Pulzar

Shock Osugi

Shock Osugi (Nagy Krisztián) 1981 novemberében született Szegeden, megszületése után közvetlenül a fővárosba került, azóta is ott él.

 13 éves korában kóstolt bele az éjszakai életbe a High Life Galaxyban, 15 évesen zenélt első buliján, akkor már a producerkedést is kóstolgatta.

Mint a legtöbb DJ, először iskola- és házibulikban keverte a talpalávalót, első ilyen jellegű bulija 15 éves korában zajlott le. A pozitív visszajelzések folyamatosan hajtották előre, a negatívokból pedig tanult, így '99-ben eljutott arra a szintre, hogy egy kiskunlacházi kétszintes klubban, egész estés bulin is kipróbálhatta magát. Innentől - akkor még DJ Freeze néven - minden héten 2-3 fellépéssel jelentkezett, az évek alatt többek közt feltűnt sok vidéki klubban, budapesten az E-Klubban, Face-ben, A Sziget fesztiválon és a Budapest Parádén is.
Producerként elsősorban a 2001-ben, Brain Rainnel közösen készített Vén európa remix-szel vált népszerűvé, de azóta is folyamatosan végzi alkotó tevékenységét.
2005-ben két évre eltűnt a klubokból, kialakította egyéni hangzásvilágát, és főleg producerként tevékenykedett. DJ-ként, immáron az új, progresszív hangzással és új névvel 2007-ben tűnt fel újra.
Producerként jelenleg Shock Osugi és Jim Nastic néven is megtalálható a nemzetközi adatbázisokban.

Archív partyajánlók

Zenei stílusok

  • Trance

    A trance az 1990-es évek kezdeti szakaszában kialakult zenei műfaj. Szülőhelyének Frankfurt tekinthető. Szerteágazó, és állandóan változó műfaj, melynek számos ágazata van.
  • House

    A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó