetünkbe, színesre festve várfalakat és köveket.

Az idén tiszteletét teszi Magyarország egyetlen olyan DJ-je, aki nemcsak hogy aranylemezes, de duplán is az, hiszen ANDREWBOY Dirty Dance vol. 2. CD-je is elnyerte az eladások alapján ezt a minősítést, ahogyan a tavalyi, első rész. Európa egyetlen nappali partija, a Coronita Afterparty immár veteránnak számító rezidense, aki a két aranylemez mellett tavaly egy Fonogram-díjat is begyűjtött, amivel végképp egyedülálló teljesítményt sikerült elérnie a hazai DJ-társadalomban. A lemezjátszók mögött a folytatásban is parádés lesz a szereposztás, hiszen a Strictly! legénységéből Light és Daveslim, a Rhythm Of The Night csapatából pedig Mark’Off is feltűnik majd egy-egy kis (lemez)lovagi tornára. A helyi erőket Szlivon és Benji exkluzív apa-fiú b2b szettje képviseli, s mindehhez az igazi szemkápráztató vetítést kis hazánk két prominens VJ-je, SeNoN és Six adja.

Érkezzetek korán, a buli már este kilenckor indul, s vértezzétek fel magatokat Andrewboy új, aranylemezt elnyerő DD vol. 2. CD-jével a helyszínen mindössze 500 Ft-os, kedvezményes áron! (A CD mellé egy 10 ezer Ft értékű ajándék is jár!)

A belépő 23 óráig minössze 1200 Ft, utána 1500 Ft!

www.feldwarfest.hu

szöveg: MMagdiVAMP


Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • Sónar 2011

    Június 16-tól 18-ig ismét megrendezik Európa leghíresebb és talán a világ egyik legkiemelkedőb elektronikus zenei és kultúrális fesztiválját, a Sónar 2011 fesztivált Barcelonában.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2012-05-19] Feldwarfest 2012
     

    Május 19-én ismét megtelik vérpezsdítő ritmusokkal és káprázatos fényekkel a dunaföldvári Vár: a Feldwarfest immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre a festői szépségű, különleges helyszínen. A fellépők most is a legjobb hazai DJ-k köréből kerültek ki Shabaam, Mateo & Spirit, Daveslim, Light, Rich és Sandro személyében. A lenyűgöző vizuális élményekre VJ Six neve a garancia.
  • [2011-08-20] Feldwarfest
    @ Várudvar

    Augusztus 20-án újra miénk a vár! A Feldwarfest idei második felvonása alkalmából megint elfoglalhatjuk a hazai partiélet egyik legkülönlegesebb helyszínét, Dunaföldváron a várudvart. A legújabb attrakció zenei felelősei között tetten érhetünk majd egy most debütáló felállást, a Profile 25 & SIX Live produkciót, emellett Kornel, Bohumil és Spool, valamint Kiddo és Greg Smith lemezpárbaját.
  • [2010-05-15] Feldwarfest
    @ Várudvar

  • [2009-05-16] FELDWAR FEST
    @ Várudvar

    Május 16-án szombaton hagyományteremtő szándékkal rendezik meg Dunaföldváron az első FELDWAR FEST-et, az elektronikus zene közép-magyarországi ünnepét.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó