Pulzar

Cikk

Budai & Vic a Justmusic.fm-en.

Létrehozva 2007. szeptember 19.
Stílus House, Deep House, Drum and Bass
    0.00

Budai & Vic a Justmusic.fm-en.

Budai & Vic a Justmusic.fm-en. Indul az I Love Deep Mix. Szeptember 22-én, szombaton este 8-kor a Justmusic.fm-en jelentkezik először Budai & Vic új, szombat esti mixműsora az I Love Deep Mix. A népszerű rendezvénysorozat és kiadó művészei először fognak közösen rádióműsort készíteni. A szombat este nyolc és tíz között jelentkező I Love Deep Mix igazi warm up lesz a buliba készülődők számára.

Az I Love Deep Mix a hónap minden szombatján fog jelentkezni. Az adások fele előre rögzített formában, míg másik felük élőben, a Justmusic.fm stúdiójából kerül majd sugárzásra. A "konzerv" adások I Love Deep Mix, míg az élőműsor I Love Deep Mix Live néven fut majd. Az I Love Deep hagyományaihoz méltóan számos ifjú DJ tehetség bemutatkozása várható. Havonta több alkalommal külföldi lemezlovasok vendég mixei is helyet kapnak az ILD Mix-ben, illetve az I Love Deepek fellépői is a Justmusic-on fognak melegíteni a bulik előtt. Budai és Vic nem csak az általuk legjobbnak tartott új house-okat fogják prezentálni, de a rádióműsorban lehet majd hallani az I Love Deep Records legújabb és készülő kiadványait is.
A 2005-ben, Budai & Vic szerzőpáros által alapított I Love Deep Records, illetve a kiadó égisze alatt megjelent kiadványok nemzetközileg jegyzett lemezlovasok elismerését is kivívta. Olyan albumokra kerültek fel ILD REC. kiadványok, mint a Ben Watt által jegyzett Buzzin Fly sorozat harmadik kiadványa, a Nic Fanciulli által prezentált Renaissance CD vagy a Plastic City kiadóhoz tartozó TerryLee Brown Jr. féle Terry's Café és vagy The Timewriter Deep Train sorozata.
Maga, a rendezvény több mint öt éve van jelen a hazai party szcénában. Az alapvetően house és deep house zenét favorizáló sorozatnak kezdetekben a Pacha Bar, nyaranta a felejthetetlen Citadella Garden adott otthont, de számtalan emlékezetes buli volt többek között a néhai Home-ban, a Dokk Klubban vagy a Citadella Barflyban. A jelenleg a Club Privében tartott rendezvény, hónapról- hónapra várva várt esemény a rajongóknak, de igazi csemege a műfaj eklektikusabb oldalait kedvelőknek is, hiszen mindig adódik lehetőség a műfaj határait feszegető szettekre is.
Nem lesz ez másképp a justmusic.fm rádióműsorban sem, hiszen hétről hétre megtörténik mindaz, ami eddig csak havonta volt hallható.
Az első adásban a házigazda Budai & Vic páros mellett The Timewriter is feltesz majd egy-két lemezt. The Timewriter a műsor után rögtön kezdődő I Love Deep meghívott vendége lesz, amely a jelenleg legfelkapottabb budapesti klubban, a Club Privében kerül megrendezésre.

Az augusztusi nagysikerű Club Privés bemutatkozást követően, szeptemberben ismét koncerthangulatra készülhet az, aki ellátogat az I Love Deep soron következő megmozdulására, hiszen The Timewriter nemrég megjelent, The Soulstickers című albumának anyagával érkezik ezúttal hazánkba. Ez, a sorban már ötödik szerzői nagylemez is valóságos dallam és érzelem kavalkád, súlyos house alapokon, ahogy azt Timewritertől már megszokhattuk.

Az est másik nagy durranása a Budai & Vic Ableton Live DJ szett ígérkezik. Akiknek volt szerencséjük augusztusban hallani őket, azoknak szükségtelen részletezni a kuriózumszámba menő fellépést. Ezúttal sejthetően ízelítőt kaphatunk az októberben a Chriss által üzemeltetett Foundation Records-nál megjelenő első I LOVE DEEP mix CD anyagából is.
Most is érdemes korán érkezni, és nem csak a sorban állást elkerülendő, hanem leginkább azért,
mert a klasszikus felállást követve, Dandy warmupjával indul majd az este.
A party Madox szettjével zárul majd.

I LOVE DEEP a Club Privé-ben, 1026. Budapest,Tölgyfa utca 1-3.
Kérjük érkezz minél korábban! Rendezvényünket csak 18 éven felüliek látogathatják. A beléptetés jogát fenntartjuk! További információk: (70) 2608006 , e-mail: vip@ilovedeep.hu www.ilovedeep.hu www.djbudai.com www.myspace.com/ilovedeephu www.prive.hu www.truesounds.hu

2007.09.22. szombat I Love Deep Presents Soulstickers Club Privé
The Timewriter (Plastic City / D)
Budai & Vic / b2b ableton live (I Love Deep Records)
Dandy (Truesounds)
Madox (Truesounds)

Belépő: 2000 Ft (ILD VIP CARD) / 2500 Ft (e-flyer, kinyomtatott hirdetés) / 3000 Ft (csak a helyszínen)
e-flyer letölhető: www.ilovedeep.hu, vagy bármelyik, az I Love Deep-ről beszámoló weboldalról

Archív partyajánlók

Ajánlott videók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó