Pulzar

Housematic Sessions Part 01. by Tommyboy

Tommyboy két évtizedes pályafutással a háta mögött még mindig változatlan elhivatottsággal dolgozik.

A híres Housematic válogatások, estek és a rádiós műsor mellett több saját kiadói címke működtetője, rendszeres vendége a legjobb hazai kluboknak és elektronikus zenei rendezvényeknek, mint például a Flört, a Korona vagy a Sing-Sing. Ő indította el az első honi hajós bulikat Boat Party néven. Emellett folyamatosan ontja magából a jobbnál-jobb house felvételeket is. A Justmusic 003 válogatás CD-t szintén Tommyboy állította össze. Most pedig hamarosan a kezünkbe vehetjük a legújabb mixalbumot, a Housematic Sessions Vol.1-t!

A mixalbum megjelenését nagy várakozás előzi meg, hiszen Tommyboy valamennyi eddigi albuma órisi sikert aratott. A lemez a nemrégiben indult saját új kaidójánál, a Housematic-nál jelenik meg, s az azonos néven futó rádiós műsort hivatott reprezentálni. Mint azt a lemez címe is sugallja, ez egy új sorozat első darabja, amiben a Justmusic.Fm-en szombatonként 18-20 óráig hallható show hangulatát igyekszik bemutatni a készítője. Az előzmények alapján méltán számíthat ez az album is az elsimerésre.

Az album darabjai között egyaránt találunk újabb és régebbi nagy slágereket hazai és külföldi szerzőktől, maga Tommyboy is több dallal szerepel, így például Matthew Dekay nagy klubhimnuszának, a Second Life-nak a remixével, vagy a legújabb bombasikerrel, a MoLa feat. Onix Hello átiratával. A csodálatos Island Breeze-zel indul a varázslat, méghozzá a zseniális Trentemoller verziójában. Az albumra Tommyboy a legérzelemdúsabb house darabokat válogatta össze, mind egytől-egyig tele van szenzitív kisugárzással, igazi lúdbőröztetős dallamokkal, vokálokkal és groove-okkal. Így például Julie Dennis Feverje sem maradhatott le természetesen, ami a Sultan új kiadójánál, a Harem Records-nál jelent meg a közelmúltban, két Ep-nyi remixszel egyetemben. Ezen a válogatáson a Tommyboy Sub mix hallható. Hogy mennyire időtlen örökzöldek ezek a felvételek, azt mi sem bizonyítja jobban, mint maga Matthew Dekay és a Timeless című csodás szerzeménye, ami az utolsó előtti helyet foglalja el a korongon, Tommyboy remixelésében. Minden jó, ha a vége jó, így az utolsó szám még egy hatalmas boldogságbombát robbant: Sultan & Tommyboy Come Together-ével, amit John E & Diego Miranda LX Dub verziójában kapunk.

Összességében tehát egy hamisítatlan Tommyboy-os válogatás születet, ami tele van pozitív kisugárzású, vérpezsdítő house slágerekkel. Semmi sem lehet alkalmasabb arra, hogy rongyosra hallgassuk ezen a nyáron!

A Housematic Sessions Part 1. 2008. július 15-én jelenik meg a Beatporton digitális formában, így a világ minden szegletében hozzáférhető lesz, majd később az összes népszerű online zenebolt is kiteszi a vitruális polcaira a hanganyagot. Emellett CD formátumban is kapható lesz azok számára, akik a kocsiban is szeretnék hallgatni, mondjuk útban a tengerpart vagy a Balcsi felé!


Archív partyajánlók

Biográfiák

 • James Hype

 • 1000names

  A két Berlinben élő bolgár producer, Casio Blaster és 99 Mistakes a mai szófiai és bulgáriai elektronikus szcéna kulcsfontosságú szereplője és éllovasa, akik nemzetközi viszonylatban a broken beat és az instrumentális hiphop nagy tiszteletnek örvendő formációját alkotják, melynek neve: 1000 Names.
 • Current Value

  Tim Eliot lassan 10 éve meghatározó személyisége a drum & bass szcénának, de kevesen tudják, hogy már '92 óta tevékenykedik.
 • Proket

  Alexey Oqienko egészen fiatal volt még - 18 éves - amikor első zenéjét kiadták, mely a 'Serum' névre hallgatott, itt azonban kis időre véget is ért a "Proket project", mivel három (szintén orosz) barátjával megalapították a Prode nevű formációt, mely azóta is egy fantasztikusan működő gépezet.
 • Matthew Dekay

  Matthew Dekay talán az egyetlen olyan DJ- és producertálentum, aki szerte a nagyvilágban és mellette Magyarországon is, a lehető legrövidebb rövid idő alatt, a lehető legnagyobb hírnévre tett volna szert.
 • Sultan

 • Tommyboy

  1969. július 13-án született, 16 évesen állhat először dj pult mögött a Csikóban. Tizennyolc évesen Németországba disszidál, ahol találkozik olyan előadók korai house felvételeivel, mint Todd Terry vagy Jack Master Funk.
 • Radka

Ajánlott lemezek

 • Itt a Sensation lemez

  Az első Sensation White 2000-ben került megrendezésre Amszterdamban, azóta több mint félmillió ember élvezhette már élőben a világ leglátványosabb elektronikus zenei eseményét.

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó