Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft
Elővételben 2006. május 5.-ig1 500 Ft
Az első 50 elővételeben 1 000 Ft

Partyajánló

Need 4 Speed - Fierce @ Kashmir, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. május 6.
Helyszín Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.
Stílus House, Deep House, House, Drum and Bass
Need 4 Speed - FierceMájus 6-án szombaton a Kashmir Undergroundban speciális Need 4 Speed buli, mivel Fierce teszi tiszteletét az éjsuzaka folyamán a lemezjátszók mögött. Rajta kívül Longman & Safair a Tactile képviseletében,valamint SoundHunter, Vida L, Corzair és MC Rise FM gondoskodnak a hangulatról!Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.

Need 4 Speed - Fierce @ Kashmir, Budapest

Május 6-án szombaton a Kashmir Undergroundban speciális Need 4 Speed buli, mivel Fierce teszi tiszteletét az éjsuzaka folyamán a lemezjátszók mögött. Rajta kívül Longman & Safair a Tactile képviseletében,valamint SoundHunter, Vida L,
Corzair és MC Rise FM gondoskodnak a hangulatról!

2006 Május 6 Szombat

Need 4 Speed pres.
FIERCE (UK - Quarantine, Renegade HardWare, Virus, Metro, Exit )


Line up:

Fierce (Quarantine, Renegade Hardware, Virus, Metro, Exit )
Tactile - Longman & Safair (Commercial Suicide, Timeless, Hospital)
SoundHunter (Need 4 Speed, Sound-O-Phonics)
Vida L (Need 4 Speed, Tilos Rádió)
Corzair (D.A.Music)

MC Rise FM (Need 4 Speed)

Helyszin:
Kashmir Underground Bp. Ülloi út 51

Belépõ:
1000 HUF (elsõ 50 jegy elõvételben)
1500 HUF (elõvételben)
2000 HUF (helyszínen)


Jegyek Április 24-tol a Deepben és a Subvibe-ban kaphatók.

Biográfia:

Fierce (UK-Quarantine, Renegade Hardware, Virus, Metro, Exit)


17 évesen Daniel Burke (aka Fierce) olyan nevekkel akad össze, akik drum'n'bass körökben mára fogalommá váltak: az Ed Rush-Optical-Matrix trium, a Bad Company elõdje, a Future Forces, a kor techstep/hardstep fellegvárának (a No-U Turn kiadó) vezére, Nico. Közremûködik a mérföldkõnek számító és egyben idegtépõ Torque-ban, társszerzõje a dobbasszus egyik örökzöldjének, az Alien Girl-nek, kiváló kollaborációk és remixek kerülnek többek között a Renegade Hardware-re, a Virusra, a Metrora, a Bad Company-ra, az Underfire-re vagy éppen a Cause4Concern-re. De igazán akkor éri el céljait, amikor 2002-ben megalapítja kiadóját, a mindig minõséget produkáló Quarantine-t. Az elsõ pár megjelenést a haveroknak szánja (a Fresh-sel közös Innocence, a E+O kõtechnoja, a Rehab, a C4C-vel készített bomba, a Carrier és a D-Bridge-dszel kollaboráló Twilight), aztán jöhetnek az új felfedezettek zenéi: az erõszak-herceg Hive Innocence Remixe, a DNAudio kru egy-egy darabja (többek között Immaculate és Z Groove) és a bugyborékolós Carrier remix Gridlok kütyüibõl. A 2006-os év is sokat tartogat számára, elég csak a Dommal közös stúdiómunkára gondolni. Fellépései alkalmával tökéletes összhangba kerül hallgatóságával, érzi annak rezdüléseit, így alakítja szettjeit: kalandozik komolyabb hangvételû mélységekben dallamos liquidekkel, bohóckodásával táncra perdíti a jump up szerelmeseit vagy techno szubokkal megremegteti a menetelésre vágyók tüdejét.

http:/​/​www.rolldabeats.com/​artist/​fierce
http:/​/​www.rolldabeats.com/​label/​quarantine
http:/​/​www.discogs.com/​artist/​Fierce

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó