Pulzar

Partyajánló

Dátum 2013. november 15.
Helyszín Lilla Bár
Stílus Tech-house, Progressive House, Deep House, Techno

Fellépők 
Newl, Zsíros, Dave, Meszesi,
Davy
Techno Legends NightA techno örökéletű és érvényű. Mi sem bizonyítja ezt ékesebben, mint az a vadonatúj klubest, ahol a főszerepben e gazdag, folyamatosan megújuló és újjáéledő műfaj legjelesebb hazai képviselői állnak a lemezjátszók mögé, mindig más koncepció alapján kiválasztva a vendég DJ-ket az újabb és újabb névre keresztelt egyes összejöveteleken.Lilla Bár

Techno Legends Night @ Lilla Bár

A techno örökéletű és érvényű. Mi sem bizonyítja ezt ékesebben, mint az a vadonatúj klubest, ahol a főszerepben e gazdag, folyamatosan megújuló és újjáéledő műfaj legjelesebb hazai képviselői állnak a lemezjátszók mögé, mindig más koncepció alapján kiválasztva a vendég DJ-ket az újabb és újabb névre keresztelt egyes összejöveteleken.

DJ Dave és Davy közös kezdeményezése, a Double D Music Production éppen azzal a céllal született, hogy egyrészt kitöltsék az űrt, ami Kelet-Magyarországon keletkezett az utóbbi időben igényes techno partik tekintetében, másrészt, hogy megőrizzék és tovább vigyék a műfaj hagyományait a régióban. 

A Techno Legends Night a harmadik általuk tető alá hozott ilyen buli lesz az ország második legnagyobb városában, Debrecenben. A szériának otthont adó Lilla Bár legközelebb november 15-én telik meg zsúfolásig műértő techno fanokkal. A DJ-pultban a hazai klasszikus techno szcéna két ikonikus alakja, ZSIROS és NEWL vendégszerepel.

Kuriózumnak számít a helyiek szemében élő legendának számító Meszesi fellépése is, aki a warm-upot prezentálja professzionális módon, bemutatva, milyen az igazi felvezetés egy ilyen partin, hogyan kell eljutni a deep és a progressive hangzásoktól egészen a főidő masszív technójáig. Sokan nem is sejtik ugyanis, mennyire sok múlik az estének ezen a részén, már ami a zeneiséget illeti, hiszen manapság kicsit később, éjfél körül szokás megérkezni egy-egy partiba. Itt az ideje azonban ezt felülírni, és újra úgy élvezni egy elektronikus zenei utazást, ahogyan azt a „hőskori” kezdetekkor tették az első generáció partiarcai. Az első két Techno Legends Night közönsége ezt remekül beemelte, mivel itt valóban mindenki a zene élvezetéért van jelen.

Természetesen az est két házigazdája, DJ Dave és Davy is odapakolja a maga zenei mondandóját a pultban. Legyetek ott nagyon, és nemcsak testben, hanem lélekben is!


Flyer

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2014-05-09] Season Closing Techno Night
    @ Lilla Bár

    Last minute kéjutazás a techno nagymestereivel A D & D Music Productions sorozatának első évadját impozáns line-uppal zárja. A 2014. május 9-i Season Closing Techno Nighton újra összeáll a nagy csapat: ZSIROS, SCHIMDT, DJ DAVE, WARPED és DAVY.
  • [2013-12-31] New Years Eve Techno Night @ Lilla Bár
     

    Techno kánaán szilveszterkor Debrecenben! A Double D Music Production következő rendezvénye kétségtelenül a műfaj szerelmeseinek gyűjtőpontja lesz a 2013/14 év fordulóján, hiszen a hazai klasszis, NEWL mellett a régió szakavatott mesterei és ifjú tehetségei váltják egymást a lemezjátszók mögött. A helyszín a többszörösen bizonyító Lilla Bár, ahol nemcsak a nyitva tartás szabályozása rugalmas (lévén, hogy non-stop a hely), de a személyzet is strapabíró és barátságos.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó