Pulzar

Finisben az ESF Summer Edition 2011

Célegyenesbe érkezett az Electronic Seasons Festival Summer Editionje! Kecskemét és környéke már lázasan készül, hiszen ilyen kaliberű, fesztivállá fejlesztett klubest még soha nem volt a városban. 2011. június 18-án feldübörögnek a basszusok a Messzi István Sportcsarnokban, hogy kezdetét vegye a minden tekintetben világszínvonalú és egyedülálló sorozat második felvonása…

 A Dj-pultban felvonultatott lemezlovasok neve láttán a világszínvonalat már nem is nagyon kell bizonygatni, hiszen valóságos nemzetközi sztárparádé várja a minőségre éhes közönséget – és itt nem csak a két külföldi nevére kell gondolni. Igaz, Martin Buttrich /Desolat/ vagy Ramon Tapia /Great Stuff/ feltűnése egy buliban már önmagában is garancia a kifogástalan hangulatra, ám ne felejtsük el, hogy mi, magyarok abban a kivételezett szerencsében részesülünk, hogy kis hazánkban kiemelkedően magas az aránya az egy főre eső nemzetközileg elismert e-zenei művészeknek!

Az ESF Summer Edition már ebben is egyedülállónak számít az országban: ezen az estén ugyanis három olyan hazai lemezlovas/producer is fellép, aki már komoly nemzetközi sikerekkel büszkélkedhet. Leginkább Jay Lumenre igaz ez, aki úgy lovagolja napi rutinnal a Beatport és egyéb toplistákat, mint hivatásos zsoké a versenylovát. Arról nem is beszélve, hogy Jay olyanokkal turnézik, mint Sebastian Leger és olyanokkal ír közös zenéket, mint Umek. Fellép az ESF kecskeméti megmozdulásán a Tilth Music feje, Snake Sedrick is, akinek már az első megjelent zenéit olyanok pörgették, mint pl. Hernan Cattaneo, jelenleg pedig többek közt Steve Lawler is előszeretettel kapja elő lemezes táskájából Snake egy-egy muzsikáját… Sanfranciscobeat ugyancsak számos sikert ért már el itthon és külföldön egyaránt. Profile 25-ként az egyik zenéje a híres Fade gondozásában jelent meg, s mostanában készíti második saját moziját Six –el karöltve, ami történetesen egy dokumentumfilm lesz a hazai e-zenei szcénáról…

A kecskeméti régió köztudottan önmagában is valóságos DJ-kincsesbánya, így sorban nőttek ki a környéken az országos ismertségű kedvencek.

Közülük a júniusi ESF-en Shabaam és Balakrishnan szerepel majd a line upban. 

A szemkápráztató látványshow-t ezúttal is a verhetetlen SiX, SeNoN, ZäNa VJ-triumvirátusra bízták, akikben ’’csukott szemmel’’ is megbízhatunk, ha színvonalról és egyediségről van szó a vetítés terén.

Érdemes lesz megragadni az alkalmat, mivel egyrészt egy évben csak négy évszak, ezzel együtt négy ESF lehet, ráadásul a nyári bulin is mindenből a legjobbat adják Nektek a lehető legolcsóbban! Az árak most is önmagukért beszélnek: a jegyek elővételben 1500 Ft-ba, a helyszínen pedig mindössze 2000 Ft-ba kerülnek. A VIP-jegy 5000 forintért kapható! Csúcsminőségű hang- és fénytechnika (ezért kell a sportcsarnok, hiszen egy klubban egyszerűen nem férne el a felszerelés) ahol az italárak is megfizethetőek. Ha további részletekre is kíváncsiak vagytok, keressétek bátran az rendezvény internetes elérhetőségeit: 

http://www.seasons.hu/nyar.html

 

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000021307244#!/event.php?eid=207475489285395Szöveg: MMagdiVAMP

Még több Friss

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó