Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Microforms pres. CAMO & KROOKED @ Hangár, Sopron

Fellépők
Dátum 2010. szeptember 18.
Helyszín Hangár, Sopron, 9400 Vándor Sándor u.
Stílus Drum and Bass
Microforms pres. CAMO & KROOKEDA Microforms ötödik szülinapja az egyre népszerűbb osztrák duó, CAMO & KROOKED szettjétől lesz zajos!Hangár, Sopron, 9400 Vándor Sándor u.

Microforms pres. CAMO & KROOKED @ Hangár, Sopron

A Microforms ötödik szülinapja az egyre népszerűbb osztrák duó, CAMO & KROOKED szettjétől lesz zajos!

Öt éve már, hogy felcsendültek az első Microforms buli dallamai a szép emlékű Holiday-ben. 2005 óta sok mindenkit hallhattunk Sopronban, sikerült a Hűség Városába csábítanunk nagynevű külföldieket és vendégül láthattuk a magyar élvonal tagjait. Köszönjük a támogatásotokat és a szeretetet, reméljük, a szeptemberi szülinapunkkal sikerül meghálálnunk!


A zeneileg igen termékeny CAMO & KROOKED páros két évvel ezelőtt bombaként robbant be a drum & bass-köztudatba. Az első jelentős - Renegade Hardware címkén napvilágot látott - release óta ontják a megjelenéseket. Remixeltek John B-t és Future Prophecies-t, megjelenésre vár több zenéjük Adam F és DJ Fresh Breakbeat Kaos kiadójánál és a Futurebound vezette Viper címkén. Above & Beyond című szerzői albumuk idén került az online boltokba. A duó egy dél-afrikai turné előtt érkezik Sopronba. Magyar meghívottunk a Magical Gravity, mely az osztrákokhoz hasonló "lendületlikvid" vonalon utazik. A fiúk csendben ugyan, de annál ügyesebben tevékenykednek. Zenéiket számos albioni híresség (Danny Byrd, Brookes Brothers, Futurebound) pörgeti, a fiúk tehát jó úton járnak a magyar élvonalhoz való csatlakozásban

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó