Pulzar

Testpress flyer

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Testpress @ Fogasház, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Johnny Drama, Negro
Dátum 2012. november 13.
Helyszín Fogasház, Budapest, VII. Akácfa u. 51.
Stílus Hip hop, DownTempo, Funk
TestpressDj vagy? Zenei blogot vezetsz? Rádiózol vagy csak szereted ismerni a legfrissebb kiadványokat az underground stílusokon belül? A Fogasház és a Deep lemezbolt nektek hozta össze keddi klubestjét a Testpresst, ahol a fiúk mindig az elmúlt hónap legjobb kiadványaiból szemezgetve állítják össze a repertoárt és prezentálják azt egy vendég dj-vel karöltve.Fogasház, Budapest, VII. Akácfa u. 51.

Testpress @ Fogasház, Budapest

Dj vagy? Zenei blogot vezetsz? Rádiózol vagy csak szereted ismerni a legfrissebb kiadványokat az underground stílusokon belül? A Fogasház és a Deep lemezbolt nektek hozta össze keddi klubestjét a Testpresst, ahol a fiúk mindig az elmúlt hónap legjobb kiadványaiból szemezgetve állítják össze a repertoárt és prezentálják azt egy vendég dj-vel karöltve.

Az alkalmanként különböző stílusokra, irányzatokra fókuszáló program sokat próbált és új, ígéretes lemezlovas vendégeket egyaránt felvonultat majd, akiknél a közös nevező a legújabb megjelenések és hangzások iránti lankadatlan érdeklődés, és az adott stílusok átfogó ismerete.

Testpress @ Fogasház - 2012.11.13. kedd

A Deep Hanglemezbolt bemutatja

Testpress @ Fogasház
minden kedden
INGYENES!
Budapest VII. Akácfa utca 51.
2012.11.13. kedd 20 óra

Vendég:
Johnny Drama

Házigazdák:
Longman
Negro

Heti menü:
hiphop
downtempo
funk


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó