Pulzar

Bonaparte

A berlini székhelyű Bonaparte zenekar ötlete 2006-ban, Barcelonában pattant ki a svájci származású zenész, Tobias Jundt agyából, ebből tökéletesen ki is tűnik az együttes "multikulti" mivolta.

Első albumukat, a "Too Much"-t, 2008-ban adta ki a német Staakstat kiadó, amivel rögtön be is robbantak az európai zenei világba, a lemezről az "Anti Anti" és a névadó "Too Much" c. számok elmaradhatatlan kellékei voltak a túlfűtött berlini éjszakáknak. 

Zenei világukat nehéz meghatározni, széles skálan mozog a szintipoptól kezdve a jazzen át az elektropunkig. Egy dolog biztos, a hedonizmus éltetése és a provokatív fellépések lételemei az együttesnek, egy német magazin csak úgy jellemezte őket: "az elszabadult trash cirkusz élükön a partikirállyal".

Második lemezük, a "My Horse Likes You", viszonylag friss megjelenés, 2010-ben látott napvilágot, ebben az évben több nagy nevű előadóval kooperáltak, a Melt fesztiválon a Modeselektorral léptek fel, a Siriusmo pedig remixet készített egyik számukból.

A Bonaparte és az Electronic Beats között régóta szoros az együttműködés, az együttes többek között a 10 éves EB turnét is végigkísérte. Most a budapesti közönségen a sor, hogy a Szen Ilona szigetén elhunytnak hitt császárral karöltve kirúgja a Merlin oldalát.

Latest tracks by BONAPARTE

Archív partyajánlók

  • [2011-05-19] Electronic Beats Live Special - Budapest Launch Party
    @ Merlin, Budapest

    Elérkezett a pillanat, hogy az Electronic Beats Online hazai verziójának megjelenése és a berlini Electronic Beats Magazine első budapesti terjesztése után legyen végre egy újabb Electronic Beats buli! A május 19-i Electronic Beats Live Special lesz a márka széleskörű magyarországi hivatalos nyitóbulija a Kreatív magazin által szervezett Brand & Music konferencia után. Berlinből érkezik az őrült bulijairól híres Bonaparte, magya...r részről pedig a Demon Superior, c0p és Crimson diktálják a tempót.

  • [2010-07-08] Exit fesztivál
    @ ÚJVIDÉK - (Novisad) Szerbia-Montenegro

    The Chemical Brothers, Faith No More, Placebo, Ricardo Villalobos, Klaxons és David Guetta az Exit Fesztiválon!

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó