Pulzar

Partyajánló

PLUMP DJS - 15 YEARS ANNIVERSARY DJ SET @ A38

Fellépők
Dátum 2015. december 4. – 2015. december 4.
Helyszín A38
Stílus Breakbeat, Drum and Bass
PLUMP DJS - 15 YEARS ANNIVERSARY DJ SETFennállásuk 15 éves jubileumi turnéjának budapesti állomására érkezik a breakbeat / bass music egyik legmarkánsabb formációja, a Plump DJs. Hogy igazán emlékezetessé tegyük az estét, sikerült kiharcolnunk, hogy a duó mindkét tagja eljöjjön, így felejthetetlen szettre van kilátás. A srácokkal egyszerre tarja 15 éves évfordulóját kis hazánk legfőbb tört exportcikke, Beatman and Ludmilla is. A különleges bulit a Ninjabreakz rezidensek fogják beindítani, amivel kezdetét veszi majd egy soha vissza nem térő utazás a törtekbe.A38

PLUMP DJS - 15 YEARS ANNIVERSARY DJ SET @ A38

Fennállásuk 15 éves jubileumi turnéjának budapesti állomására érkezik a breakbeat / bass music egyik legmarkánsabb formációja, a Plump DJs. Hogy igazán emlékezetessé tegyük az estét, sikerült kiharcolnunk, hogy a duó mindkét tagja eljöjjön, így felejthetetlen szettre van kilátás. A srácokkal egyszerre tarja 15 éves évfordulóját kis hazánk legfőbb tört exportcikke, Beatman and Ludmilla is. A különleges bulit a Ninjabreakz rezidensek fogják beindítani, amivel kezdetét veszi majd egy soha vissza nem térő utazás a törtekbe.

Line up:

Plump DJs - Official (15 years anniversary dj set)

Beatman and Ludmilla (The 15th Anniversary Mix of Beatman & Ludmilla)

Ninjabreakz Djs (Krueger & ZERA / Dj Reza)

////////

Plump DJs

Lee Rous and Andy Gardner kollaborációja sikerre volt ítélve az első pillanattól kezdve. A legendás breakbeat kiadónál, a Freskanovánál találkoztak, amikor Andy még a Freestylersből ismert Matt Cantorral írta a számait, Lee pedig a Passangerben pörgette a lemezeket. Közös karrierjük gyorsan szárnyra kapott, hiszen már az első kislemezüket is az akkor csúcson pörgő Finger Lickin’ adta ki, amit az első albumuk követett 2000-ben, a korszakot átfogóan definiáló ’Plump Night Out’. Már itt érződött, hogy az aktuális trendek mellett a srácok fogékonyak az electro-ra, a ’70-es évek funkjára vagy épp a nu-disco-ra. A 2003-as ’Eargasm’ megjelenése után a legkultabb londoni szórakozóhely, a Fabric, kérte fel őket egy mixlemez készítésére, ami annyira ütős lett, hogy 10 éven keresztül rezidensei maradtak a helynek. 2008-ban az új albummal jelentkeztek, így a Fabric-es bulisorozatuk is ’Headthrash’ névre lett átkeresztelve és ezzel a szettjeiket is átstrukturálták, hiszen immár 4 lemezjátszón pörgettek és kiléptek a szigorúan újsulis break szettekből, és nyitottak a 4/4 irányába is. A 15 év alatt, a Fabriclive 08-on kívül, készítettek 2 mixlemezt a Mixmag-nek, másik kettőt maguknak, az albumokon és megannyi maxikon kívül, remixelték a Stanton Warriorst, az Orbitalt, Lee Coombst, a Freestylerst, Dave Spoont, vagy éppen Deadmau5-t. A számos Breakspoll díj mellett 2008-ban a Beatport-on is elvitték az év Breakbeat előadója címet. A mindig friss, előremutató munkásságuk a változatos szettjeikben is jól tükröződik.

Beatman and Ludmilla

Szintén 15 éve kezdődött Toman Fruzsina és Dienes Gábor közös zenei utazása, ami a Beatman and Ludmilla projektben materializálódott. A sokáig egy párt is alkotó duó a nehéz basszustémák elkötelezett híveként számos tört slágert tett már le az asztalra. A 10 első hely a Beatporton, beleértve a Hyperrel közös ’Breed’-et, jól szimbolizálja az évek alatt elnyert rajongóbázis elhivatottságát, amit a 4 Breakspoll díj is jól mutat, ahol az utolsót a legendás Breakout Breeze rádióműsorral sikerült behúzni idén. A 2008-ban közösen alapított Ayra Recordings-ot is átjárja ez a szeretet, ahol olyan előadók jelentek már meg náluk, mint Backdraft, Marten Horger, Aquasky, a Dub Elements, de itt fog kijönni Hyper új albuma is hamarosan.

Jegyek:

1700 Ft - kedvezményes elővétel - ELFOGYOTT

2000 Ft - elővétel az A38 Hajó jegypénztárában

2500 Ft - a buli napján, a helyszínen

Online jegyvásárlás az alábbi linken:

http://20151204-ninjabreakz-plumpdjs-15-years.qrickets.com/

Kényelmes és biztonságos fizetés a PayPal rendszerén keresztül. A jegy árához 1 $ kezelési költség adódik.

www.facebook.com/​events/​430752740464423/​

Helyszín

 • A38

  Petőfi híd, budai hídfő

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2014-08-02] Lick the Click! SUNBURST #60
  @ A38, Budapest

  A Lick the Click! trió rendszeresen jelentkező rendszertelen klubNapja. A város első teljes értékű nappali tánc „estje”, ami végre se nem after, se nem before. Ebéd utáni lazulás a Dunán. Bólogatós, kézfelrakós, mosolygós zenék, remek italok egészen naplementéig.
 • [2013-12-14] TECHNOKUNST BD-03 / DAVE CLARKE
  @ A38, Budapest

  Nagy ünneplésre hívunk titeket harmadik születésnapunk alkalmából, talán az eddigi legnagyobbra. Tudjuk, hogy merész a kijelentés három év, számos díj és olyan vendégek után, mint Ben Klock, Marcel Dettmann, Robert Hood, Luke Slater, Surgeon, vagy Ben Sims, de ezt a harmadik évfordulót valóban egy olyan művész segít most nekünk emlékezetessé tenni, aki még a nagyok között is óriás. A Technokunst decemberi vendége Anglia egyik legmeghatározóbb elektronikus zenésze, a „Techno Bárója”, Dave Clarke!
 • [2013-11-22] All Inn Showcase Budapest pres. Winter Season
   

  Mint azt már sokan tudjátok az őszi/téli szezonban a román techno forradalom három kultikus figuráját láthatjuk vendégül három egymást követő hónapon keresztül. Raresh, Petre Inspirescu és Rhadoo által képviselt társulat az [a:rpia:r] néhány év alatt szinte a semmiből emelte Bucharestet az európai techno szcéna Mekkájává. Munkájuk, játékuk és jellegzetes hangzásuk új stílusirányzatot teremtett.
 • [2013-11-16] COMPACT DISCO - THE STORM Lemezbemutató koncert
   

  Egy teljesen új koncertműsorral készülünk. Velünk tart Török Emese (dob) és Lahucsky Kriszta (gitár) is. Csak annyit ígérhetünk, hogy ez a "viharos" buli egészen biztosan elsöprő lesz.
 • [2013-11-16] TECHNOKUNST+SOUNDHEAD_BD w/ HEIKO LAUX (DE)
  @ A38, Budapest

  Mindig nagyon izgalmas, amikor egy nagy veterán pár évre visszahúzódik, teret ad a fiatalabb generációnak, majd alkalmanként olyan erővel zúz vissza a légkörbe, hogy a visszatérés senki figyelmét nem kerüli el. Éppen ez van soron következő bulink hősével is, akit vendégül látnunk igen nagy öröm: a novemberi Technokunst főfellépője nem más, mint a „Kancellár” maga, Heiko Laux!
 • [2013-11-02] FeelGood pres: SCARY HALLOWEEN
  @ A38

  November 2-án igazi kísértet hajóvá változik az A38 amit ellepnek a zombik és a legfélelmetesebb jelmezbe öltözött figurák. Lidércnyomás szövi be az egész este hangulatát, amelyről LUDMILLA és speciális 'Halloween' szettel készülő DUBLIC ikrek, valamint B'ANDRE, STER, HORVEE és CARTRIDGE gondoskodnak.
 • [2013-11-01] StayFly pres. BLOND:ISH
  @ A38, Budapest

  Februári emlékezetes fellépésük után most végre ujra Budapestre érkeznek a "szőkék"!
 • [2013-10-25] Primitive Beats by Végrepéntek!
   

  Különös jelenségre figyelhetünk fel október 25-én, mikor is fiatalok tömeges vonulásának lehetünk szemtanúi a budai alsórakparton az A38 állóhajó környékén!
 • [2013-10-22] TECHNOKUNST / BEN KLOCK (DE)
  @ A38

  Ben Klock az elmúlt tíz év technójának legfontosabb alakja, s ez nem a mi költői túlzásunk: évek óta ezekkel a jelzőkkel emeli őt folyamatosan egyre magasabbra a nemzetközi sajtó, a szakma, valamint természetesen a közönség – és persze az a tömött koncertteremnyi technorajongó, akik tavaly márciusban, arcukon letörölhetetlen mosollyal táncolták át azt a bizonyos éjszakát az A38 Hajón. Elérkezett a folytatás ideje, büszkén jelentjük be nektek újra: Ben októberben ismét a Technokunstra látogat!
 • [2013-10-19] StayFly 4th Bday Bash w/ "H.O.S.H
  @ A38

  Október 19-én ünnepeljük 4 éves fennállásunk! Erre az alkalomra egy rég várt kedvencünket H.O.S.H-t prezentáljuk!!!
 • [2013-10-12] Ninjabreakz pres.
  @ A38, Budapest

  Ninjabreakz presents: Run The Night
 • [2013-10-11] Dansmusiq
  @ A38, Budapest

  Dansmusiq bemutatja: KOLLEKTIV TURMSTRASSE (Diynamic, Musik Gewinnt Freunde, Connaisseur / Germany)
 • [2013-10-04] Y-Production pres: SYMPHONIX & MONOLOCK live acts
   

  2012-es év általatok megszavazott legjobb Y-Production-os partyja a Symphonix volt....így hát új év új lemez és újra elhoztuk hozzátok,hogy ezúttal a világ egyik legjobb hangtechnikáján hallhassuk zenéjüket és új számaikat.
 • [2013-09-24] Random Trip
  @ A38, Budapest

  A Random Trip Delov Jávor vezetésével a szabad és határtalan zenélést hozza a jól ismert Random Szerda és Gimmeshot improvizatív klubok nyomdokaiban.
 • [2013-09-21] Lick The Click - Sunburst!
  @ A38, Budapest

  A Lick the Click! trió rendszeresen jelentkező rendszertelen klubNapja, a város első teljes értékű nappali tánc"estje", amely végre se nem after, se nem before: ebéd utáni lazulás a Dunán, bólogatós, kézfelrakós, mosolygós zenék, remek fagylaltok és italok egészen naplementéig.
 • [2013-09-20] HouseFactorya Records Night
  @ A38

  Másodszor is hatalmas house, tech-house, balearic és még több hasonlóan kiváló forrásból táplálkozó nagymester egy szédületes estén a tetőteraszon !!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó