Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 000 Ft
Mindenkinek éjfél után1 200 Ft

Partyajánló

Microforms 17 @ Hangár, Sopron

Fellépők
Dátum 2007-06-09
Helyszín Hangár, Sopron, 9400 Vándor Sándor u.
Stílus Drum and Bass
Microforms 17A Microforms másfél éves történetének legkeményebb zenei felhozatalú bulija elé nézünk.Hangár, Sopron, 9400 Vándor Sándor u.

Microforms 17 @ Hangár, Sopron

A Microforms másfél éves történetének legkeményebb zenei felhozatalú bulija elé nézünk.

Az  Angliából érkező vendégek az elmúlt két évben tették le névjegyüket a drum & bass világában, egyedi stílusuk világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Hangzásviláguk a d&b-be oltott indusztriális techno. Masheen a 2006-ban megjelent 'Distant Echo' c. zenéjével tört be a köztudatba (mely a hasonló műfajú bulik gyakran játszott darabja volt), és azóta sem pihen: jelent meg munkája a Kano által igazgatott Sinuous Recordsnál és számos zenéje vár megjelenésre többek között a Flatline Audionál, vagy saját kiadóján, a Contaminated Recordingsnál. Masheen mindemellett a DSCI4 címke A+R menedzsereként felel a kiadott zenékért.

Kano a Sinuous label alapítója és főnöke. Olyan művészek zenéit jelentette meg, mint SPL, Limewax, vagy Raiden. Kano a legtöbb zenéjét Masheen-nal készíti, de dolgozott együtt pl. a fentebb már emlegetett SPL-lel és az upcomer-csapat Tenebrával is. Masheen és Kano a DJ-szettjeiben saját zenéik mellett előszeretettel játssza a The Sect, a Prode, a Propaganda, Raiden, illetve a hangzáson belül számos ismert és ismeretlen előadó muzsikáit.

Kenshin a Balaton-felvidék környékét képviseli a bulin, a Badragaz csapat tagjaként. Stílusa a Masheen-ékhoz hasonló (itthon egyedülálló) indusztriális hangzás. DJ-ként való ténykedése mellett mostanában kezdi el bontogatni produceri szárnyait, melynek eredményét a partin is hallhatjuk majd. Kemény zenékkel teli estére kell tehát számítani.

Buli Infó:

MICROFORMS 17
2007 06 09
Hangár Music Garden @ Sopron

MASHEEN (UK)
(Contaminated / DSCI4 / Sinuous / Sudden Def)

KANO (UK)
(Sinuous / DSCI4 / Sudden Def)

 Kenshin
(Badragaz)

Benzon & L.A.S.
(The Microforms Crew)

Visual: Visitors Visions

Belépő:
22.00 - 00.00: 1000 HUF, utána: 1200 HUFInfo és nyereményjáték: http:/​/​www.microforms.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó