Pulzar

Partyajánló

Ten Years Of Deck Attack @ Fogasház, Budapest

Fellépők
Dátum 2013. december 7.
Helyszín Fogasház, Budapest, VII. Akácfa u. 51.
Stílus Breakbeat, Breaks, Drum and Bass, Dubstep,
Electronica
Ten Years Of Deck AttackA Deck Attack sajátos utakon jár. Ezt például az is bizonyítja, hogy idén februárban kellett volna megünnepelnünk a 10. születésnapunkat, ám mi mégis most tesszük.Fogasház, Budapest, VII. Akácfa u. 51.

Ten Years Of Deck Attack @ Fogasház, Budapest

A Deck Attack sajátos utakon jár. Ezt például az is bizonyítja, hogy idén februárban kellett volna megünnepelnünk a 10. születésnapunkat, ám mi mégis most tesszük.

Igen, bő tíz éve annak, hogy a Kultiplexben az első két eseményünket, egy Interfearence- és egy Zero dB-bulit megrendeztük. Azóta már nem létezik sem az Interfearence, sem a Zero dB. Sőt, már Kultiplex sincsen. Mint ahogy nincs már Süss Fel Nap, Kopaszi-gát, West Balkán és a Cha Cha Cha sem, hogy csak párat említsünk azon helyen közül, ahol bázisunk volt egy ideig. (Szerencsére van viszont A38, Corvintető és a Trafó, ahol szintén sokat tanyáztunk. Tavaly ősz óta a Fogás Ház a fórum. Igazán jó itt Deck Attacknek lenni!)

10 év baromi hosszú idő. Ennyi idő alatt, mint említve lett, helyek és formációk szűnnek meg, műfajok bukkannak fel, majd tűnnek el, csendrendeletek jönnek, törvény és közönség változik. Mi is változunk. Közben meg változatlanul van a műfaji korlátoktól mentes, zenei szabadelvűség, meg egyfajta önazonosság. Valószínűleg ez lehet a magyarázata annak, hogy a dolog működik, hogy hétről hétre, szombat esténként olyan jó körbenézni a dj-pultból a Fogasban.

Lehetne itt most elhelyezni egy vaskos névsort a Koop-tól a The Herbaliser-ig, Alex Metric-től a Fort Knox Five-ig nevekből, akiket hazánkba invitáltunk az évek során, de az hosszú sorokat igényelne, és most nincs is kedvünk hozzá. 

Ez az esmény elsősorban nem a múltidézésre, hanem sokkal inkább az életigenlésre és az ünneplésre hivatott. Elhívtunk jónéhány komát a hazai színtérről, meg jön a Punks Jump Up Angliából. A PJU nagy kedvencük, egy igazi vérbő electro-disco formáció a kiváló Kitsuné kiadótól, Dj Minek szép szavaival élve "munkáikban kezdettől fogva vegyítették a punk-mentalitást és a törő-zúzó energiákat az elektrofunk-diszkó lazasággal oldott gépies rigiditásával". 

Természetesen ez a program is ingyenes, sőt, ajándékot is kap az, aki eljön és hátbavereget minket.


Line-up:

PUNKS JUMP UP (Kitsuné, UK)
Infragandhi
Cyborg Templar
Negro
Palotai
Superman
Kovary 

Visual: Vj Vandelina

https:/​/​www.facebook.com/​events/​706577836032714/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó