Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

NGOHT @ K2, Budapest

Fellépők
Dátum 2008-07-05
Helyszín K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Stílus Hard Techno, Techno
NGOHT"Hogy a nyárra se maradjatok minőségi hardtechno rendezvény nélkül, csapatunk júliusra, egy igazi ínyencséget kínál bemelegítés gyanánt, a szeptemberi mega rendezvényünk előtt."K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Az esemény résztvevői:
4 vendég igazolt vissza, például: SchranzQrush hardstyle22 Zsu_K2 manocska
összes résztvevő megtekintése

NGOHT @ K2, Budapest

"Hogy a nyárra se maradjatok minőségi hardtechno rendezvény nélkül, csapatunk júliusra, egy igazi ínyencséget kínál bemelegítés gyanánt, a szeptemberi mega rendezvényünk előtt."

"Sokatok nagy kedvence, a februári rendezvényünkön nagy sikerrel debütált Jason Little mellett, először fog hazánkban szólóban live actet adni, a német származású Waldhaus. A két fiatal német művész, elkötelezett híve a sötét, agresszív, és innovatív hangzásoknak, ezért hazai rezidenseink előtt nem kisebb feladat áll, mint hogy méltóképpen vezessék fel és le, a vendégek kompromisszumokat nem ismerő játékát. Ha valakinek azonban még ez sem lenne elég, kistermünkben szinte az egész hazai hardtechno élvonal képviseltetni fogja magát, új és már ismertebb nevekkel egyaránt."

"A rendezvényeinken megszokott vetítés, lézer show, hang és fény technika, ezen az estén is a tőlünk megszokott szinvonalat fogja kínálni, csak úgy mint a baráti jegy ár, és ital árak!"

"Várunk mindenkit sok szeretettel!"

NGoHT presents Warm up to NGoHT with Jason Little, Waldhaus, Damoks, Nilux, KillSwitch, Reset, Dj Hammond, Eddie Horse, Sade Rush, TerroR Live!, Tilhummer, aTom, Dj Rasdo

Date: 2008. Július 5.

Location: K2 (Budapest, Üllői út 51.)

Entry: 2000 Ft (8 euro)
Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó