Pulzar

CikkInterjú

Múlt, jelen, jövő...

Létrehozva 2008. december 23.
Stílus House, Deep House, House, Drum and Bass
  0.00

Múlt, jelen, jövő...

Múlt, jelen, jövő és ami két legendát övez, most pénteken a Privében.

Múlt, jelen, jövő és ami két legendát övez, most pénteken a Privében.

A már hagyományosnak számító karácsonyi mulatság, az ünnep másnapján,  főszerepben Budaival és Tommyboy-jal, továbbá Madoxszal, Lankkal és Novaval.

A party már este tízkor kezdetét veszi a helyszínen, aki pedig  23 óráig érkezik, igen kedvezményes áron, pusztán 1000 Ft-ért válthat belépőt erre a megismételhetetlen éjszakára.

Az első találkozás?

 

Budai:

Ha jól emlékszem az első Mayday-ek  egyikén volt. Valahogy kezembe került Tamás egy mix kazija és felhívtam rá a figyelmét a Mayday szervezőjének, hogy ezt a srácot mindenképp jó lenne meghívni a következő bulira. Király, előremutató zenét csinált, nagyon tetszett. A dátumra pontosan nem emlékszem, de több mint 10 éve volt, az biztos.

 

Tommyboy:

Valahol a Balaton partján. Imi akkor a Flörtben, én a Csikóban voltam rezidens. Furcsa helyzet volt, mert ugyan az egész nyarat ott töltöttük, mégis alig találkoztunk mivel este kilenctől reggelig a pultban álltunk.

 

 

Az évek során melyik volt a legemlékezetesebb közös party?

 

Budai:

Nagyon sok ilyen volt, mint helyszín mint pedig hangulat tekintetében. Ha mindenképp pontosítani kell, akkor talán  a balatoni hajós bulikat tudnám kiemelni, amit együtt kezdtünk el szervezgetni. Emlékszem a meghívókat személyesen osztottuk ki az ismerősök között, és nagyon izgultunk, hogy sikeres lesz-e a buli. Ezek a partyk különösen a szívünkhöz nőttek, élveztük minden egyes pillanatát.

 

Tommyboy:

Szerintem az összes Drakside-os buli az volt, illetve a szegedi Vasdisznóban volt egy party ami szerintem igen emlékezetesre sikerült, vagy egy belgrádi party, amikor a háború kellős közepén utaztunk át Szerbián…

De  még jó párat fel lehetne sorolni.

 

 

Mi a kedvenc vonásotok a másikban, milyen pozitív tulajdonsággal rendelkezik a másik?

 

Budai:

Tamáson látszik, hogy nagyon szereti amit csinál, kifinomult zenei ízlésére bizonyíték az általa játszott trackek zseniális szelektálása. Ha meg együtt játszunk egész este, még ha más stílust is képviselünk, valahogy mégis kiegészítjük egymást zeneileg. Amikor kicsit meghúzom a bulit, Tamás királyul le tudja vinni majd ő húzza meg és teszek fel valami nyugisabbat.

 

Tommyboy:

Hogy zeneileg mindketten azonos gyökerekből táplálkozunk, de mégis más stílust és zenéket játszunk. Soha nem kellett megbeszélni (mint más DJ k esetében) hogy melyik számot játszhatom én és melyiket ő. Teljesen különböző stílusokat tudunk keverni a lágy houstól a veretős technóig, egy éjszaka alatt tényleg bármi megtörténhet.

 

 

Mi a siker titka, hogyan lehet éveken keresztül a csúcson lenni?

 

Budai:

Nem tudok erre a kérdésre egyértelmű választ adni. A most hétvégi bulit is ugyan olyan izgalommal várom, mint mondjuk a tíz évvel ezelőttit. Ugyan olyan izgalommal válogatom a zenéket a shopban. Fellépni hétről hétre, látni az arcokat, az valami fantasztikus. Nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy részese lehetek ennek.

 

Tommyboy:

A zene szeretete, a másik tisztelete, talán a rutin amire az évek során szert tettünk.

 

 

A zenének központi szerepe van az életetekben, e mellett mi a következő legfontosabb?

 

Budai:

A zenén a bulikon kívül mindenképp a harmóniára való törekvés ami még fontos az életemben.

 

Tommyboy:

A családom, a sport, az utazás, és még jó pár dolog, de valahogy ezek is kapcsolódnak a zenéhez, de ha mégsem akkor úgy alakítom.

 

 

Mit vártok ettől a turnétól?

 

Budai:

Nagyon szuper bulikat:) főleg hogy egész este együtt játszunk így még több lehetőség lesz kibontakozni.

 

Tommyboy:

Fel szeretnénk idézni a múltat, visszahozni a régi idők buli hangulatát, amivel oly sokszor végigturnéztuk már az országot.

 

 

www.djbudai.com

www.myspace.com/​tommyboybudapest

A party:

2008. december 26. péntek

Legend’s Tour / Exclusive Christmas Party @ Privé

 

Budai,Tommyboy, Madox, Lank, Nova

 

www.ilovedeep.hu

www.djbudai.com

www.myspace.com/​tommyboybudapest

 

Archív partyajánlók

Még több interjú

 • „Irány a csúcsok csúcsa!” – egy 20 éves barátság igaz története

  Mostanában felbolydult a legendás Strictly! csapat körül az élet, s a két régi jó barát, Slam Jr. és Borbély Gyula újra együtt dolgozik. A barátságuk két évtizede alatt kaptak hideget és meleget, de ez mit sem változtatott a hozzáállásukon, a zene és a közönség iránti szeretetükön, tiszteletükön. A két örökifjú mára azonban nemhogy lenyugodott, inkább még nagyobb vehemenciával néz a jövő elé. Kulisszatitkokról, barátságukról és a jelen legfontosabb történéseiről is sok minden kiderül most a hétvégi Akváriumos bulijuk kapcsán.
 • „Már nem zavarnak a változások” – Interjú Dave Clarke-kal

  November 21-én ismét felcsendülnek a Bónusz Fesztivál techno ütemei a Hungexpo falai között. Ezúttal a techno báró, Dave Clarke is a meghívott headlinerek között szerepel, melynek apropóján egy rövid interjút készítettek vele.
 • 5 years of Move

  A szerdai május 20-át biztosan péntekre kereszteljük majd, hiszen nem kisebb meglepetéssel jelentkezik a MOVE, mint Romániából hozzánk látogató BARAC. Az ötödik éves fennállását ünneplő sorozat rezidensei, minden idők legütősebb szerda esti partijára készülnek, ahol a buli végének csak Ti szabhattok határt. Még nem késő szabadságot intézni csütörtökre!
 • SNILLOC: „A legfontosabb dolog a kitartás”

  Hazánk egyik produceri büszkeségét, Snillocot faggatták ki az Elektra klubest szervezői, csehországi fellépése előtt. Gábort korábban a Collins & Behnam duóból ismerhetjük sokan, de Snillocként is olyan neves lemezlovasok rendszeres támogatását élvezi manapság, mint Loco Dice, Marco Carola, Oliver Koletzki vagy Hot Since 82. Gabi nem először zenélt e neves külföldi rendezvényen, de az interjúban a kezdő producereknek is adott pár értékes tanácsot. Kellemes olvasást!
 • Hyperspace: Pan-Pot interjú

  Az április 26-án megrendezésre kerülő Hyperspace egyik fellépőjével, pontosabban fellépő párosával, azaz Pan-Pot-tal készült interjút olvashatjátok.
 • Björn Torwellen interjú

  A szeptemberi debütáló buliról már ismert MUTE csapat, november 2-án ismét techno őrületet tervez elszabadítani a Corvintető falai között, melynek egyik prominens résztvevője Björn Torwellen lesz. Ennek apropóján igyekeztünk kifaggatni egy-két dologról a német származású extrém úriembert.
 • CRISTIAN VARELA interjú

  Az október 12-i BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL egyik kiemelt sztárvendége lesz a spanyol Cristian Varela. A friss DJ Awards győztes lemezlovassal készült interjúnkat olvashatjátok!
 • Goodspeed interjú

  Épp, hogy csak elkezdted produceri munkádat már olyan műsorokban játsszák a felvételed, mint a John Digweed nevével fémjelzett Transitions. A Diablo EP az eddigi legjobb munkád?
 • MUTE, avagy Musical Temptation

  A frissen alakult rendezvényszervező brigád debütáló partyjának szeptember 7-én lehettünk szem és fültanúi a Corvintetőn. Azon szerencsések, akik részt vettek eme eseményen, talán egyetértenek abban, hogy ez a kísértés – temptation – dolog bejött… hiszen nagyon sokan elcsábultak, és nem kis sikerrel zárult a buli mindenki örömére. Ennek apropóján ültünk le kicsit beszélgetni a rendezvény magyar főszervezőjével, Ágoston Dániellel, hogy megtudjuk, pontosan mivel is igyekeznek frissíteni Budapest elektronikus zenei „vérkeringését”.
 • IAN Autorun - Interjú

  A hazai drum’n’bass szcénában egyre többször hallani IAN Autoron nevét. Ez köszönhető annak, hogy egy nagyon tehetséges fiatalembert tisztelhetünk személyében, amelyet bizonyít az is, hogy a 2012-es IPC Közönségszavazás Drum & Bass – Legjobb hazai DJ kategóriájának harmadik helyezését kaparintotta meg. Ezen felbuzdulva vettük a bátorságot, és kicsit kifaggattuk a múltról és a jövőben várható eseményekről.

Ajánlott videók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó