Pulzar

Season Closing Techno Night flyer

Partyajánló

Season Closing Techno Night @ Lilla Bár

Fellépők
Továbbá még: Dave, Warped, Davy
Dátum 2014. május 9.
Helyszín Lilla Bár, Debrecen
Stílus Tech-house, Techno
Season Closing Techno NightLast minute kéjutazás a techno nagymestereivel A D & D Music Productions sorozatának első évadját impozáns line-uppal zárja. A 2014. május 9-i Season Closing Techno Nighton újra összeáll a nagy csapat: ZSIROS, SCHIMDT, DJ DAVE, WARPED és DAVY.Lilla Bár

Season Closing Techno Night @ Lilla Bár

Last minute kéjutazás a techno nagymestereivel A D & D Music Productions sorozatának első évadját impozáns line-uppal zárja. A 2014. május 9-i Season Closing Techno Nighton újra összeáll a nagy csapat: ZSIROS, SCHIMDT, DJ DAVE, WARPED és DAVY.

A néhai legendás technoszentély, a sárándi M-47 rezidensei, Zsiros és Schmidt szinte a klub bezárásával egy időben tették le a lantot – helyesebben a lemezeket – , és manapság már csupán kivételes alkalmakon porolják le hőn szeretett fekete korongjaikat. Minőségi dj-szettjeiken generációk nőttek fel, ezrek szívében-lelkében hagyva csodás, mély nyomokat. Bár ebben a szcénában igen rövid időintervallumot értünk egy-egy generáción, hiszen a partik népe majdhogynem évente lecserélődik, még így is tekintélyes rajongói táborral bírnak. Rengetegen kitartotttak, kitartanak mellettük már hosszú-hosszú évek óta. Csak sejthető eme nem mellékes momentumból, hogy ez a szezonzáró ütősebb lesz minden eddigi DDMP-s bulinál.

Már csak azért is engedhető meg ilyen messzemenően merész jóslatokba való bocsátkozás, mert végre újra velünk lesz és még a DJ-pultba is beáll az est társalapító-házigazdája, Dave, aki – mondhatni: köztudottan – szintén M-47-rezidens volt, sőt Warped neve is sokaknak lehet ismerős az egykori híres klub által. A DDMP másik alapítóját, Davy-t is pillanatok alatt a szívünkbe zártuk az őrült hangulatú debreceni szeánszokon. A vizuális élvezetekért a vetítőgép mögött Mecsa gondoskodik – a ti legszebb mosolyotok mellett, amit semmiképpen se hagyjatok otthon!

Töltődjetek fel a forró nyár előtt a techno vérpezsdítően friss hangjaival és egy újabb felejthetetlen buli élményével velünk együtt május 9-én a Lilla Barban, hogy legyen mire emlékezni az új évad kezdetéig!       

További részletekért és információkért látogassatok el az esemény Facebookos profiljára, és jelezzétek részvételi szándékotokat ott is!
www.facebook.com/​events/​1424982921086248/​


Flyer

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2013-12-31] New Years Eve Techno Night @ Lilla Bár
     

    Techno kánaán szilveszterkor Debrecenben! A Double D Music Production következő rendezvénye kétségtelenül a műfaj szerelmeseinek gyűjtőpontja lesz a 2013/14 év fordulóján, hiszen a hazai klasszis, NEWL mellett a régió szakavatott mesterei és ifjú tehetségei váltják egymást a lemezjátszók mögött. A helyszín a többszörösen bizonyító Lilla Bár, ahol nemcsak a nyitva tartás szabályozása rugalmas (lévén, hogy non-stop a hely), de a személyzet is strapabíró és barátságos.
  • [2013-11-15] Techno Legends Night
    @ Lilla Bár

    A techno örökéletű és érvényű. Mi sem bizonyítja ezt ékesebben, mint az a vadonatúj klubest, ahol a főszerepben e gazdag, folyamatosan megújuló és újjáéledő műfaj legjelesebb hazai képviselői állnak a lemezjátszók mögé, mindig más koncepció alapján kiválasztva a vendég DJ-ket az újabb és újabb névre keresztelt egyes összejöveteleken.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó