Pulzar

Belépő
LányoknakIngyenes
Fiúknak1 000 Ft

Partyajánló

Sound of Cream @ Tabu, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. június 20.
Helyszín Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.
Stílus Trance, House
Sound of CreamBudapest legelegánsabb szórakozóhelye, a Tabu Lounge Club nyáron is, zavartalan nyitva tartással várja vendégeit, a legjobb bulikkal, hangulattal, partyarcokkal, és hűsítő italakciókkal. Ha nem szeretnéd az időjárás szeszélyeire bízni magad és inkább klimatizált helyiségben szeretnél bulizni, egy igényes helyszínen, akkor számodra tökéletes nyár következik.Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.

Sound of Cream @ Tabu, Budapest

Budapest legelegánsabb szórakozóhelye, a Tabu Lounge Club nyáron is, zavartalan nyitva tartással várja vendégeit, a legjobb bulikkal, hangulattal, partyarcokkal, és hűsítő italakciókkal. Ha nem szeretnéd az időjárás szeszélyeire bízni magad és inkább klimatizált helyiségben szeretnél bulizni, egy igényes helyszínen, akkor számodra tökéletes nyár következik.

A péntek éjszakák továbbra is a house és a progessive trance jegyében telnek. Minden hónap harmadik péntekje egy különleges gyöngyszem: a „Sound of Cream” sorozat, amelyen a ma legjobban keresett, de csak szinte nálunk hallható, táncolható klubzenék hangzanak el. Nem véletlen a szlogen választása sem: „The Melodic Progression”. Melodikus, érzelmekkel teli, dallamos minőségi hangzás az, amit itt kaphat. A két rezidens Tebron, és Antoos minden alkalommal a maximumot próbálják kihozni az emberekből. Őrült tánc, és energia jellemzi az estét. Aki volt már akár egy ilyen rendezvényen is, az tudhatja, hogy nem fog csalódni!

2008.06.20-án elsőnek ünnepli születésnapját a Tabu falai közt Antoos, aki a „Sound of Cream” rezident DJ-je. Antoos erre az estére egy exclusive szettel készül, melyben a kedvenc előadóinak felvételeit fogja játszani, így lesz Tiesto, Paul van Dyk, Armin van Buuren, Paul Oakenfold, Rank 1, vagy Johan Gielen és természetesen felcsendül majd a „U2 – Beautiful Day (Antoos Remix)” is. Mint minden nyári „Sound of Cream” partin, így most is csak Tebron fogja Antoos mellett a zenéket pakolni…

Sound of Cream "Summer" @ Tabu, Bp. - 2008.06.20.


A rendezvényen KENVELO ajándékokat, és 200db DVD-t osztunk szét, ami a Re-Ward (NL) parti vágott anyagát, plusz vendégmixeket tartalmaz majd!


Ha jössz a partira jelöld be a bulit a partyphoto oldalán:
http://partyphoto.hu/index.php?page=party&party_id=17736

Helyszín: Tabu Lounge – Budapest, Mammut II, 4. emelet

Web:
http://www.tabulounge.hu - http://www.soundofcream.com

DJ-k: Tebron, Antoos
Belépő: Hölgyeknek INGYENES, Uraknak 1000 HUF
Info: +36.30.270.63.95, +36.30.747.19.31
 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó