Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 500 Ft
Mindenkinek éjfél után2 000 Ft

Partyajánló

Szezonnyitó party - Chriss @ Club Korona, Kecel

Fellépők
Dátum 2005-01-21
Helyszín Club Korona, Kecel
Stílus House
Szezonnyitó party - ChrissNovember 10-én látott napvilágot a „mi Chrissünk” második mixlemeze TRIP – Redirection of sound címmel! Igen! A miénk is kicsit, mert ha van olyan dj Kecelen, akinek a nevét már vagy egy évtizede szeretettel emlegetjük a Korona falai között, akkor az az övé! Büszkék vagyunk rá, hogy az egykoron Kecelen „felnott” Krisztián ma az ország egyik elso számú lemezlovasa, aki mintegy meghálálva az együtt töltött éveket és partikat ezért is választotta mix cd-je bemutatójának egyik elso állomásának helyszínéül a Koronát.Club Korona, Kecel,

Szezonnyitó party - Chriss @ Club Korona, Kecel

November 10-én látott napvilágot a „mi Chrissünk” második mixlemeze TRIP – Redirection of sound címmel! Igen! A miénk is kicsit, mert ha van olyan dj Kecelen, akinek a nevét már vagy egy évtizede szeretettel emlegetjük a Korona falai között, akkor az az övé! Büszkék vagyunk rá, hogy az egykoron Kecelen „felnott” Krisztián ma az ország egyik elso számú lemezlovasa, aki mintegy meghálálva az együtt töltött éveket és partikat ezért is választotta mix cd-je bemutatójának egyik elso állomásának helyszínéül a Koronát.

CHRISS – TRIP/Redirection of sound
Lemezbemutató party

a flyer nagyítva

A minden ízében egyedi cd zenei világát lesz tehát hivatott megjeleníteni a január 21-i parti, ami egyben felvonultatja hazánk deep-tribal és progressive house mestereinek legjavát is. Az est fényét emeli, hogy Kecelen most mutatkozik be eloször a The Debut team teljes csapata Moonline, Dandy és Garay személyében, valamint két fiatal tehetség Chris Plastic és Angelboy, a DTD rezidens Benny, akiket az elmaradhatatlan Badgirls triád Pat Duffal, James Coleval és Shabaammal egészíti majd ki. Sot hogy tovább fokozzuk az extrák hadát Kühl Tomi és Sur-prise is megtisztel majd bennünket egy back to back szettel! A fo musorszámot természetesen Krisztián lemezének bemutatása jelenti majd, ami mindenképpen az újév legnagyobb hazai durranásának ígérkezik. Kötelezo mindenkinek a megjelenés, aki kicsit is sajátjának érzi a Koronát, hiszen hazánk élvonala és a Korona legrégibb és legelismertebb rezidentjének Chrissnek a „gyermeke” tiszteli meg a legendát, hogy megnyissa a 2005-ös esztendot!

Január 21-én tehát TRIP! Utazás Chrissel és barátaival az élo zene és az elektronika közös birodalmába, ahol csak a jó zene fogalma létezik!

A részletekért és az aktuális infókért látogass el a www.chriss.hu websit-ra!

Jegyár: éjfélig 1500 Ft, éjfél után 2000 Ft.
Infoline: 20/579-90-67

www.clubkorona.hu
www.chriss.hu

Szervező

 • Badgirls

  A James Cole és Pat Duff alapította csapathoz 2004-ben csatlakozott Shabaam, így vált eggyé a keceli 3 rezidens triója a Badgirlssel.

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

 • Lee Burridge és Luigi Madonna a medencében

  A dél-alföldi kisváros, Kecel, ismételten egy izgalmas eseménynek nyújtott helyszínt. A Club Korona ezúttal a veterán ikont Lee Burridge-et és az olasz Luigi Madonna-t látta vendégül a lemezjátszók mögött.
 • Welcome to Masomenos

  A Masomenos duo-t Joan Costes és Adrien de Maublanc alkotja.
 • A BADGIRLS VISSZATÉR KECELRE!

  Mint az köztudott a Koronában 2002-óta rendszeresen partikat szervező Badgirls csapata, akik 2003-óta a klub hivatalos rezidensi és programszervezői, illetve promóteri szerepkörét is ellátták, az újranyitástól eltelt rövid 3 hónapos szünet után újra visszatérnek a klubba!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó