Pulzar

Partyajánló

NO DISCO / HELLOWEEN

Fellépők
Dátum 2013. október 31.
Stílus Breakbeat, deep, House, Minimal,
Progressive House, Techno, Techno
NO DISCO / HELLOWEENNo Disco! Programsorozat kalandtúra azok számára, akik már unatkoznak a gépsorból ömlő disco zenékre való lépkedéstől. A bulik során a dögösebb zenéktől kezdve a 4/4 az electro-house át a technoig mindeből szelektálnak a meghívott producerek és dj-k. NO DISCO / HELLOWEEN / MIRA, METHA, SABOAR ( RO) / OUT OF SYNC

NO DISCO / HELLOWEEN

No Disco! Programsorozat kalandtúra azok számára, akik már unatkoznak a gépsorból ömlő disco zenékre való lépkedéstől. A bulik során a dögösebb zenéktől kezdve a 4/4 az electro-house át a technoig mindeből szelektálnak a meghívott producerek és dj-k.

NO DISCO / HELLOWEEN /
MIRA, METHA, SABOAR ( RO) / OUT OF SYNC

Infok hamarosan...de gyere jelmezbe, mert az jó lesz neked, nekünk, és a bulinak...ha nem akarsz akkor is gyere abba, gondolj ránk :)

Saboar karrierje 2008-ban kezdődött,amikor is saját motiváltságtól fűtve házibulikon sajátította el az elektronikus zenélés alapjait. Az elmúlt négy évben meghatározó zenei irányvonalai az old school progressive elegyével létrejött house, valamint hallható a nu-disco hatása egy enyhe deep-tech alappal. Társalapítója a fusion csoportnak,amely a romániai elektronikus események felpezsdítésére,sűrűbbé tételére és népszerűbbé válására törekszik. Ennek köszönhetően több rendezvényt és bulit szerveztek különböző romániai városokban. Saboar, számos zenei fesztiválon képviseltette magát, mint például a Félsziget Fesztiválon, valamint az idén debütált nagysikerű Electric Castle Fesztiválon, ahol James Zabiela-val osztotta meg a szinpadot a több ezres partiaréna közönsége előtt, A határt átlépve, Budapest több klubjában is megmutatta tehetségét az elmúlt években. 2012-ben elkezdte közreműködését két rádió állomással- az Infinity Sounds és az FM Justmusic Budapest-amelyek révén mixei eljutottak Mexikóba és Argentínába is. Saboar egyre több időt tölt a stúdióban, ahol beleveti magát a produceri munkába is-mivel azt mondja,hogy - Ahhoz hogy jó dj legyél, jó producernek is kell lenned. Célja,hogy kapcsolódjon a közönséghez a zenéjén keresztül,ami egy utazásra hív, egy utazásra amely tele van energiával.

Facebook: www.facebook.com/​events/​511861682225403/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Helyszín

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó