Pulzar

Wally Lopez

1976-ban született Madridban. A karrierjét rádiós dj-ként és műsorvezetőként kezdte 13 évesen. Az első tapasztalatokat követően a legjobb spanyol rádióknak dolgozott, mint pl a Loca FM, Flaix FM és Maxima FM.


Mint a house műfaj úttörője Spanyolországban, hamar elkezdte a világ legjelentősebb klubjait járni, ahol olyan hírességekkel játszott együtt, mint Paul Van Dyk, Paul Oakenfold, Pete Tong, Sébastien Leger és Mark Knight.
2000-ben írta az "Amman" c szerzeményét, amit nevezhetünk az első nemzetközi slágerének is, majd ezeket követte a "Patricia Never leaves the House" és "Disco Night", amit olyan előadók is előszeretettel játszottak, mint Pete Tong, Hernan Cattaneo és Steve Lawler. Ezért nevezték el a "Pillanat emberének" ("Man of the moment") 2004-ben kezdődött a rezidenciája az ibizai Pacha-ban, Darren Emersonnal
(Underworld) és Tim Deluxe-szal, valamint állandó vendég még a The End-ben Londonban, ahol olyan kollégákkal zenélt együtt mint FatBoy Slim és X-Press2. Ezután rezidenciát szerzett még a Discoteque-ben (Barcelona), a Red Light-ban (Paris), Pachá-ban (Barcelona), Ministry of Sound-ban (London) és a The Mix-ben (Paris). Jelenleg újra Ibizán a Pacha-ban rezidens.
Ő a legismertebb spanyol dj és producer, játszott mind az 5 kontinensen, és olyan elektronikus zenei fesztiválokon lépett fel, mint a Creamfields Liverpool, Creamfields Buenos Aires, Global Gathering, Exit Festival és Weekend Dance.

A népes rajongótáboron kívül - ami az elmúlt 18 évben követte őt - a szakma elismerését is kivívta, és az alábbi díjakat kapta eddig:
-DeejayMag 2007 best Deejay of the year - 2007 legjobb deejay-je

-DeejayMag 2007 best progressive and electro house deejay of the year - az év legjobb progressive és electro house deejay-je

-DeejayMag 2007 best radioshow 'laFactoria' Maxima FM - legjobb rádióműsor "LaFactoria" Maxima FM

-DeejayMag 2007 best marketing campaign made by a Deejay - legjobb marketing kampány, amit egy dj csinált

-DeejayMag 2006 best deejay of the year - 2006 legjobb deejay-je

-DeejayMag 2006 best tribal, progressive and electro house of the year - legjobb tribal, progressive és electro house 2006-ban

Archív partyajánlók

Zenei stílusok

  • Deep House

    A house zene egyik alfaja. Lassabb ütemek és lágyabb hangzás jellemzi, gyakran fordul elő férfi vokál a stílus klasszikusai között.
  • Progressive House

    A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
  • House

    A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó