Pulzar

Traveling Circus flyer

Belépő
Mindenkinek500 Ft

Partyajánló

Traveling Circus

Fellépők
Dátum 2011. július 15.
Stílus House, Tech-house
Traveling CircusUtazó cirkusz, avagy a mutatvány útra kel: egy új elektronikus zenei vállalkozás kel most útra, hogy folyamatosan ébren tartsa az ország legjobb klubjaiban a közönség lelkesedését és rajongását a minőségi szórakozás iránt. A magyar szcéna új generációjának néhány jeles képviselője úgy gondolta, eljött az ideje a vérfrissítésnek a magyar éjszakában.

Traveling Circus

Utazó cirkusz, avagy a mutatvány útra kel: egy új elektronikus zenei vállalkozás kel most útra, hogy folyamatosan ébren tartsa az ország legjobb klubjaiban a közönség lelkesedését és rajongását a minőségi szórakozás iránt. A magyar szcéna új generációjának néhány jeles képviselője úgy gondolta, eljött az ideje a vérfrissítésnek a magyar éjszakában.

 Jóllehet, ezek a srácok már most is komoly ismertségnek és elismertségnek örvendenek a hazai partiarcok körében és a szakmai berkekben, az igazi nagy megmérettetést ebben a projektben látják. Mivel különböző háttérrel, ízléssel és zenei hangzással bírnak, így náluk átfogóbb képet aligha tudnak ma prezentálni idehaza a DJ-teamek és projektek. Olyan neves csapatok újgenerációs képviselői közül verbuválódtak, akiket mind a legjobb hazai partihelyszínek, mind a klubberek örömmel látnak a DJ-pultban, ám e popularitás és sokszínűség nem megy a kvalitás rovására, sőt: egy komplett line upot képes biztosítani egy-egy partihoz vagy klubesthez.

Az újabb generáció sem jelent tapasztalatlanságot, csupán életkori sajátságot, hiszen ők valamennyien a húszas évek közepe-vége felé járó, de máris sokat megélt lemezlovasok, akik játszottak már megaklubokban, fesztiválokon, de számtalan kisebb klubban is, így pontosan tisztában vannak azzal, hol milyen elvárásokat táplál a közönség egy-egy lemezlovas felé. 

A Traveling Circus tehát útra kelt, és megkezdte hódító útját, hogy mindenki megértse az idő és a modern elektronikus zene szavát!


Flyer

Archív partyajánlók

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó