Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
Elővételben 2009. március 27.-ig2 500 Ft

Partyajánló

Ninjabreakz pres.: Plump Djs @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. március 28.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Breakbeat
Ninjabreakz pres.: Plump DjsA tavasz elérkeztével mindenkiben kialakul a szándék a télen felszedett extra kilók redukálására. Ha az emberfia ezt nem egyből az edzőteremben szeretné abszolválni, akkor itt egy remek alkalom egy kis zsírégetésre az A38 hajón.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Ninjabreakz pres.: Plump Djs @ A38, Budapest

A tavasz elérkeztével mindenkiben kialakul a szándék a télen felszedett extra kilók redukálására. Ha az emberfia ezt nem egyből az edzőteremben szeretné abszolválni, akkor itt egy remek alkalom egy kis zsírégetésre az A38 hajón.

A 2 DB BELÉPŐ KISORSOLVA: - V. JUDIT

                                                        C. KRISZTIÁN

A RENDSZER ÜZENŐN BELÜL OLVASHATJÁTOK EL A RÉSZLETEKET!

A Ninjabreakz soronkövetkező edzésének vendégei a fenti tendenciákra függőleges vállemelgetéssel operáló kövérkés brit dj páros a Plump Djs. A fiúk bizony jóideje edzenek már minket a táncparketteken a tőlük megszokott eklektikus breakbeates térdrogyasztástól a technós veretésig.
Nade, hogy konkrétumokról is essen szó, név szerint Lee Rous és Andy Gardner a nuskool breaks egyik legnépszerűbb és legismertebb dj/producer párosa.



Első kislemezük már 1999-ben elindult világhódító útjára Plumpy Chunks / Electric Disco címmmel a Finger Lickin’ gondozásában, mely azonnal elsöprő sikert aratott. E hanghordozót egy év kitartó és izzasztó edzés után követte a nagysikerű bemutatkozó album, a ‘Plump Night Out’. A lendületet elkapva 2001-ben a Mixmag felkérésének eleget téve a páros elkészít egy mix cd-t, mely a mára már legendássá vált Elastic Breaks címet kapja. 2002-ben FabricLive soronkövetkező darabjának elkészítésével is megbízzák őket, mely végleg felemeli őket az elektronkus zenei előadók ‘Hall of Fame’-jébe. A mutatványt megtűzdelik azzal, hogy 2003-tól a londoni klub rezidensei lettek. 2008-ban, 3 év hallgatás után napvilágott látott legújabb albumuk, a Headthrash, ami az év egyik legjobban várt alkotása volt a breakbeat szcénában. Hatalmas sikere lett köszönhetően például a tracklistán szereplő System Addict-nak, a Shifting Gears-nek, vagy éppen a Victim-nek. Az album most is mint máskor a Finger Lickin’ gondozásában jött ki, és olyan neves vokalisták segítették munkájukat, mint Niara Scarlett és Sharlene Hector. A február végén rendezett Breakspoll Awards-on a duó vitte is a Best Album ’szobrocskát’, mellyel együtt már több mint tíz alkalommal kapták meg (4 szeres év producerei díjazottak). Ezt nem sokan mondhatják el magukról… A Plump-ok vidám funky break-jeit mindig is imádta a közönség, ez nem változott az elmúlt évek során sem. A világ minden táján óriási tömegek várják a fellépéseiket, és azokról soha senki sem távozik csalódottan.

Az est felvezetését és levezetését a nagyteremben Palotai és Sikztah, valamint a Ninjabreakz bulikról már jólismert Psyon & Pryus páros és Krueger fogja prezentálni.

Tehát, ha télen felszedtél néhány kilót és a tavalyi göncök már nem jönnek fel akadálymentesen, akkor itt a remek lehetőség, vésd be a partynaptárba:

Március 28, Plump Djs, A38, Ninjabreakz.

Line up:
Plump Djs / Finger Lickin Records

Palotai / Tilos
Sikztah / Ayra Records
Pryus / Ninjabreakz
Krueger / Ninjabreakz

Helyszín / Venue:  A38 hajó
Nyitva tartás / Open hours: 22:00 - 05:00 

Belépő / Entry: 
2500 huf elővételben / 8 Eur presale
3000 huf a helyszínen / 10 Eur ondoor

Jegyek kaphatók / Tickets available:
A38 Hajó / Petőfi Híd budai hídfő - Tel.: +36 1 464 3940
Akt Records / 1091 Budapest, Üllői út 51. - Tel.: +36 1 215 9692
Bázis Store / 1012 Budapest, Várfok utca 8. - Tel.: +36 30 843 3878

További információ / More info:
www.ninjabreakz.com, www.a38.hu, www.myspace.com/plumpdjs

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó