Pulzar

Partyajánló

DECK ATTACK 11TH ANNIVERSARY PARTY @ Fogasház, Budapest

Fellépők
Dátum 2014. december 13.
Helyszín Fogasház, Budapest, VII. Akácfa u. 51.
Stílus House, Electronica
DECK ATTACK 11TH ANNIVERSARY PARTYA Munk formációt eredetileg duóként hozta létre a legendás hírű, még 1999-ben gründolt német Gomma kiadó két rafinált ízléssel megáldott alapítója: Mathias Modica és Jonas Imbery. Utóbbi azonban a 2008-as Cloudbuster album elkészültét követően kiszállt a produkcióból és mostanában Telonius-ként készít figyelemreméltó, finom house-okat.Fogasház, Budapest, VII. Akácfa u. 51.

DECK ATTACK 11TH ANNIVERSARY PARTY @ Fogasház, Budapest

A Munk formációt eredetileg duóként hozta létre a legendás hírű, még 1999-ben gründolt német Gomma kiadó két rafinált ízléssel megáldott alapítója: Mathias Modica és Jonas Imbery. Utóbbi azonban a 2008-as Cloudbuster album elkészültét követően kiszállt a produkcióból és mostanában Telonius-ként készít figyelemreméltó, finom house-okat.

A Munk zenéje maga is alapos fazonigazításon esett át működésének jó évtizede alatt. A korai Gomma-kiadványok (no és persze a 2000-től kiadott első Munk EP-k, maxik) a maguk korában előremutató és trendi, kemény elektro-ba, house-ba oltott absztrakt funk-hangzása máig emlékezetes – a felszíni lüktetés alól rendre felhabzott a gondosan elaborált, történelem előtti diszkóalap. Az új évtized Munk lemezei némileg mások: a már egyedül Modica által összerakott 2011-es The Bird And The Beat sok vokállal szólal meg: a 4/4-es lüktetés mondhatni a régi, de a hangzás még tovább finomult. A legfrissebb, alig pár hete megjelent Chanson 3000 dinamikus, érzéki és módfelett élvezetes zeneanyagot rejt: zömmel vokális, megcsavart diszkóból, ravaszul manipulált house-ból építkező, jelentős részben slágergyanús szerzemények sorakoznak egymás után.

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy Mathias az utóbbi évtizedben nem csupán trendteremtő (a brit zenei sajtó által is a DFA-kiadóvezető, LCD Sondsystem-legenda James Murphy-hez hasonlított) szerző-producernek, de menő és kreatív djnek is számított – elektrofunkból, houseból, diszkóból és ezek vegyülékeiből összerakott, szellemes szettjei több mint táncra ingerlőek.

11 éves a Deck Attack. Egy ilyen speciális eseményre csakis igazán kivételes dj-t szabad meghívni vendégnek. Meggyőződésünk, hogy Munk ilyen.

Természetesen ez a program is ingyenes!

Időpont: 2014. december 13. szombat, 22.00

Program:

MUNK (Gomma, DE)

Cyborg Templar

Infragandhi

Negro

Superman

MC Fedora

Visual: Mimikri

www.facebook.com/​events/​773061926100911/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó