Pulzar

Feldwarfest flyer

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 200 Ft
Mindenkinek éjfél után1 500 Ft

Partyajánló

Feldwarfest @ Várudvar

Fellépők
Dátum 2011. augusztus 20.
Helyszín Várudvar, Dunaföldvár
Stílus Deep House, House, Progressive House, Tech-house,
Techno
FeldwarfestAugusztus 20-án újra miénk a vár! A Feldwarfest idei második felvonása alkalmából megint elfoglalhatjuk a hazai partiélet egyik legkülönlegesebb helyszínét, Dunaföldváron a várudvart. A legújabb attrakció zenei felelősei között tetten érhetünk majd egy most debütáló felállást, a Profile 25 & SIX Live produkciót, emellett Kornel, Bohumil és Spool, valamint Kiddo és Greg Smith lemezpárbaját.Várudvar

Feldwarfest @ Várudvar

Augusztus 20-án újra miénk a vár! A Feldwarfest idei második felvonása alkalmából megint elfoglalhatjuk a hazai partiélet egyik legkülönlegesebb helyszínét, Dunaföldváron a várudvart. A legújabb attrakció zenei felelősei között tetten érhetünk majd egy most debütáló felállást, a Profile 25 & SIX Live produkciót, emellett Kornel, Bohumil és Spool, valamint Kiddo és Greg Smith lemezpárbaját.

 A szemfülesek a plakáton rögtön kiszúrták a kakukktojást, vagyis azt a két művésznevet, megy ugyanazon személyt takarja. Nem rejtjük azonban véka alá a kevésbé „szakavatott” klubberek előtt sem a tényt, hogy az est egyik különlegessége lesz Sanfranciscobeat DJ-szettje után a Profile 25 & SIV LIVE, lévén hogy az első kettő egy és ugyanaz az ember! Sanfranciscobeat hosszú éveken át az egyik híres hazai DJ-team tagjaként munkálkodott, majd nagyjából két éve kivált a csapatból, s manapság szólóban járja az országot, s Profile 25-ként írja sajátos hangulatú zenéit. Filmesként már két alkotás fűződik a nevéhez (Monday 2 Sunday, Code 36), de hamarosan elérkezik a harmadik mozi premierje is… SIX-szel régi munka- és baráti kapcsolat köti össze. Szinte evidens volt, hogy előbb-utóbb a pultban is egymásra találnak, nem csak a stúdióban. Six VJ-ként „híresült el” a hazai e-zenei szcénában. Vannak például világsztárok, akik ragaszkodnak a magyarországi fellépésükön SIX személyéhez és VJ-zéséhez. A V.A.M.P., a Tuborg és az Edirol művésze most azt is megmutatja, milyen az, amikor Sanfranciscobeat zenei mondandóját fejezi ki vizuális show-jával.

Rajtuk kívül két újdonsült hazai kedvenc, az egykori No Talking DJ/producer, a Budapest Groove egyik alapítója, Kornel, valamint a Justmusic.Fm régi-új házigazdája, Bohumil is velőt rázó ritmusokkal kecsegteti a táncolni vágyókat. Hogy a kép teljes legyen, a helyi színeket Spool, valamint egy betyáros Kiddo és Greg Smith b2b szett képviseli az esten. A VJ-pultban az est nagy részében SeNoN, Six hajdani tanítványa fogja a képeket mozgatni.

További információk:

www.feldwarfest.hu

http:/​/​www.facebook.com/​feldwarfest

http:/​/​www.facebook.com/​event.php?eid=170398049697444


Flyer

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2012-05-19] Feldwarfest 2012
     

    Május 19-én ismét megtelik vérpezsdítő ritmusokkal és káprázatos fényekkel a dunaföldvári Vár: a Feldwarfest immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre a festői szépségű, különleges helyszínen. A fellépők most is a legjobb hazai DJ-k köréből kerültek ki Shabaam, Mateo & Spirit, Daveslim, Light, Rich és Sandro személyében. A lenyűgöző vizuális élményekre VJ Six neve a garancia.
  • [2011-05-21] FeldwarFest
    @ Várudvar

    Dunaföldváron idén nyáron is mindenkit vár a FeldwarFest! A különleges környezetben felállított DJ-pultban ezúttal Andrewboy, Light, Daveslim, Mark’Off, Szlivon és Benji a talpalávalót, a VJ-pultban pedig SeNoN és Six a látnivalót szolgáltatja!
  • [2010-05-15] Feldwarfest
    @ Várudvar

  • [2009-05-16] FELDWAR FEST
    @ Várudvar

    Május 16-án szombaton hagyományteremtő szándékkal rendezik meg Dunaföldváron az első FELDWAR FEST-et, az elektronikus zene közép-magyarországi ünnepét.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó