Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig2 000 Ft
Mindenkinek éjfél után2 500 Ft

Partyajánló

I Love Deep pres.: CD Release party @ Club Korona, Kecel

Fellépők
Dátum 2008. február 15.
Helyszín Club Korona, Kecel
Stílus House, Deep House, Tech-house, Electro,
Minimal, House, Dance, on,
2-step, 80, Acid, Acid Jazz,
Acoustic, afrobeat, alter, Ambient,
Bassline, Big Beat, Blues, Bootleg,
break, Breakbeat, Breakbeat, Breakcore,
Breaks, Breakbeat, brokenbeat, Chill,
Chill Out, Chip Tune, classical, Club,
Dance, Dancehall, Darkambient, Darkpsy,
Darkstep, Darkwave, Deep House, Detroit Techno,
Disco, Disco Funk, Discopunk, DownTempo,
Drum and Bass, Druma and Bass, Drumfunk, Dub,
Dub Techno, Dub-Roots, Dubstep, EBM,
egyéb, Electro, Electro-house, Electroclash,
Electronica, Electronika, Elektro-pop, Ethno,
Etno, Euro-Trance, Experimental, fidget,
Fidget electro, Fidget house, Folk, Full-on,
Funk, Funky, Garage, Getto,
Goa, Groove, Hard Techno, Hard-trance,
Hardcore, Hardstyle, Hip-hop, Hiphop,
Hose, Hosue, Houe, House,
IDM, Indie, Industrial, Jazz,
Jazzy House, Jumpstyle, Jungle, Killer,
Latin, Lo-Fi, Lounge, Mashup,
Minimal, Minimal Techno, Mushup, Noise,
Nu Beats, Nu Disco, Nu Jazz, Nu Rave,
on, Pop, Progressive, Progressive Goa,
Progressive House, Progressive Psy, Progressive Trance, psy,
Psychedelic, Psychedelic Rock, Psychedelic Trance, psybient,
Psytech, Punk, r'n'b, Ragga,
Rap, Rave, Reggae, Rnb,
Rock, roots, Rootsrock, Rub-A-Dub,
Sanzon, Ska, Slide, Soul,
Speedgarage, Steppa, Synth-pop, Tech-funk,
Tech-house, Tech-house, Techno, Techno Punk,
Tradicional Goa, Trance, Trash, Tribal,
Trip-hop, Twostep, Wonky, Darkstep,
Dubstep, Bass, Drum &, Breakbeat
I Love Deep pres.: CD Release partyA keceli Korona neve a kezdetektől összeforrt a “mélyebb” hangzással, a warm upokban a mindenkori rezidensek az ambientes downtempós ritmusokból építkeztek a deep house különféle árnyalatain keresztül a húzósabb ütemekig. A vendég lemezlovasok is elkalandoztak a hangzás legjobb felvételeit bemutatva Digweed-től, a Deep Dish-en át Phonique-ig, Matthias Tanzmann-ig, vagy éppen Jay Tripwire-ig.Club Korona, Kecel,
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: Vidu
összes résztvevő megtekintése

I Love Deep pres.: CD Release party @ Club Korona, Kecel

A keceli Korona neve a kezdetektől összeforrt a “mélyebb” hangzással, a warm upokban a mindenkori rezidensek az ambientes downtempós ritmusokból építkeztek a deep house különféle árnyalatain keresztül a húzósabb ütemekig. A vendég lemezlovasok is elkalandoztak a hangzás legjobb felvételeit bemutatva Digweed-től, a Deep Dish-en át Phonique-ig, Matthias Tanzmann-ig, vagy éppen Jay Tripwire-ig.

Ezzel párhuzamosan a fővárosban immáron 6 éve útjára indult egy önálló klubest, mely kifejezetten a deep-tech housera építve a hangzás szerelmeseit kívánta összefogni. Az I LOVE DEEP nevű klubest ma már épp olyan legenda, mint a keceli klub és közönsége! Most végre találkozik a két történet! A november közepétől már elérhető "I Love Deep 01 - Mixed by Budai" című mixalbum a party és az azonos nevű lemezkiadó esszenciájának hetven percbe való sűrítése az alapító-rezidens Budai keze alól kiváló alkalmat nyújtott arra, hogy végre Kecelen is felcsendüljenek az I LOVE DEEP himnuszai.

A saját Budai & Vic szerzemények mellett olyan előadók munkái kerültek rá a CD-re: mint Jimpster, The Timewriter, Terry Lee Brown Jr., Fred Everything, James Flavour, Chris Micali vagy Dusty Kid, akik közül Jimster és az “Idő Író” is tiszteletét teszi majd nálunk a hazai mélyvonal krémjével karöltve az I LOVE DEEP bulin!

More info: www.clubkorona.hu, www.djbadgirls.hu

Tickets: 24.00.-ig 2000FT 24.00-tol: 2500 Ft

Tel: + 36 20 579 90 67

JIMPSTER (UK)

A brit Jamie Odell aka Jimpster és Audiomontage immár 15 esztendeje producerkedik, remixel és DJ-zik. Mindemellett éppen egy évtizde már, hogy társtulajdonosként elindította és világszerte ismertté és elismertté tette a Freerange Records-ot.

Zenei neveltetése és nyitottsága tökéletesen tükröződik a szerzeményeiben is. Ezzel persze gyorsan népes rajongótáborra tett szert az egész világon az elektronikus zenei szcénában, legyen szó downtempo-ról vagy house-ról is szó. 1996-os első megjelenése óta a Jimpster és Audiomontage alteregok alatt munkái komoly alapot szolgáltattak arra, hogy Jamie-t megjegyezze a szakma. Az évek alatt a mélyebb hangzás egyik Donjává előlépő Jimpster remixei révén is hatalmas ismertségre tett szert. (Eddig több, mint 50 jelent meg!). Saját kiadója a Freerange Records olyan producer-dj barátoknak ad otthont, mint: Sur-I-Kan, Brett Johnson, Jake Childs, Kirk Degiorgio, Milton Jackson… Jamie mindezzel egyidőben DJ-ként is belopta magát a zenerajongók szívébe – de nemcsak szülőhazájában, hanem külföldön is. Jamie emellett tagja a híres The Bays-nek, az egyik leghíresebb live formációnak a világon. A világ leghíresebb fesztiváljait már meg sem kezdik szervezni a meghívásuk nélkül. (pl. Glastonbury, The Big Chill, Womad, Lowlands, Bestival stb.)

THE TIMEWRITER (D)

A német származású Jean Frank Cochois igazi muzikális család sarja. Tizenhárom éves volt, amikor édesapja egy bentlakásos zenei konzervatóriumba íratta. Itt szipkázta magába a klasszikus zene alapjait, és ugyanitt kötött mély barátságot az akusztikus instrumentális muzsikával. Az elektronikus dallamok robbanásszerű terjedése őt is megfertőzte, így 1994-ben előrukkolt első szerzői albumával, a Timerewinderrel...

Azonnal a kor legzseniálisabb művészei próbálták hálójukat kivetni Jeanra, aki végül 1995-ben Tom Wax éppen épülő birodalmához, a Plastic Cityhez szerződött le. Itt kötött mély barátságot a house zene egyik koronázatlan királyával, Terry Lee Brown Jr.-ral, akivel azóta legendákká váltak a deep – tech house szcénában.

A The Timewriter néven ismertté vált muzsikus és producer a korai sikereket követően öt éven belül négy szerzői albumot dobott össze, emellett Sven Väth elitklubjában, a frankfurti Cocoonban kapott rezidensi státuszt, ahol havi rendszerességgel fellép. Karrierje során olyan hírességeknek remixelt, mint a Yello, a Faithless, Mike Oldfield, Boy George vagy a Rammstein.

2007. május végén jelent meg legújabb, szám szerint ötödik szerzői albuma albuma ’Soulstickers’ néven. Igaz deep house mester a legnagyobbak közül végre Kecelen is!



Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Útjára indult a DVision agency!

    A kizárólag magyar művészeket összefogó ügynökség, a minőségi, deep és főleg tech vonalat célozza meg. Rövid ismertető az ügynökséget erősítő nevekről :
  • Nic Fanciulli – Telibe talált

    Egy újabb I love deep-es rendezvénynek lehettünk részesei 2012. február 18-án a Merlin falai között. Külföldi vendég DJ-ként ezúttal Nic Fanciullit importálták az ILD-es srácok. Az este folyamán a külső teremben eleinte Vic, majd Madox és Lank, míg a belső teremben Kühl után lépett fel Fanciulli, őt követően pedig Budai.
  • PrimeFM – a house helye!

    Újra itt a nagy csapat! Immár egy hónapja, hogy elindult egy új online rádió Magyarországon, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. Nemcsak a fülnek, de a szemnek is megadja, ami jár neki… A PrimeFM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit, szórakoztatva nevel, és persze nevelve szórakoztat.
  • Finisben az ESF Summer Edition 2011

    Célegyenesbe érkezett az Electronic Seasons Festival Summer Editionje! Kecskemét és környéke már lázasan készül, hiszen ilyen kaliberű, fesztivállá fejlesztett klubest még soha nem volt a városban. 2011. június 18-án feldübörögnek a basszusok a Messzi István Sportcsarnokban, hogy kezdetét vegye a minden tekintetben világszínvonalú és egyedülálló sorozat második felvonása…
  • E-zenei mentor az ESF élén – interjú Lőrincz Sándorral

    Az Electronic Seasons Festival nyári kiadása már itt van a nyakunkon, mi pedig most rendhagyó módon nem a sztárvendégeket, hanem az ESF brand menedzserét kaptuk el pár kérdés erejéig, mivel azt hallottuk róla, hogy „nagyon komoly forma”. És már ezzel is kicsit hangolódhatunk az interjúalany laza, szlengben gazdag kifejezésmódjához… Ezzel pedig beengedjük egy kicsit a kulisszák mögé az ESF közönségét…

  • Electronic Seasons Festival – interjú a szervezővel

    Az Electronic Seasons Festival még el sem kezdődött, de már mindenki beszél róla. Sokan nem értik, miért fesztivál, ha egyszer klubest, s hogy mi is ez az egész. A hirdetéseket elnézve egy tökéletes estét tölthetünk el március 12-én a Kalászi Sportcsarnokban. Hogy a szép szavak és a színes képek mögött valódi tartalom van, arról a legilletékesebb, maga a szervező beszélt, aki nem más, mint a VJ-ként és tévésként ismertté vált Six, vagyis Juhancsik István.
  • Hazai pálya: interjú az ESF magyar fellépőivel

    Jay Lumen, Snake Sedrick és Sanfranciscobeat együtt, egy bulin: ez már önmagában is kellemesen vonzó névsor, ám az Electronic Seasons Festivalon most a hazai színeket képviselik. Jay már szinte folyamatosan Beatport toplistás a szerzeményeivel, Snake is reneszánszát éli mind a szerzeményei, mind a fellépései terén, Sanfranciscobeat pedig nemcsak sikeres DJ és producer, hanem már a második saját filmjét forgatja. Ezúttal az ESF-ről kérdeztük őket. Válaszaikból meglepően jó dolgok is kiderültek!
  • Electronic Seasons Festival - Rád szabtuk, hogy minket választhass…

    2011 tavaszán is lesz kikelet, de ezúttal másként érezzük majd a vízfakasztó tavasz vibráló pezsgését a Tuborg jóvoltából. Egy nemes kezdeményezés szökken szárba forráspontig hevítve a megdermedt kedélyeket. Az Electronic Seasons Festival március 12-én megtöri a megszokás jegét és felszínre hozza minden partiarc rejtett vágyát: egy világszínvonalú elektronikus zenei rendezvénysorozatot szinte szemtelenül alacsony árakon.
  • Pozitív mérleggel zárt a Necromancy és a Glass House közös jótékonysági rendezvénye

    Ismét egy sikeres jótékonysági bulit tudhatunk magunk mögött, ugyanis péntek este közel 800 fiatal gondolta azt, hogy a bulizás mellett jótékony célokat is támogatna a belépőjével. Így nem kevesebb, mint 600.000 Ft.-ot sikerült összegyűjtenünk és ezzel támogatnunk a Kék Madár a beteg gyermekekért alapítványt, a Szegedi Gyermekklinikát és a hartai közbiztonságért felelős szervezetet. Szeretnék egy NAGY-NAGY köszönetet mondani a közönségnek, a lemezlovasoknak, a Glass House Club csapatának, a médiának és mindenkinek akik támogatták a rendezvényünket. Jó érzéssel tölt el bennünket, az a tény, hogy közös összefogással és szeretettel szinte bármit elérhetünk, és ez a mai világban igen nagy szó!
  • Elmarad az I Love Deep!

    A Sundanceparkba meghirdetett szerdai és csütörtöki elektronikus rendezvények, így a július 15-i és augusztus 5-i I Love Deep is, elmarad.
  • Snake Sedrick – Oroszorszából szeretettel!

    December 13.-án első alkalommal pörgetett Snake Oroszország területén.
  • Snake Sedrick a Partyzone műsorán

    Szombaton azaz, 24.-én éjfélkor nézzétek a magyar MTV-n, a Partyzone címu műsort! Ezúttal Snake Sedrick-et kérdezték, sikerekről, megjelenésekről és más projektekről. Ismétlés másnap hajnali 5 órakor!
  • Elindult az INDIGO

    Elindult az Andro, Snake Sedrick and Yvel & Tristan presents INDIGO, a legnagyobb, elektronikus zenével foglalkozó, internetes rádión, a Proton Radión (USA). A havonta jelentkező műsor négy órájából hármat mi, egyet pedig minden hónapban más vendégi mixel. Az Indigo a minőségi electro-house és progi hangzás nyomvonalán igyekszik haladni.
  • Snake Sedrick Beirutban

    Bejrútban a Per-vurt production által prezentált rendezvényen Snake Sedrick, mint visszatéro DJ vendégszerepelt.

Ajánlott lemezek

  • Futurisztikus klasszicizmus: SonTec – Cockpit EP

    Bár sosem sorolhattuk SonTec zenéit a könnyen emészthető kategóriába, a most megjelent Cockpit vaskos, sötét szögleteivel igazán mélyen belenyúlt az underground elektronika bugyraiba. Az ipari, fémes hangok mitikus ütközete a cybervilág űrbe kiáltó effektjeivel már a jövő zenéjét idézi. A gépzajok masszív lüktetése egyetlen egésszé kovácsolódva új köntösben kelti életre a klasszikus detroiti hangzásvilágot. Izgalmas, futurisztikus deep tech house némi minimállal és garage-os cinnel fűszerezve.
  • Lehull a lepel – Son-Tec

    Pár hónapja beszámoltunk Son-Tec sikereiről, akiről azt hittük egy új név a magyar palettán. De mint kiderült egy ismeretlen ismerőst takar ez a név.
  • Snake Sedrick , most vagy soha!

    Saját bevallása szerint a 2009.-es évben nem volt kellően termékeny kedvenc producer/dj barátunk.
  • Új Infusion LP a láthatáron!

    A Sokak által közkedvelt Infusion, bejelentette új LP anyaguk részleteit, amely július folyamán jelenik majd meg.
  • Snake Sedrick megjelenése

    Augusztus 19.-én látott napvilágot az új Amnesia Ibiza Underground 8. A mix az aktuális minimal, tech house vonalon halad, bemutatva a mufaj csínyját-bínyját, mélységét és keménységét egyaránt...
  • WHAT U DO? Muzzaik és Snake Sedrick módra

    2007 decemberében napvilágot látott a „BELOCCA – WHAT U DO?” a Noir Music jóvoltából. A muzsikára két remix készült: egy minimal-ba csúsztatott félig elektromos MUZZAIK remix, és egy igazi dübörgő, SNAKE SEDRICK remix, aki rendesen szétcsavarta.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó