Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 000 Ft
Mindenkinek éjfél után1 200 Ft

Partyajánló

Microforms 17 @ Hangár, Sopron

Fellépők
Dátum 2007. június 9.
Helyszín Hangár, Sopron, 9400 Vándor Sándor u.
Stílus Drum and Bass
Microforms 17A Microforms másfél éves történetének legkeményebb zenei felhozatalú bulija elé nézünk.Hangár, Sopron, 9400 Vándor Sándor u.

Microforms 17 @ Hangár, Sopron

A Microforms másfél éves történetének legkeményebb zenei felhozatalú bulija elé nézünk.

Az  Angliából érkező vendégek az elmúlt két évben tették le névjegyüket a drum & bass világában, egyedi stílusuk világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Hangzásviláguk a d&b-be oltott indusztriális techno. Masheen a 2006-ban megjelent 'Distant Echo' c. zenéjével tört be a köztudatba (mely a hasonló műfajú bulik gyakran játszott darabja volt), és azóta sem pihen: jelent meg munkája a Kano által igazgatott Sinuous Recordsnál és számos zenéje vár megjelenésre többek között a Flatline Audionál, vagy saját kiadóján, a Contaminated Recordingsnál. Masheen mindemellett a DSCI4 címke A+R menedzsereként felel a kiadott zenékért.

Kano a Sinuous label alapítója és főnöke. Olyan művészek zenéit jelentette meg, mint SPL, Limewax, vagy Raiden. Kano a legtöbb zenéjét Masheen-nal készíti, de dolgozott együtt pl. a fentebb már emlegetett SPL-lel és az upcomer-csapat Tenebrával is. Masheen és Kano a DJ-szettjeiben saját zenéik mellett előszeretettel játssza a The Sect, a Prode, a Propaganda, Raiden, illetve a hangzáson belül számos ismert és ismeretlen előadó muzsikáit.

Kenshin a Balaton-felvidék környékét képviseli a bulin, a Badragaz csapat tagjaként. Stílusa a Masheen-ékhoz hasonló (itthon egyedülálló) indusztriális hangzás. DJ-ként való ténykedése mellett mostanában kezdi el bontogatni produceri szárnyait, melynek eredményét a partin is hallhatjuk majd. Kemény zenékkel teli estére kell tehát számítani.

Buli Infó:

MICROFORMS 17
2007 06 09
Hangár Music Garden @ Sopron

MASHEEN (UK)
(Contaminated / DSCI4 / Sinuous / Sudden Def)

KANO (UK)
(Sinuous / DSCI4 / Sudden Def)

 Kenshin
(Badragaz)

Benzon & L.A.S.
(The Microforms Crew)

Visual: Visitors Visions

Belépő:
22.00 - 00.00: 1000 HUF, utána: 1200 HUF



Info és nyereményjáték: http:/​/​www.microforms.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó