Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Microforms 19 @ Hangár, Sopron

Fellépők
Dátum 2007. október 20.
Helyszín Hangár, Sopron, 9400 Vándor Sándor u.
Stílus Drum and Bass, Electro, House, Drum and Bass
Microforms 19Októberi buli két fő meghívottja nem először vizitál Microforms partin: Matt-u tavaly tavasszal járt itt Jadéval, Andor pedig anno a harmadik rendezvényen képviselte a Mindscape formációt.Hangár, Sopron, 9400 Vándor Sándor u.

Microforms 19 @ Hangár, Sopron

Októberi buli két fő meghívottja nem először vizitál Microforms partin: Matt-u tavaly tavasszal járt itt Jadéval, Andor pedig anno a harmadik
rendezvényen képviselte a Mindscape formációt.

Kettejük közös munkájának eredménye a Soulproof, melynek első megjelenése 2005-ben látott napvilágot a Fokuz kiadónál, és melyben a két producer -az egyébként megszokott hangzásától különbözve- muzikálisabb énjét reprezentálhatja. A duó egyik ismert zenéje az 'Untrue', melyet a Noisia remixelt. A srácok soproni játéka nemcsak Soulproofként érdekes:
Andor vendégszereplése a nemrég megjelent Mindscape album miatt is aktuális, valószínűleg jó néhány szerzeményt hallhatunk majd a 'Black Lotus'-ról.

Matt-u pedig az utóbbi időben sok neves művésszel dolgozott együtt, elég csak Loxy és SKC nevét említeni. Bulink másik említésre méltó eseménye a Dejavou formáció fellépése. Az országos beatbox-bajnok
(egyébként a világbajnokságra készülő) Döme és a Sopronban jól ismert Electric Safe vokalistája, Mészáros Zsuzsi 2006 óta dolgozik együtt. Mindketten gyermekkoruk óta foglalkoznak zenével. Közösen és külön-külön is sok helyen mutathatták meg magukat (pl. a budapesti Fresh E.R.-féle bulikon, vagy a VOLT- és Sziget feszteken ). Zenei sokszínűségükre jellemző, hogy a jazztől a népzenéig és a komolyzenéig sok hangzásban otthonosan mozognak. Produkciójukkal zömmel drum & bass és hip-hop bulik hangulatát színesítik. Változatos partira van tehát kilátás, ismert és feltörekvő művészekkel egyaránt, nem érdemes kihagyni!


MICROFORMS 19
2007 10 20
Sopron, Hangár

Fellépők:

SOULPROOF
(Fokuz Recordings)

DEJAVOU
(beatbox & vocal show)

Benzon & L.A.S.
(Microforms)

Belépő: 1000 Ft

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • A38 Colours – Nyári partisorozat az A38 Hajón

    Az A38 Colours az A38 Hajó júniusban induló nyári partisorozata, ami a budapesti elektronikus partiélet legfontosabb szervezőbrigádjainak együttműködéséből született. Az A38 két, koprodukcióban megvalósuló sorozatán, a Technokunston és a Decknologyn kívül a Bladerunnaz, a Monkey6, az NVC, a Hairy és Groovejack vesz részt az együttműködésben, a cél pedig igen világos: létrehozni az idény legizgalmasabb nyári partisorozatát, ahol békésen megférnek egymás mellett a különböző műfajok, stílusok. Egyszerre szórakoztató és előremutató, laza és feszes, forró és hűvös: a londoni szcéna legfrissebb irányzataitól a magyar művészeti akadémiákig terjed a skála, élő koncertekkel, live actekkel, lemezlovasokkal, látványos vizuálokkal és a város legjobb hangrendszerével. Három bárpult, éjszaka is nyitva tartó étteremterasz, légkondicionált koncertterem, langy dunai szellővel hűsített tetőterasz, megújult külső hajóvilágítás, koktélakciók és minden egyéb, ami egy full extrás nyárhoz kell. Ez az A38 Colours, az A38 Hajó nyári partisorozata, minden csütörtök-péntek-szombat éjjel, júniustól szeptember közepéig.
  • T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010 LINE UP

    A 2010-es T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL line up-ja órára lebontva.
  • Több technót a Parlamentbe! 2010. aug.20. - Videoriport

    Augusztus 20-án alkotmányozó technogyűlést tartottak az Erzsébet téren, ahol a TTP facebook csoportjának tagjai like-jaikkal dönthették el, melyik dj csapat írja a technoalkotmányt. Az eseményen részt vett a Kétfarkú Kutya Párt főpolgármester-jelöltje. Schmitt Pál egyelőre nem reagált.
  • DumDum rossz időben is sár és esőmentesen!!!

    Felkészültek a DUMDUM szervezői az rossz időre, lefedik az egész püspökerdőt!!!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó