Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Microforms 19 @ Hangár, Sopron

Fellépők
Továbbá még: Soulproof, Dejavou, Benzon
Dátum 2007-10-20
Helyszín Hangár, Sopron, 9400 Vándor Sándor u.
Stílus Drum and Bass
Microforms 19Októberi buli két fő meghívottja nem először vizitál Microforms partin: Matt-u tavaly tavasszal járt itt Jadéval, Andor pedig anno a harmadik rendezvényen képviselte a Mindscape formációt.Hangár, Sopron, 9400 Vándor Sándor u.

Microforms 19 @ Hangár, Sopron

Októberi buli két fő meghívottja nem először vizitál Microforms partin: Matt-u tavaly tavasszal járt itt Jadéval, Andor pedig anno a harmadik
rendezvényen képviselte a Mindscape formációt.

Kettejük közös munkájának eredménye a Soulproof, melynek első megjelenése 2005-ben látott napvilágot a Fokuz kiadónál, és melyben a két producer -az egyébként megszokott hangzásától különbözve- muzikálisabb énjét reprezentálhatja. A duó egyik ismert zenéje az 'Untrue', melyet a Noisia remixelt. A srácok soproni játéka nemcsak Soulproofként érdekes:
Andor vendégszereplése a nemrég megjelent Mindscape album miatt is aktuális, valószínűleg jó néhány szerzeményt hallhatunk majd a 'Black Lotus'-ról.

Matt-u pedig az utóbbi időben sok neves művésszel dolgozott együtt, elég csak Loxy és SKC nevét említeni. Bulink másik említésre méltó eseménye a Dejavou formáció fellépése. Az országos beatbox-bajnok
(egyébként a világbajnokságra készülő) Döme és a Sopronban jól ismert Electric Safe vokalistája, Mészáros Zsuzsi 2006 óta dolgozik együtt. Mindketten gyermekkoruk óta foglalkoznak zenével. Közösen és külön-külön is sok helyen mutathatták meg magukat (pl. a budapesti Fresh E.R.-féle bulikon, vagy a VOLT- és Sziget feszteken ). Zenei sokszínűségükre jellemző, hogy a jazztől a népzenéig és a komolyzenéig sok hangzásban otthonosan mozognak. Produkciójukkal zömmel drum & bass és hip-hop bulik hangulatát színesítik. Változatos partira van tehát kilátás, ismert és feltörekvő művészekkel egyaránt, nem érdemes kihagyni!


MICROFORMS 19
2007 10 20
Sopron, Hangár

Fellépők:

SOULPROOF
(Fokuz Recordings)

DEJAVOU
(beatbox & vocal show)

Benzon & L.A.S.
(Microforms)

Belépő: 1000 Ft

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó