Pulzar

Művész

Loxy

Loxy

Loxy és Ink, a két dzsungelharcos egy kalózadónál találkozott elõször még a múlt évezredben a dzsungellázban égõ Londonban.


A Cylon Commander és az Invisible Ink a Metalheadz csapatában kötött ki, majd a durvább drum and bass térhódításával vezetõ pozícióba került Renegade Hardware szippantotta be oket. Jelenleg Loxy a Karma, Ink az Architecture mellett, új, Colours Audio nevû, kiadójával foglalkozik.
Õk ketten, valamint Dylan és Keaton hozták létre a Four Horsemen projektet, életre keltik a neo-jungle-t, a régi idõk hip hop mintákra épülõ kemény dzsungelhangzását. A csapat azóta felbomlott, de Loxy és Ink néhány brit haverral és kanadai útjaik során megismert torontói tehetséggel feltámasztja a Horsemen krút, az új tagok többek között Gremlinz, Skitty, Stranjah, Outlook, Phobia, Trust, Aspect, Firske, Fission, Titan és Mutt.
Loxy és Ink látogatásának apropóját a tizedik Renegade Hardware album adja, a Carpe Diem címet viselo albumon Ink, Loxy, a Noisia, a Vicious Circle, Spor, az Evol Intent, Friction, Teebee, Spirit, a Black Sun Empire, Phobia & Skitty, valamint Gremlinz & Optiv számai hallhatók.

Archív partyajánlók

Ajánlott lemezek

  • Trouble On Vynil mix

    Shy FX összeállt a TOV-el, hogy kiadjanak 1 fergeteges CD-t, a 'Fast Lane'-t. A 22 track-es mix CD-n olyan producerek művei szerepelnek, mint pl: Dillinja, Loxy & Keaton, Pendulum & Bulletproof vagy Marky & XRS.

Zenei stílusok

  • Drum and Bass

    Amikor '89 party-hősei, Grooverider és Fabio valamikor a kilencvenes évek elején dél-londoni (Brixton, Elephant & Castle) klubokban (leggyakrabban a Rage-ben) a hardcore-on továbblépve, addig teljesen szokatlan ritmus-patternekkel gazdagították zenéjüket – és kergették őrületbe a közönséget – még nem is sejtették, hogy e gondolatokból nő ki '97 Britanniájának mainstream muzsikája.
  • Jungle

    A jungle egy zenei stílus, mely egyesíti magában a breakbeat hardcore, a techno, a rare groove és reggae vonásait. A drum and bass-re némiképp hasonlít. Manapság már oldskool jungle néven is emlegetik.

Ajánlott rádiók

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó