Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft
Elővételben 2006. február 4.-ig1 500 Ft

Partyajánló

Drum Club - Loxy & Ink @ Citadella, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. február 4.
Helyszín Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.
Stílus Drum and Bass, Jungle, House
Drum Club - Loxy & InkA következő Drumclub vendégei Loxy és Ink, a két dzsungel veterán, a már megszokott Citadellában várja a nagyérdeműt február 4-én!Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.

Drum Club - Loxy & Ink @ Citadella, Budapest

A következő Drumclub vendégei Loxy és Ink, a két dzsungel veterán, a már megszokott Citadellában várja a nagyérdeműt február 4-én!

Drum Club pres. Loxy + Ink
Renegade Hardware's Carpe Diem album launch party
Citadella
belépõ: 1500 / 2000
elõvétel: Subvibe, Deep, TranceWave

line up
LOXY (Metalheadz, Renegade Hardware, Karma Music)
INK (Metalheadz, Renegade Hardware, Architecture, Colours Audio)
Bal (Bladerunnaz)
Stealth (Bladerunnaz)
Sizenine (Bladerunnaz)

LOXY (Metalheadz, Renegade Hardware, Karma)
INK (Metalheadz, Renegade Hardware, Architecture, Colours Audio)

Loxy és Ink, a két dzsungelharcos egy kalózadónál találkozott elõször még a múlt évezredben a dzsungellázban égõ Londonban.
A Cylon Commander és az Invisible Ink a Metalheadz csapatában kötött ki, majd a durvább drum and bass térhódításával vezetõ pozícióba került Renegade Hardware szippantotta be oket. Jelenleg Loxy a Karma, Ink az Architecture mellett, új, Colours Audio nevû, kiadójával foglalkozik.
Õk ketten, valamint Dylan és Keaton hozták létre a Four Horsemen projektet, életre keltik a neo-jungle-t, a régi idõk hip hop mintákra épülõ kemény dzsungelhangzását. A csapat azóta felbomlott, de Loxy és Ink néhány brit haverral és kanadai útjaik során megismert torontói tehetséggel feltámasztja a Horsemen krút, az új tagok többek között Gremlinz, Skitty, Stranjah, Outlook, Phobia, Trust, Aspect, Firske, Fission, Titan és Mutt.
Loxy és Ink látogatásának apropóját a tizedik Renegade Hardware album adja, a Carpe Diem címet viselo albumon Ink, Loxy, a Noisia, a Vicious Circle, Spor, az Evol Intent, Friction, Teebee, Spirit, a Black Sun Empire, Phobia & Skitty, valamint Gremlinz & Optiv számai hallhatók.

Régebbi partyk ebből klubból

Szervező

Kapcsolódó cikkek

  • Truesounds interjú

    Az idei évben öt éves a Truesounds csapat. Ennek alakalmából egy interjúra elkaptuk a srácokat. Fény derül Dandy és Dubfire közti konfliktus okára és persze az aktuális Ikrek éjszakája sem maradhat ki.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó