Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig2 000 Ft
Mindenkinek éjfél után2 500 Ft

Partyajánló

I Love Deep pres.: CD Release party @ Club Korona, Kecel

Fellépők
Dátum 2008-02-15
Helyszín Club Korona, Kecel
Stílus House, Deep House, Tech-house, Electro
I Love Deep pres.: CD Release partyA keceli Korona neve a kezdetektől összeforrt a “mélyebb” hangzással, a warm upokban a mindenkori rezidensek az ambientes downtempós ritmusokból építkeztek a deep house különféle árnyalatain keresztül a húzósabb ütemekig. A vendég lemezlovasok is elkalandoztak a hangzás legjobb felvételeit bemutatva Digweed-től, a Deep Dish-en át Phonique-ig, Matthias Tanzmann-ig, vagy éppen Jay Tripwire-ig.Club Korona, Kecel,
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: Vidu
összes résztvevő megtekintése

I Love Deep pres.: CD Release party @ Club Korona, Kecel

A keceli Korona neve a kezdetektől összeforrt a “mélyebb” hangzással, a warm upokban a mindenkori rezidensek az ambientes downtempós ritmusokból építkeztek a deep house különféle árnyalatain keresztül a húzósabb ütemekig. A vendég lemezlovasok is elkalandoztak a hangzás legjobb felvételeit bemutatva Digweed-től, a Deep Dish-en át Phonique-ig, Matthias Tanzmann-ig, vagy éppen Jay Tripwire-ig.

Ezzel párhuzamosan a fővárosban immáron 6 éve útjára indult egy önálló klubest, mely kifejezetten a deep-tech housera építve a hangzás szerelmeseit kívánta összefogni. Az I LOVE DEEP nevű klubest ma már épp olyan legenda, mint a keceli klub és közönsége! Most végre találkozik a két történet! A november közepétől már elérhető "I Love Deep 01 - Mixed by Budai" című mixalbum a party és az azonos nevű lemezkiadó esszenciájának hetven percbe való sűrítése az alapító-rezidens Budai keze alól kiváló alkalmat nyújtott arra, hogy végre Kecelen is felcsendüljenek az I LOVE DEEP himnuszai.

A saját Budai & Vic szerzemények mellett olyan előadók munkái kerültek rá a CD-re: mint Jimpster, The Timewriter, Terry Lee Brown Jr., Fred Everything, James Flavour, Chris Micali vagy Dusty Kid, akik közül Jimster és az “Idő Író” is tiszteletét teszi majd nálunk a hazai mélyvonal krémjével karöltve az I LOVE DEEP bulin!

More info: www.clubkorona.hu, www.djbadgirls.hu

Tickets: 24.00.-ig 2000FT 24.00-tol: 2500 Ft

Tel: + 36 20 579 90 67

JIMPSTER (UK)

A brit Jamie Odell aka Jimpster és Audiomontage immár 15 esztendeje producerkedik, remixel és DJ-zik. Mindemellett éppen egy évtizde már, hogy társtulajdonosként elindította és világszerte ismertté és elismertté tette a Freerange Records-ot.

Zenei neveltetése és nyitottsága tökéletesen tükröződik a szerzeményeiben is. Ezzel persze gyorsan népes rajongótáborra tett szert az egész világon az elektronikus zenei szcénában, legyen szó downtempo-ról vagy house-ról is szó. 1996-os első megjelenése óta a Jimpster és Audiomontage alteregok alatt munkái komoly alapot szolgáltattak arra, hogy Jamie-t megjegyezze a szakma. Az évek alatt a mélyebb hangzás egyik Donjává előlépő Jimpster remixei révén is hatalmas ismertségre tett szert. (Eddig több, mint 50 jelent meg!). Saját kiadója a Freerange Records olyan producer-dj barátoknak ad otthont, mint: Sur-I-Kan, Brett Johnson, Jake Childs, Kirk Degiorgio, Milton Jackson… Jamie mindezzel egyidőben DJ-ként is belopta magát a zenerajongók szívébe – de nemcsak szülőhazájában, hanem külföldön is. Jamie emellett tagja a híres The Bays-nek, az egyik leghíresebb live formációnak a világon. A világ leghíresebb fesztiváljait már meg sem kezdik szervezni a meghívásuk nélkül. (pl. Glastonbury, The Big Chill, Womad, Lowlands, Bestival stb.)

THE TIMEWRITER (D)

A német származású Jean Frank Cochois igazi muzikális család sarja. Tizenhárom éves volt, amikor édesapja egy bentlakásos zenei konzervatóriumba íratta. Itt szipkázta magába a klasszikus zene alapjait, és ugyanitt kötött mély barátságot az akusztikus instrumentális muzsikával. Az elektronikus dallamok robbanásszerű terjedése őt is megfertőzte, így 1994-ben előrukkolt első szerzői albumával, a Timerewinderrel...

Azonnal a kor legzseniálisabb művészei próbálták hálójukat kivetni Jeanra, aki végül 1995-ben Tom Wax éppen épülő birodalmához, a Plastic Cityhez szerződött le. Itt kötött mély barátságot a house zene egyik koronázatlan királyával, Terry Lee Brown Jr.-ral, akivel azóta legendákká váltak a deep – tech house szcénában.

A The Timewriter néven ismertté vált muzsikus és producer a korai sikereket követően öt éven belül négy szerzői albumot dobott össze, emellett Sven Väth elitklubjában, a frankfurti Cocoonban kapott rezidensi státuszt, ahol havi rendszerességgel fellép. Karrierje során olyan hírességeknek remixelt, mint a Yello, a Faithless, Mike Oldfield, Boy George vagy a Rammstein.

2007. május végén jelent meg legújabb, szám szerint ötödik szerzői albuma albuma ’Soulstickers’ néven. Igaz deep house mester a legnagyobbak közül végre Kecelen is!Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Nic Fanciulli – Telibe talált

    Egy újabb I love deep-es rendezvénynek lehettünk részesei 2012. február 18-án a Merlin falai között. Külföldi vendég DJ-ként ezúttal Nic Fanciullit importálták az ILD-es srácok. Az este folyamán a külső teremben eleinte Vic, majd Madox és Lank, míg a belső teremben Kühl után lépett fel Fanciulli, őt követően pedig Budai.
  • Elmarad az I Love Deep!

    A Sundanceparkba meghirdetett szerdai és csütörtöki elektronikus rendezvények, így a július 15-i és augusztus 5-i I Love Deep is, elmarad.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó