Pulzar

Belépő
LányoknakIngyenes
Fiúknak1 500 Ft

Partyajánló

II. Mode Fest @ Citadella, Budapest

Fellépők
Dátum 2005-10-22
Helyszín Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.
Stílus Chill Out, Progressive House, Euro-Trance, Trance,
Dance, House
II. Mode FestA Vigadó felújítása miatt az október elején indított modern elektronikus tánczenei fesztivál máris új otthont volt kénytelen keresni. Az eredménnyel viszont mindannyian elégedettek lehetünk: a II. ModeFest ugyanis végül a Citadellában kerül megrendezésre.Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.

II. Mode Fest @ Citadella, Budapest

A Vigadó felújítása miatt az október elején indított modern elektronikus tánczenei fesztivál máris új otthont volt kénytelen keresni. Az eredménnyel viszont mindannyian elégedettek lehetünk: a II. ModeFest ugyanis végül a Citadellában kerül megrendezésre.

Október 22-én szombaton ismét ModeFest, azaz modern elektronikus tánczenei fesztivál a jelenkor legnépszerűbb, közkedvelt lemezlovasaival és számtalan különlegességgel. A sorozat első részéhez hűen ezúttal is rengeteg extra meglepetéssel szolgálunk.

A nagyteremben a Bárány vs. Anthonyo, és a Jován vs. Lauer párosok küzdenek majd meg egymással a közönség kegyeiért, akik némi pihenésre, nyugis koktélszürcsölésre és lazulós chill zenékre vágynak, azokat pedig addig Taylor szórakoztatja a külön chill-out teremben.

S hogy ne csak a zenei manna legyen csalogató hatással, a szombat esti kalandokra vágyó látogatókat 30 szexi táncoslány, leszbi show, testfestés, masszázs, relax room, lézer show, welcome drink, és egyéb ajándékok, meglepetések várják. A vizuális látványról többek közt az óriás kivetítővel dolgozó Urban Underground csapat gondoskodik.

VIP vendégeink kényelmét kiemelt VIP szektor és soron kívüli beengedés biztosítja, valamint érvényesek lesznek a Bed- és Dokk VIP kártyák is.

És ez még mind semmi! Erre a megismételhetetlen Citadellás éjszakára a hölgyeknek teljesen ingyenes, az uraknak pedig mindössze 1500 Ft a belépés!

Akinek pedig még reggel sincs majd kedve hazamenni, azt természetesen ezúttal is örömmel várják a szervezők a rendezvény hivatalos afterparty-ján, a Hajógyári szigeten található Coronita Music Clubban.

Nyitvatartás: 22.00-05.00

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó