Pulzar


Kövess minket!

Művész

Plump DJs

Plump DJs

Lee Rous és Andy Gardner a nu skool breaks egyik legnépszerűbb dj- és producer-párosa. A duó 1999-ben hallatott magáról először Plump Chunks/Electric Disco című kislemezével, amelyet az egyik legelismertebb és legjátékosabb kedvű breakskiadó, a Fingerlickin' jelentetett meg.

Az azonnali siker kézzelfogható volt: a 2000-es bemutatkozó album, az A Plump Night Out óriásit durrant.

Ezt követően 2001-ben az egyik angol kultúrális magazin a Mixmag felkérte a párost egy mix CD elkészítésére. A CD Elastic Breaks néven látott napvilágot, amelyet többek közt Freq Nastyvel, és General Midivel karöltve alkottak meg.

A Plump DJ’s vidám funkybreakjét egész egyszerűen zabálta a nép, és ez nem is változott sokat az elmúlt nyolc évben. A világon mindenhol óriási tömegek várják fellépéseiket, és soha senki nem távozik azokról kielégítetlenül.

A Fabric club 2002-ben felkérte a “művész párost”, hogy készítsék el a FabricLive széria soron következő mix CD-jét.

A 2003-as Eargasm című nagylemezük megjelenése akkora népszerűségnek örvendett, hogy hatására duó a Fabric Clubban Eargasm néven partysorozatot is indított.

A 2005-ös Saturday Night Lotion amit a 3. albumuknak is tekintenek, végleg a legnagyobb producer – előadók közé emelte őket.

Sikersorozatuk megkoronázása képpen a 2008-as Breakspoll-on, a világ első számú, immár hetedszer megrendezett breakbeat szavazásán három díjat is besöpörtek.

A legjobb producer a Plump Dj's, ezzel összhangban System Addict EP-jük az év kislemeze lett, valamint állandó rendszerességgel megtartott partysorozatuk, az Eargasm is elnyerte az Év klubsorozatának kijáró díjat. A banda neve összeforrt a Fingerlickin' Records pályájával, akik az idei szavazáson a legjobb kiadónak kiáltott ki a szakma. A Plump DJs fiúk azon kevés breakbeat előadók közé tartoznak akiknek a számait több neves rádió is folyamatosan játsza a világon.

Archív partyajánlók

 • [2015-12-04] PLUMP DJS - 15 YEARS ANNIVERSARY DJ SET
  @ A38

  Fennállásuk 15 éves jubileumi turnéjának budapesti állomására érkezik a breakbeat / bass music egyik legmarkánsabb formációja, a Plump DJs. Hogy igazán emlékezetessé tegyük az estét, sikerült kiharcolnunk, hogy a duó mindkét tagja eljöjjön, így felejthetetlen szettre van kilátás. A srácokkal egyszerre tarja 15 éves évfordulóját kis hazánk legfőbb tört exportcikke, Beatman and Ludmilla is. A különleges bulit a Ninjabreakz rezidensek fogják beindítani, amivel kezdetét veszi majd egy soha vissza nem térő utazás a törtekbe.
 • [2012-04-07] Plump DJs (UK)
  @ A38, Budapest

  A világ talán legviccesebb és legkeményebb dj duója, akik a breakbeat-től a technó-ig minden jót tudnak és nyomnak egy újfent kiváló estjükön a Hajón a hazai szcéna legjobbjaival karöltve. Lee Rous és Andy Gardner a nu skool breaks egyik legnépszerűbb dj- és producer-párosa. A Duó először 1999-ben hallatott magáról a Plump Chunks/Electric Disco című kislemezével, amely az egyik legelismertebb és legjátékosabb kedvű Fingerlickin' breakskiadónál jelent meg. Az azonnali siker kézzelfogható volt: a 2000-es bemutatkozó album, az A Plump Night Out óriási durranás volt.
 • [2011-04-23] Adam Freeland & Plump Dj's
  @ Studio, Budapest

  Nem akármilyen breakbeat/tech funk/disco parádéra van kilátás április 23-án a Hajógyári-sziget megaklubjában, a STUDIO-ban, hiszen ezen a különleges szombat estén az ezredforduló leginnovatívabb hangzásának három legnagyobb egyénisége foglalja majd el kedvenc klubunk DJ-pultját.
 • [2010-10-02] Plump Djs
  @ A38, Budapest

  A tavasszal a fránya vulkánkitörés miatt elmarad buli, most elemi erővel tör ki az A38 gyomrából. Nem lesz kecc mecc, ott a helyed neked is!
 • [2010-04-17] Ninjabreakz presents: Plump DJs
  @ A38, Budapest

  A Nu Skool Breaks mozgalom úttörői újra az A38 fedélzetén!
 • [2009-07-01] VOLT Fesztivál
   

  Kultikus sztárokkal várja látogatóit az idei VOLT Fesztivál. Július első hétvégéjére Sopronba érkezik a több év után új lemezzel és fesztiválturnéval visszatérő Limp Bizkit csapata, a legnagyobb Nyugat-európai fesztiválok másik nagy idei visszatérője, a provokatív metál-ikon, Marilyn Manson, és a legaktuálisabb brit szupercsapat, a Franz Ferdinand.
 • [2009-03-28] Ninjabreakz pres.: Plump Djs
  @ A38, Budapest

  A tavasz elérkeztével mindenkiben kialakul a szándék a télen felszedett extra kilók redukálására. Ha az emberfia ezt nem egyből az edzőteremben szeretné abszolválni, akkor itt egy remek alkalom egy kis zsírégetésre az A38 hajón.
 • [2008-04-12] Plump DJ’s (Lee Rous, UK)
  @ A38, Budapest

  Lee Rous és Andy Gardner a nu skool breaks egyik legnépszerűbb dj- és producer-párosa. A duó 1999-ben hallatott magáról először Plump Chunks/Electric Disco című kislemezével, amelyet az egyik legelismertebb és legjátékosabb kedvű breakskiadó, a Fingerlickin' jelentetett meg.
 • [2007-08-07] sziget 2007
  @ Óbudai hajógyári sziget

  Vártunk csak Vártunk de megérkezett. ÍME A 2007-es SZIGET fesztivál PARTY arénájának a végleges programja.

Ajánlott lemezek

 • Plump DJs

  Épp hogy csak a napokban indult, a tavaly kiadott szerzői lemezük turnéjára, a brit duó ezzel párhuzamosan új anyaggal is jelentkezik: Plump Dj's - Creepshow

Zenei stílusok

 • Breaks

 • Electronica

  Maga az elektronikus hullámokkal történő hangtovábbítás Alexander Graham Bell ötlete.
 • Breakbeat

  Minimalisztikus jellegű. Jellegzetes vonása a 3/4-es ütem.

Ajánlott rádiók

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó