Pulzar

Mr. Pit

Amikor Adrian zenéjéről beszélünk, az első szó ami eszünkbe jut az a szenvedély.

 Már az első pillanattól kezdve a zenei játékosság, a dallamos hangzásvilág és az újítások jellemzik munkáit.

Zenei karrierjét még egy nagyon fontos szó az utazás lengi körül. Mr Pit zenei utazása 1996-ban kezdődött, ezekben az években igen erős befolyást gyakorolt rá a dance szcéna. Ahogy teltek az évek stílusa az agresszív részletek és a különböző hatások által szinte együtt fejlődött és alakult a trance-szel.

 

2003-ban igen nagy benyomást tettek rá Rank1 és NuNrg live act-jei, Adrian ekkor döbbent rá, hogy itt az idő kiállni a közönség elé. A Mr. Pit művésznév alatt mutatta be live act-jét Románia első számú elektronikus zenei fesztiválján a TM03BASE-en.

 

A Mr. Pit mellett dolgozik még Adrian Ivan néven is.  Úgy remixerként, mint előadóként is büszkén mondhatja, hogy része a legismertebb kiadók közül jó néhánynak, mint például a Coldharbour, a Fektive, a High Contrast vagy a Drizzly csak, hogy néhányat említsünk.

 

Azonban ezek az állomások még mindig csak az elejét jelentik zenei pályafutásának. Rengeteg fellépés és számtalan stúdióban töltött óra, valamint a megszerzett tapasztalat és szerzői tehetsége meghozta az eredményt. Adrian-nak lehetősége nyílt találkozni Markus Schulz-zal, azzal az emberrel akinek küldetése és álma, hogy „találkozzon a világgal” – zenei és szerzői értelemben persze -. Az eseménnyel Markus küldetésének egy kis szelete teljesült, Adrian karrierjében pedig hihetetlen változás kezdődött el.

 

Miután közös munkába kezdett a brit énekesnővel Vicky Fee-vel, szerzői elismertsége igen gyorsan nőtt. Az Isolarium, More Manners Please, Shana vagy Back For More felvételei hatalmas támogatást kaptak az elektronikus zenei szcénától.  Azáltal, hogy új ötleteket fedez fel, és új távlatokat nyit, valamint magas szintű zenét készít, szerzői és dj munkássága teljes sebességgel halad előre.

 

2006-ban, hogy teljesen kifejezze a zene iránt érzett elkötelezettségét és örömét,  valamint ezt meg is ossza az új tehetségekkel, lerakta saját kiadójának alapjait. Tette mindezt azzal a céllal, hogy kiváló trance, progressive és tech-trance felvételeket jelentessen meg. A kiadó neve igazán sokat sejtetőre sikerült: Well Mixed Records.

 

Adrian jelenleg zenei projektjeire koncentrál, és természetesen az utazás folytatódik.

 

Zenei stílusok

  • Trance

    A trance az 1990-es évek kezdeti szakaszában kialakult zenei műfaj. Szülőhelyének Frankfurt tekinthető. Szerteágazó, és állandóan változó műfaj, melynek számos ágazata van.

Ajánlott rádiók

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó