Pulzar

DJ Storm

A legendás női DJ páros, Kemistry & Storm a 90-es évek elején a hírhedt Rage bulikon ugrottak fejest a dzsungelbe, olyan arcokkal, mind Fabio, Grooverider vagy a már sokat emlegetett Goldie.

Storm, Goldie akkori barátnőjével, Kemistryvel a patinás Metalheadz kiadó alapító tagja lett, és míg az aranyfogú inkább a kiadó "poszterarcává" vált, addig mindkét DJ tevékenyen beleszólt a vezetésbe. Storm DJ-ket, előadókat hajtott, és hajt fel mindmáig a kiadónak, a Magyarországot többször megjárt Dj Ink felfedezése is az ő ízlését dícséri. Emellett a másik legenda, Dillinja promótere és a Valve kiadó menedzsere is volt az idők folyamán.

A Kemistry & Storm párosé a megtiszteltetés, hogy a minden stílusban ismert és elismert K7 DJ Kicks és ArtCore sorozatokban mixalbumuk jelent meg, ami a mai napig mérvadó és időtálló alapmű. Gyász: 1999-ben tragikus autóbalesetben elhunyt DJ Kemistry.

Storm DJ-ként régebben a drum and bass sötétebb oldala felé húzott, mára azonban nála is előtérbe kerültek a lélekkel teli zenék, amelyek mellett azért oda tud csapni, ha a helyzet úgy kívánja

Archív partyajánlók

Kapcsolódó cikkek

  • Feline Girls Hijack D&BTV Live

    Június 12.-én lett rögzítve a D&BTV-ben egy fantasztikus produkció, 8 hölgy a Feline crewból egy 6 órás szettet prezentált élőben.

Zenei stílusok

  • Drum and Bass

    Amikor '89 party-hősei, Grooverider és Fabio valamikor a kilencvenes évek elején dél-londoni (Brixton, Elephant & Castle) klubokban (leggyakrabban a Rage-ben) a hardcore-on továbblépve, addig teljesen szokatlan ritmus-patternekkel gazdagították zenéjüket – és kergették őrületbe a közönséget – még nem is sejtették, hogy e gondolatokból nő ki '97 Britanniájának mainstream muzsikája.
  • Jungle

    A jungle egy zenei stílus, mely egyesíti magában a breakbeat hardcore, a techno, a rare groove és reggae vonásait. A drum and bass-re némiképp hasonlít. Manapság már oldskool jungle néven is emlegetik.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó