Pulzar

Művész

Ink

Ink

Loxy és Ink, a két dzsungelharcos egy kalózadónál találkozott elõször még a múlt évezredben a dzsungellázban égõ Londonban.


A Cylon Commander és az Invisible Ink a Metalheadz csapatában kötött ki, majd a durvább drum and bass térhódításával vezetõ pozícióba került Renegade Hardware szippantotta be oket. Jelenleg Loxy a Karma, Ink az Architecture mellett, új, Colours Audio nevû, kiadójával foglalkozik.
Õk ketten, valamint Dylan és Keaton hozták létre a Four Horsemen projektet, életre keltik a neo-jungle-t, a régi idõk hip hop mintákra épülõ kemény dzsungelhangzását. A csapat azóta felbomlott, de Loxy és Ink néhány brit haverral és kanadai útjaik során megismert torontói tehetséggel feltámasztja a Horsemen krút, az új tagok többek között Gremlinz, Skitty, Stranjah, Outlook, Phobia, Trust, Aspect, Firske, Fission, Titan és Mutt.
Loxy és Ink látogatásának apropóját a tizedik Renegade Hardware album adja, a Carpe Diem címet viselo albumon Ink, Loxy, a Noisia, a Vicious Circle, Spor, az Evol Intent, Friction, Teebee, Spirit, a Black Sun Empire, Phobia & Skitty, valamint Gremlinz & Optiv számai hallhatók.

Archív partyajánlók

Zenei stílusok

 • Dance

  A dance (az angol dance „tánc” szóból) a modern, többnyire elektronikus eszközökkel – szintetizátorokkal vagy számítógéppel – előállított tánczenei műfajok gyűjtőneve.
 • Progressive House

  A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
 • Drum and Bass

  Amikor '89 party-hősei, Grooverider és Fabio valamikor a kilencvenes évek elején dél-londoni (Brixton, Elephant & Castle) klubokban (leggyakrabban a Rage-ben) a hardcore-on továbblépve, addig teljesen szokatlan ritmus-patternekkel gazdagították zenéjüket – és kergették őrületbe a közönséget – még nem is sejtették, hogy e gondolatokból nő ki '97 Britanniájának mainstream muzsikája.
 • Jungle

  A jungle egy zenei stílus, mely egyesíti magában a breakbeat hardcore, a techno, a rare groove és reggae vonásait. A drum and bass-re némiképp hasonlít. Manapság már oldskool jungle néven is emlegetik.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó